Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.435
- Πόντοι
- 2.046
Ρε Φίλε.. Δεν μου αρέσουνε οι αλλαγές.. Στις υπηρεσίες είναι πολύ καλή. Οκ υπήρχανε και φορές , άστοχες.. αλλά κοιτάω το σύνολο......εσυ το παραγαμησες
Ρε Φίλε.. Δεν μου αρέσουνε οι αλλαγές.. Στις υπηρεσίες είναι πολύ καλή. Οκ υπήρχανε και φορές , άστοχες.. αλλά κοιτάω το σύνολο......εσυ το παραγαμησες
Μέχρι 3 και αρκετά είναι, κι μιλάμε να τα αξίζει από ΚΆΘΕ πλευρά και άποψη η σεξοεργαζόμενη.
Πάνω από 3, περνάμε σε άλλη φάση πλέον, βλέπε πυρφοροαγαπουλιαση κτλ, κοκ.
Θα συμβεί και αυτό.. Θα ενημερώσωνα τα στησετε φίλε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να τα 100στησετε φίλε
...και οχι μονο! Αλλα γενικα, μαζι σου! Στις καβλες κ στα γουστα του καθενος δεν υπαρχει "πρεπει" ή "λαθος"Ρε Φίλε.. Δεν μου αρέσουνε οι αλλαγές.. Στις υπηρεσίες είναι πολύ καλή. Οκ υπήρχανε και φορές , άστοχες.. αλλά κοιτάω το σύνολο..
Η μάλλον να σου πω..
52 εβδομάδες εχει ο χρονος..
Την ξέρω 2 χρόνια..
Γύρω στα 70 ραντεβου
Η μάλλον να σου πω..
Την ξέρω 2 χρόνια..
Γύρω στα 70 ραντεβου
Δεν είναι καθαράΑπό ένα 150αρι μέσο όρο το κάθε ραντεβού, μιλάμε 11.000+/-.
Μια χαρά, έβγαλε την ανακαίνιση στο εξοχικό το κορασιο, ΜΌΝΟ από τα δικά σου!
Θα συμβεί και αυτό.. Θα ενημερώσω
να τα εκατοστησεις τα ραντεβου με πολλες σου ευχομαι απο την καρδια μου φιλε μου !!!!!!!!!!!!Ναι εγω φταίω !!!
Εχεις δει την Ελληνικη ταινια : θα σε κάνω Βασίλισα..Από ένα 150αρι μέσο όρο το κάθε ραντεβού, μιλάμε 11.000+/-.
Μια χαρά, έβγαλε την ανακαίνιση στο εξοχικό το κορασιο, ΜΌΝΟ από τα δικά σου!
Σε ευχαριστώ φίλε μου..να τα εκατοστησεις τα ραντεβου με πολλες σου ευχομαι απο την καρδια μου φιλε μου !!!!!!!!!!!!
γιαυτο στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου φιλος!!!!!!!!!Σε ευχαριστώ φίλε μου..
Ξέρεις ομως περισσότερα..
Ξέρεις προσωπικες καταστάσεις μου..
Αστοχο... σε λίγο θα μου πεις οτι φταίω εγω..Καλά κάνεις. Ο καθένας μας με τα κέφια, τα βίτσια, και τις καύλες του.
Εδώ που τα λέμε βέβαια, το κορίτσι θα βολεύτηκε με σένα αυτά τα δυο χρόνια που λες, οπότε στη μία ή στην άλλη φάση θα βαριόταν να πάει σε νέους πελάτες.
Ε, ανά τυχόν τη βαρεθείς και σε χάσει, θα δει τι θα κάνει. Βλέποντας και κάνοντας είναι η χώρα όλη.
Αστοχο... σε λίγο θα μου πεις οτι φταίω εγω..
Ας είναι όμως..
Βριστε εμένα.. οχι την Αριάδνη..
Δεν αναφέρομαι προσωπικά..
Ας την αφήσουμε να έχει αυτούς που την προτιμούνε.
Μια ζωή την έχουμε όσο καλύτερα παιρναμε όπως γουστάρουμεΟκ σε ευχαριστώ..
Οχι για μένα..
Απλά θα ηταν άδικο για την κοπέλα.
Εγω είμαι ο πελάτης..
Κρίνω και επιλέγω .. ανάλογα με τα θέλω μου.
Φίλε μου συναγωνιστή.... χωρίς να θέλω να σε θίξω...δεν το κάνω ποτέ σε κανένα....εσύ το τερματισες!!!!!!!Η μάλλον να σου πω..
Την ξέρω 2 χρόνια..
Γύρω στα 70 ραντεβου
Φίλε μου Νικο..Φίλε μου συναγωνιστή.... χωρίς να θέλω να σε θίξω...δεν το κάνω ποτέ σε κανένα....εσύ το τερματισες!!!!!!!
Σου εύχομαι ολόψυχα η επόμενη να είναι εκτός αγοραίου σεξ..... Και πάνω από όλα να περνάς όμορφαΦίλε μου Νικο..
Είμαι ανθρωπος που το τερματίζει..
Ειδικά αν διαπιστώσει οτι απεναντί του, εχει ενα χαρακτήρα πολύ κοντά στο δικό του..