Otinanai88867
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2024
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Λες να σπάσω και το ρεκόρ του φίλου μας πιο πίσω με τις 11 ώρες ?Ναι ρε μαν... Να είσαι σίγουρος... Κοίτα μην έχει κάνα ραντεβού αύριο εκεί και περιμένεις μια μέρα....
Λες να σπάσω και το ρεκόρ του φίλου μας πιο πίσω με τις 11 ώρες ?Ναι ρε μαν... Να είσαι σίγουρος... Κοίτα μην έχει κάνα ραντεβού αύριο εκεί και περιμένεις μια μέρα....
Όλα τα ρεκόρ σπάνε κάποτε...Λες να σπάσω και το ρεκόρ του φίλου μας πιο πίσω με τις 11 ώρες ?
....μαγκα μου αν κατσει ομως κ ερθει στην ωρα της θα κανεις γαμησαρα με το μικρο!Λέτε λόγω ημερων να έχει χαλαρώσει η δουλειά και να έρθει στην ώρα της σήμερα ?
(Αν την πάρω) ...μεγάλο το ρισκο
....μαγκα μου αν κατσει ομως κ ερθει στην ωρα της θα κανεις γαμησαρα με το μικρο!
μπααα το αντίθετο.. συνηθως τετοιες μέρες η δικαιολογία της για την αργοπορημένη προσέλευση εχει να κάνει με το ότι επειδή όλοι έχουν φύγει για διακοπές, δεν βρίσκει εύκολα ταξί.Λέτε λόγω ημερων να έχει χαλαρώσει η δουλειά και να έρθει στην ώρα της σήμερα ?
(Αν την πάρω) ...μεγάλο το ρισκο
Καλησπέρα δυστυχώς προσπαθώ να κινηθώ με ταξί η με τα μέσα λόγω των ημερών δεν έχει πολλά διαθέσιμα ταξί και έτσι προσπάθησα να αγγαρεψω κάποιον εσύ έξυπνε ομωσ εμένα περιμένεσ στη γωνία να γράψεις τη κριτική σου ??? Σου είπα αν θέλεισ να ανανεώσουμε το ραντεβού αφαιρώντας το 30ρικο από το χοτελι οπωσ λένε στη γλώσσα σου ...ΕΥΤΥΧΩΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΠΩ ΚΑΛΗ ΧΟΛΗ
τωρα εξηγειται γιατι δεν εχουν σβησει οι φωτιές.. δεν εχει φτάσει ακόμα εκεί για να προσφέρει την βοήθειά τηςΦήμες λένε ότι έχει πάει εθελόντρια στις φωτιές να βοηθήσει κόσμο.
Να ξέρετε όσοι κλείσετε ραντεβού ότι ίσως αργήσει λίγο.
Τρεις, τέσσερις,πέντε μέρες.
Εμένα πέρυσι τέτοια εποχή μου έγραφε θα αργήσω λίγο ακόμα γιατί έχει κίνηση στους δρόμους.. λες να με δούλευε;;;μπααα το αντίθετο.. συνηθως τετοιες μέρες η δικαιολογία της για την αργοπορημένη προσέλευση εχει να κάνει με το ότι επειδή όλοι έχουν φύγει για διακοπές, δεν βρίσκει εύκολα ταξί.
Θα σου έκανα και παράθεση το μήνυμά της από παλιά για να δεις ακριβώς πώς το έχει γράψει, αλλά βαριέμαι να ψάχνω τόσες σελιδες πίσω
Edit: το βρήκα και το παραθέτω αυτούσιο
και όπως βλέπεις δεν φτάνει που άργησε , τα χώνει και στον δύσμοιρο που της έκανε κακή κριτική επειδη άργησε
Εμένα πέρυσι τέτοια εποχή μου έγραφε θα αργήσω λίγο ακόμα γιατί έχει κίνηση στους δρόμους.. λες να με δούλευε;;;
Μπα πέρσι δεν ήταν τέτοια εποχή που είχαν κατέβει εξωγήινοι στο Σύνταγμα και η κυκλοφορία γεινοταν μέσω Λαμίας .Εμένα πέρυσι τέτοια εποχή μου έγραφε θα αργήσω λίγο ακόμα γιατί έχει κίνηση στους δρόμους.. λες να με δούλευε;;;
Το έχει συνήθεια πάντα αργείΕμένα πέρυσι τέτοια εποχή μου έγραφε θα αργήσω λίγο ακόμα γιατί έχει κίνηση στους δρόμους.. λες να με δούλευε;;;
όχι μόνο εσένα... Όλους μαςΕμένα πέρυσι τέτοια εποχή μου έγραφε θα αργήσω λίγο ακόμα γιατί έχει κίνηση στους δρόμους.. λες να με δούλευε;;;
Εμένα πέρυσι τέτοια εποχή μου έγραφε θα αργήσω λίγο ακόμα γιατί έχει κίνηση στους δρόμους.. λες να με δούλευε;;;
Αυτά κάνει το μπουκάλι φίλε...Σε φίλο που έχει γράψει και αρκετές κριτικές εδώ μέσα, πριν λίγους μήνες ενώ είχανε κανονίσει στις 22:00 στο Bill, του έγραψε "έρχομαι μωρό μου, καυλιάρη μου", στις 06:15 το πρωί της άλλης ημέρας...
Αυτά κάνει το μπουκάλι φίλε...
Πώς μπορούμε να μάθουμε περισσότερα δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα στο προφίλ σου.Καλημέρα και καλή Παναγία! Για όσους θα βρίσκονται Αθήνα θα μαι εδώ να σας κρατάω συντροφιά και να περάσουμε όμορφα
Πώς μπορούμε να μάθουμε περισσότερα δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα στο προφίλ σου.
Καλημέρα