DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 38.308
Νομίζω πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα ασφαλείας εδώ πέρα..έχει άγνοια κινδύνου εν γνώση του....χαχαχαχα

Νομίζω πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα ασφαλείας εδώ πέρα..έχει άγνοια κινδύνου εν γνώση του....χαχαχαχα
Νομίζω πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα ασφαλείας εδώ πέρα..![]()
ας ξεκινήσουμε με το μαστίγιο που κρατάς λοιπόν...Νομίζω πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα ασφαλείας εδώ πέρα..![]()
Oh you kinky boy..ας ξεκινήσουμε με το μαστίγιο που κρατάς λοιπόν...
Παντρεύεσαι έμαθα...Oh you kinky boy..
Α οχι οχι δεν αναφερόμουν σε μένα προς θεού....έγραψες για κάποια μέτρα που πρέπει να ληφθούν για κάτι μέθυσους ερωτευμένους προηγουμένως χαχαOh you kinky boy..
κι άλλο μπάτσελορ?Παντρεύεσαι έμαθα...
@DiorPoison Μπορει αυτό το σημείο να είναι αυτο που θα επιδιώκω....@georgekp34 μου.. μπορεί να σου ρίξω κάτι στο ποτό και να ασελγήσω, δε φοβάσαι?
Εδω είμαι κουμπάρα σίγουρα...κι άλλο μπάτσελορ?
Δεν μπορώ .... (να παρκάρω άλλα αυτοκίνητα)![]()
αλίμονο....Εδω είμαι κουμπάρα σίγουρα...
αλίμονο....
ΥΓ: να πάω τη νύφη και την κουμπάρα για ποτό το βράδυ πριν το γάμο? Just the 3 of us...![]()
αυτα τα ποδια ειναι μονο για γλειψιμο μεχρι να στεγνωσεις ολοκληροςΚαλημέρα
![]()
Ήμαρτον! Προτείνω να φτιάξουν τα κορίτσια νήμα, με τίτλο ημερήσια ενημέρωση άπλυτων!Επηρεασμένη από @Sofia_Magic..
Πάντα επίκαιρο.
Nα ρίχνουμε νεράκι και σαπουνάκι παντού ε..
Όχι μόνο σε όσα σημεία βλέπουμε, θα με αναγκάσετε να φτιάξω tutorial..![]()
Σίγουρα μπορώ να φτιάξω ένα φύλλο οδηγιών με tips πάντως..Ήμαρτον! Προτείνω να φτιάξουν τα κορίτσια νήμα, με τίτλο ημερήσια ενημέρωση άπλυτων!
Στο νεροχύτη λίγο το κεφαλάκι...τα άλλα δεν χρειάζονται...Επηρεασμένη από @Sofia_Magic..
Πάντα επίκαιρο.
Και όχι πολύ σαπούνι...οικονομία...ΗΜΑΡΤΟΝΣτο νεροχύτη λίγο το κεφαλάκι...τα άλλα δεν χρειάζονται...
Μπορεί να του έπεσαν μέσα από το παντελόνι ψίχουλα από την τυρόπιτα με ανθότυρο που έφαγε πρίν ρε κοπελιάΕπηρεασμένη από @Sofia_Magic..
Πάντα επίκαιρο.
Να φτιάξεις και να παραφτιάξεις.Επηρεασμένη από @Sofia_Magic..
Πάντα επίκαιρο.