professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.618
- Πόντοι
- 11.096
Και αν δεν κλέβει σέ στάσεις.Το καλύτερο γαμησι είναι σχετικό όντως κάνει καλό αν δε κοιμηθεί στα μισά (σπάνιο)
Και αν δεν κλέβει σέ στάσεις.Το καλύτερο γαμησι είναι σχετικό όντως κάνει καλό αν δε κοιμηθεί στα μισά (σπάνιο)
Αυτό δε το έθιξα καν ….Και αν δεν κλέβει σέ στάσεις.
ειναι σιγουρα στις τοπ 2-3 χειροτερες!!!!!!!! σε ολα!!!!!!!!!!
Έκανα μαλακία τι να λέμε τώρα...δεν επρεπε να την παρεις.......
Φενεται δεν ήταν ζέστη μέρα όταν είχες κανονίσει να βρεθείτεΕπειδή εχω περάσει τα ίδια σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ δεν είχα φυσικά την υπομονή να περιμένω δίωρο Στη μια ώρα και κάτι έφυγα.
Φενεται δεν ήταν ζέστη μέρα όταν είχες κανονίσει να βρεθείτε
Η αλήθεια είναι πως όχι.Φενεται δεν ήταν ζέστη μέρα όταν είχες κανονίσει να βρεθείτε
κι εμείς όλοι που εχουμε δοκιμάσει να βρεθουμε μαζί της, γιαυτόν ακριβώς το λόγο θέλαμε να τη συναντήσουμε, αλλά.....στο δωμάτιο, αν τις φερθείς καλά, στο ανταποδίδει κ προσαρμόζεται σε ότι μοντέλο θέλεις
Νομίζω πως απλά θέλει όριο, ίσως λόγω χαρακτήρα. θα μου πεις, κ τι είναι ? γκομενά μου? σωστό αλλά με στάθμιση θετικών, αν πετύχει, ειναι VFM,κι εμείς όλοι που εχουμε δοκιμάσει να βρεθουμε μαζί της, γιαυτόν ακριβώς το λόγο θέλαμε να τη συναντήσουμε, αλλά.....
ΥΓ: ωραίο το κόλπο που έγραψες, αλλα δεν έχω διάθεση ούτε καν αυτό να ξαναπροσπάθησω να κάνω
....ρε αλιτηριοι τι το κανατε το κοριτσ' κ εξαφανιστηκε?!?! Τουλαχιστον ελεγε μια καλημερα-καλησπερα, ανεβαζε κ το κατιτις της.
Τωρα μαυρα ματια καναμε....
μαλλον τους κανει μαθηματα...!!!!!!!!!!Κάνει προπόνηση στις ελληνικές εφορίες πως να αργεί ακόμα περισσότερο στα ραντεβού
Μηπως συναντηθηκες μαζι της και προσπαθει να συνελθει?....ρε αλιτηριοι τι το κανατε το κοριτσ' κ εξαφανιστηκε?!?! Τουλαχιστον ελεγε μια καλημερα-καλησπερα, ανεβαζε κ το κατιτις της.
Τωρα μαυρα ματια καναμε....
......οχι ρε μαγκα, αν κ συναντηθηκα μερικες φορες με το κοριτσ' , δεν ειμαι εγω ο ενοχος!!!Μηπως συναντηθηκες μαζι της και προσπαθει να συνελθει?
Αθώος τότε!!......οχι ρε μαγκα, αν κ συναντηθηκα μερικες φορες με το κοριτσ' , δεν ειμαι εγω ο ενοχος!!!
....μεχρι την επομενη φορα που θα την συναντησωΑθώος τότε!!