Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω τι λετε ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αρκετα γελασα για σημερα,αποχωρω,εσεις μην τον κανετε να αρχισει τα μπινελικια και τον χασουμε παλι,με ποιον θα γελαμε εδω μεσα?Χαιρετω αρειαναρες.

ManolO81

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αρκετα γελασα για σημερα,αποχωρω,εσεις μην τον κανετε να αρχισει τα μπινελικια και τον χασουμε παλι,με ποιον θα γελαμε εδω μεσα?Χαιρετω αρειαναρες.
σαν να εχεις ενα δικιο αδερφε  :think:
Καλο Κιτρινομαυρο βραδυ

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
γιατι δεν σας αρεσει η πραγματικοτητα??τι παει να πει κ αν αποκλειστικα απο το κυπελλο???κ ο γαυρος αποκλειστικε..τι σημαινει αυτο???πως εσεις που συνεχιζεται εχετε πιο γαματη οαμαδα μηπως? επιχειρηματολογηστε μια φορα και μην αρκειστε σε αερολογιες του ελεους

το ερωτημα μου.αν μπορειτε να μ απαντησετε εχει καλως.αν οχι αρκεστητε  απλα απο κατω μας
ο γαυρος εχει 30 κυπελλα και το γραφει στα αρχιδια του,δεν εγινε και τιποτα που αποκλειστικε.αντιθετως ο παοκ με 3 νομιζω κυπελλα δεν ξερω ποσα και ο αρης με 1 οταν αποκλειονται σημαινει πολλα γιατι ειναι ενας βασικος τους στοχος.καταλαβες εξυπνακια?και μην κανεις συγκρισεις της ομαδα σου με τον γαυρο γιατι δεν αντεχεστε.

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ο γαυρος εχει 30 κυπελλα και το γραφει στα αρχιδια του,δεν εγινε και τιποτα που αποκλειστικε.αντιθετως ο παοκ με 3 νομιζω κυπελλα δεν ξερω ποσα και ο αρης με 1 οταν αποκλειονται σημαινει πολλα γιατι ειναι ενας βασικος τους στοχος.καταλαβες εξυπνακια?και μην κανεις συγκρισεις της ομαδα σου με τον γαυρο γιατι δεν αντεχεστε.
ακυρο γαυρος εισαι.σε πηρα μεσα στο σπιτι σου η αμφιβαλλεις κ γιαυτο?

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
σιδεροπουτσα αυριο παλι εδω ρε αντε τα λεμε

ΑΡΗ ΟΛΕΟΟΟΟΟ
ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ
ΑΡΗ ΟΛΕΟΟΟΟΟ
ΘΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ
ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΥΑΛΟ

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και γαυρε οκ δεν ειπα οτι δεν σαναγνωριζω σαν ομαδα.εχεις ιστορια αλλα κ εγω δ ειμαι τυχαια εκει ψηλα.δεν ειναι τυχαιο ολο αυτο το σκηνικο.να μην ΄λεμε κ οτι θελουμε και στο φιναλε 4 εχω και το σκουληκι εχει παρει μονο 1 κ ειμαι αυτιχισμενος π το 03 τον πηρα με 1 γκολακι και σηκωσα κουπα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ακυρο γαυρος εισαι.σε πηρα μεσα στο σπιτι σου η αμφιβαλλεις κ γιαυτο?
καταρχην δεν ειμαι γαυρος.και καταδευτερον μη λες τετοιες παπαριες.δλδ πηρες τον γαυρο φετος και αν εχει να πει τιποτα ο γαυρος.ελεος.δλδ πρεπει ο γαυρος να γυρισει και να σου πει οτι εσυ εχει να τον κερδισεις στην τουμπα 15 χρονια????σοβαρευτειτε.και μη μου απαντας το κοβω εδω.γιατι παει αλλου το θεμα.

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καταρχην δεν ειμαι γαυρος.και καταδευτερον μη λες τετοιες παπαριες.δλδ πηρες τον γαυρο φετος και αν εχει να πει τιποτα ο γαυρος.ελεος.δλδ πρεπει ο γαυρος να γυρισει και να σου πει οτι εσυ εχει να τον κερδισεις στην τουμπα 15 χρονια????σοβαρευτειτε.και μη μου απαντας το κοβω εδω.γιατι παει αλλου το θεμα.

δεν εχω προβλημα να το συζητησω..αλλα μιλησες για τον παοκ με υφος ειρωνικο λες κ ειναι τυχαιο εκει π ειναι κ δεν μαρεσε

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
καλα λεω οτι εσεις τα σκουληκια μονο για σουτια ειστε.πριν καμια βδομαδα λιτζαραμε ενας δικος σας στρακο.αχεπα εφυγε με την μια.τετοια θελετε λουγκρες
στον ευοσμο στειλαμε πολλα πουλια στο παπαγεωργιου παντως :lheel:

siderenia_poutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχω κατι παγωμενα στο ψυγειο πρασινακια...αλλα σκεφτομαι νανοιξω κανα μπουκαλακι γμτ με τον αγωνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom