siderenia_poutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αν μπορεσετε ποτε να επιχειρηματολογεισετε εχει καλως..αλλα δεν το νομιζω...εκανα μια ερωτηση και απαντηση δεν πηρα![]()
![]()
![]()
![]()
λεγε κι αλλα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν μπορεσετε ποτε να επιχειρηματολογεισετε εχει καλως..αλλα δεν το νομιζω...εκανα μια ερωτηση και απαντηση δεν πηρα![]()
![]()
![]()
![]()
λεγε κι αλλα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σταματα,ποναει η κοιλια μου απο τα γελια...γιατι δεν σας αρεσει η πραγματικοτητα??τι παει να πει κ αν αποκλειστικα απο το κυπελλο???κ ο γαυρος αποκλειστικε..τι σημαινει αυτο???πως εσεις που συνεχιζεται εχετε πιο γαματη οαμαδα μηπως? επιχειρηματολογηστε μια φορα και μην αρκειστε σε αερολογιες του ελεους
Προς το παρον κουβαλαει μονο "επιχειρηματα"...μαγκες προσοχη με την τουρκογυφτισα γιατι κουβαλαει πολλες αρρωστειες..
Ελα μωρε μην το αποπερνετε το παιδι τον τρωει η σουφριτσα του ψαχνει γαμια η ντολιΠρος το παρον κουβαλαει μονο "επιχειρηματα"...
καλησπερα σας σας γραφω την τρελη μου φαντασιωση που εχω εδω κ χρονια αλλα δεν ξερω με ποιον τροπο ν την πραγματοποιησω...τονειρο μου λοιπον ειναι να με κερατωσει η κοπελια μου με καποιον και να μου το πει..και να συνεχιζεται αυτο και να πηδιεται συνεχεια μαζι μου ετσι ωστε να γινοθμε και φιλοι με το παιδι και να μου προτεινει να την δω κιολας..θα το θελα παρα πολυ..θαθελα παρα πολυ να ξερω..και ακομα περισσοτερο να την δω να κανει σεξ με τον φιλο της η με εναν απο τους φιλους μου...εφικτο?αν ναι πως?με ποιον τροπο?ευχαριστω![]()
Νατσο το προβλημα ειναι να βρει κοπελα η να πεσει το κερατο;Πάμε πάλι:
Να βρει γαμιά με δόλωμα κοπέλα..Νατσο το προβλημα ειναι να βρει κοπελα η να πεσει το κερατο;![]()
Αφου ειμαι φρικιο τοτε γιατι σκιζεσαι να γαμησω εσενα και τη δικια σου?Πανε να βρεις καναν αλλον να σου κανει το ψυχικο...
Αν ειναι το κερατο να του δωσουμε ενα ρε αδερφια μην μινει και με το παραπονο το παιδιΠάμε πάλι:
Και αλλος ενα αντρας ... κι εσυ απο νεαπολη ντολι??καλα λεω οτι εσεις τα σκουληκια μονο για σουτια ειστε.πριν καμια βδομαδα λιτζαραμε ενας δικος σας στρακο.αχεπα εφυγε με την μια.τετοια θελετε λουγκρες
εκθεση εμεινες πολλες χρονιες μετεξεταστεος; ναι ναι και μετα τι εγινε; ξυπνησες να πας σχολειο;καλα λεω οτι εσεις τα σκουληκια μονο για σουτια ειστε.πριν καμια βδομαδα λιτζαραμε ενας δικος σας στρακο.αχεπα εφυγε με την μια.τετοια θελετε λουγκρες
Και αλλος ενα αντρας ... κι εσυ απο νεαπολη ντολι??![]()
![]()
για πες και τι εγινε στο συνδεσμο στον Ευοσμο εσυ που ξες πολλακαλα λεω οτι εσεις τα σκουληκια μονο για σουτια ειστε.πριν καμια βδομαδα λιτζαραμε ενας δικος σας στρακο.αχεπα εφυγε με την μια.τετοια θελετε λουγκρες