Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.431
- Πόντοι
- 2.256
Εγω είμαι ήδη με το έναμιση πόδι μέσα στην ΒΑΝιερα.....αϊ κανονιστε να αληλομπαναριστειτε με την ασυνεννοησια σας
Εγω είμαι ήδη με το έναμιση πόδι μέσα στην ΒΑΝιερα.....αϊ κανονιστε να αληλομπαναριστειτε με την ασυνεννοησια σας
αυτα να τα κανονιζετε με πμ... .. τετοιες βλακείες κάνετε, τα λετε στα φανερα και σας βγαίνει η ρετσινιά μετά@Ariadnaki το βραδυ να μου φερεις τα ποσοστα μου...
Το πρόβλημα είναι ότι αργεί σε όλα τα αλλά είναι topΠιστεύω ότι για την συγκεκριμένη κοπέλα 9 στα 10 θετικά σχόλια είναι ψεύτικα... Δεν θα πω για την εμφάνιση γιατί ο καθένας μας έχει τα γούστα του.... Αλλά στο θέμα υπηρεσιών είναι όλα πολύ κάτω του μετρίου!!!
Αν δεις εφτιαξε προφιλ για την Αριαδνη .Αλληοιφτιαχνουν προφιλ για να συναντησουν καμια νεοφερμενη και ο εδω ο τυπος εφτιαξε για την Αριαδνη ολα τα μηνυματα για την παρτη της τι να λεμεαυτα να τα κανονιζετε με πμ... .. τετοιες βλακείες κάνετε, τα λετε στα φανερα και σας βγαίνει η ρετσινιά μετά
Μπας και λέμε για άλλη???Το πρόβλημα είναι ότι αργεί σε όλα τα αλλά είναι top
Και ειναι μέσα στις 5 ομορφότερες κοπέλες του site
Το μονο καλο που εχεις προσφερει μεχρι τωρα φιλε μου κλωνε ηταν αυτο η διορθωση αλλοι σ ευχαριστω .σοβαρευτείτε...! Τζαμπα ασχολουμαστε. αλλοι** θες να πεις, @KALLIMAXOS ενω εσυ σχολιαζεις σε οτι φορουμ υπαρχει ε? τα εχεις παρει ολα ενα ενα δεν εχεις αλλες δουλειες...
like και μονον για τον συνδεσμο που εχεις κατω απο το σχολιοΤο μονο καλο που εχεις προσφερει μεχρι τωρα φιλε μου κλωνε ηταν αυτο η διορθωση αλλοι σ ευχαριστω .
Μπας και λέμε για άλλη???
Πήγαινε μερικές σελίδες πίσω όπου έχει αναβιβασμό φωτό είναι και το τηλέφωνα από κάτω όλα έτοιμα τα θέλετεμπορει καποιος να μου δωσει το τηλ της
(νεο μελος δεν μπορω να δω προφιλ)
ευχαριστω
Όχι φίλε μου.Η Αριαδνάκι είναι η γνωστή Φρύνη απ' την sirina?
Οκ, προφιλ δεν μπορείς να δεις.. Προηγούμενες σελίδες, ΔΕΝ Μ ΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ?????????μπορει καποιος να μου δωσει το τηλ της
(νεο μελος δεν μπορω να δω προφιλ)
ευχαριστω
Ναι αυτή είναι.Η Αριαδνάκι είναι η γνωστή Φρύνη απ' την sirina?
Κάθε ραντεβου και μια διαφορετική ιστορία για την ώρα αναμονής και καθυστέρησης!!!Τούτο το νήμα είναι καλός χαβαλές για να ρίχνει κανείς που και που μια ματιά. Εντελώς άσχετα με την κοπέλα και τις υπηρεσίες της.
Με τον τρόπο που το δουλεύει, προκύπτει εδώ ξανά κσι ξανά ένας χαριτωμένος τζερτζελές.
Ναι ρε μαν... Να είσαι σίγουρος... Κοίτα μην έχει κάνα ραντεβού αύριο εκεί και περιμένεις μια μέρα....Λέτε λόγω ημερων να έχει χαλαρώσει η δουλειά και να έρθει στην ώρα της σήμερα ?
(Αν την πάρω) ...μεγάλο το ρισκο