Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αφού δεν έσπασα την τηλεόραση σ'αυτή τη φάση,δε θα τη σπάσω ποτέ..
Άσε κόντεψα να βουτήξω μέσα με τον μαλάκα. Ένας τύπος δίπλα μου άρχισε να ουρλιάζει και φοβήθηκα μην τον χάσουμε και αυτόν

Επισκέπτης
Άσε κόντεψα να βουτήξω μέσα με τον μαλάκα. Ένας τύπος δίπλα μου άρχισε να ουρλιάζει και φοβήθηκα μην τον χάσουμε και αυτόν
Τα ωραιότερα πάντως ήταν:
Το αλάνι ο Σταύρος και οι πανηγυρισμοί του
Ο Ντάριο που "αποθεραπεύτηκε" γιατα καλά
Ο Κούπερ που δεν κάθεται ούτε στο 3-0 στις καθυστερήσεις

Υ.Γ. ο Αντού φαίνεται διάβολος....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Υ.Γ. ο Αντού φαίνεται διάβολος....
Δεν ξέρω ρε γι'αυτόν, δεν με έπεισε ακόμα. Όσο για τον Τζόνσον, μου φαίνεται παλτουδιά προς το παρόν. Μακάρι να βγω λάθος. Με τον χανούμα πως μας βλέπεις? Θα το φάμε το πουτσαρδέλι?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν ξέρω ρε γι'αυτόν, δεν με έπεισε ακόμα. Όσο για τον Τζόνσον, μου φαίνεται παλτουδιά προς το παρόν. Μακάρι να βγω λάθος. Με τον χανούμα πως μας βλέπεις? Θα το φάμε το πουτσαρδέλι?
Καλοι ειναι και οι δυο,απλα ο κοντος παιζει καλυτερα ως φορ,στη θεση που βρεθηκε στο γκολ,δεν ειναι για πολλα πολλα απο τα πλαγια.Κι εγω τρελλαθηκα με τον Χαλβιτο χθες,θα του πετουσα τιποτα αλλα ηταν μακρια...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε σεις στο μπασκετ πως ξεκολλωθηκε ετσι ο Ριτσαρτσον?Εβαζε τα παντα ολα...το θεμα ειναι να τα βαζει και σε πιο σημαντικους αγωνες,εκει χανεται...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε σεις στο μπασκετ πως ξεκολλωθηκε ετσι ο Ριτσαρτσον?Εβαζε τα παντα ολα...το θεμα ειναι να τα βαζει και σε πιο σημαντικους αγωνες,εκει χανεται...
Έπεσες στην περίπτωση των ασχέτων επί του θέματος

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Terra Vibe. Αυτο είναι το κακό. Πέρσυ με τους maiden έκανα δυο ώρες μέχρι να φτάσω στην εθνική γαμώ το φελέκι μου

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
1513125.jpg

Οι δυό αγάπες μαζί. Κάβλααααααααααααα

Φάκιου

Stories