Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.577
- Πόντοι
- 2.256
Αριάδνη μια τέτοια απάντηση περιμέναμε απο εσένα τόσο καιρό . Να μας πεις δυο πράγματα σχετικά με τις καθυστερήσεις.. Μια συγνώμη έστω και καθυστερημένη. Και για να ειμαι ειλικρινής με συγκίνησες και με προβλημάτισες με αυτά που γράφειςΚαλησπέρα αγαπημένοι και αγαπημένες ! Σας έχω ξαναζητήσει συγγνώμη για τις χρονικές μου αστοχίες και την αναστάτωση που προκάλεσα στον εκάστοτε από εσάς πάντα βέβαια με την καλύτερη διάθεση να εξυπηρετήσω τις ανάγκες σας μέσα από τις παροχές μου και να αφουγκράστω όσο το δυνατόν περισσότερο τις επιθυμίες σας όσον αφορά το ερωτικο-σεξουαλικο κομμάτι… !! Ωστόσο θεωρώ το να λοιδορουμαι επανειλλημένα και αντιμετωπίζομαι με ένα τέτοιο τρόπο καθως και να γίνονται χοντροκομμένοι σχολιασμοί και να σταματάει η δουλειά μου λόγω συγκεκριμένου ατόμου που παρακινεί πολλούς από εσάς με ψευδεί στοιχεία κατά μου ,είναι τουλάχιστον απάνθρωπο και πιστέψτε με ότι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα αποκαλυφθεί με αληθή στοιχεία η ζημιά που έχω υποστεί εγώ προσωπικά από το εν λόγω άτομο και θα ναι τόσο συνταρακτικά τα στοιχεία τα οποία δεν θα μπορεί ο έκαστον να διαψεύσει …!Τα οποία πραγματικά θα με λυπηθείτε και εμένα και θα καταλάβετε για την απρεπέστατα συμπεριφορά μου ενίοτε…Θα το διορθώσω και σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να μείνετε ευχαριστημένοι από εμένα και τις παροχές μου.Σας παρακαλω πολύ δώστε μου χρόνο για να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας !!!Σας περιμένω με πολλή αγάπη να ξαναπαίξουμε και να περάσουμε όμορφα όπως πρώτα ;) !!ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
Εγώ λοιπόν θα σου δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και θα σε ξανακαλέσω για ραντεβού, ελπίζοντας αυτή τη φορά να κυλίσουν ολα ομαλά χωρίς παρατράγουδα.
Πάνο, δεν ειναι απαραίτητο να αναφέρεται σε εσένα. Κι εγώ έχω γράψει πολλές φορές για τις καθυστερήσεις και παααρα πολλοί άλλοι. Πάντως έχει ένα δίκιο ο @th0dor1s . To έχουμε παραχέσει το θέμα.Επειδή αναφέρεσαι σε μένα..