AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.777
- Πόντοι
- 4.546
Τι δίωρο? 3,5+ ώρες ήταν.Κακώς που ενημέρωσες κιόλας … όχι ότι θα ερχόταν δλδ στο επόμενο δυωρο από το ήδη δυωρο που καθυστέρησε
Τι δίωρο? 3,5+ ώρες ήταν.Κακώς που ενημέρωσες κιόλας … όχι ότι θα ερχόταν δλδ στο επόμενο δυωρο από το ήδη δυωρο που καθυστέρησε
Και έχει το θράσος ρε φίλε ενώ το κάνει σε όλους αυτό να εμφανίζεται στο άκυρο εδώ και απλά να πετάει ένα καλησπέρα αγάπες και σήμερα διαθέσιμη να σας στήσω και να σας κοροϊδέψω όλους σαν να μη τρέχει τπτ … αντί να ζητάει όλη μέρα συγγνώμες βγαίνει από πάνω αν της πεις άσχημη κριτική εδώΤι δίωρο? 3,5+ ώρες ήταν.
Δικο σου αφιερωμενο απο το κοριτσι με αγαπηΚαι έχει το θράσος ρε φίλε ενώ το κάνει σε όλους αυτό να εμφανίζεται στο άκυρο εδώ και απλά να πετάει ένα καλησπέρα αγάπες και σήμερα διαθέσιμη να σας στήσω και να σας κοροϊδέψω όλους σαν να μη τρέχει τπτ … αντί να ζητάει όλη μέρα συγγνώμες βγαίνει από πάνω αν της πεις άσχημη κριτική εδώ
Δικο σου αφιερωμενο απο το κοριτσι με αγαπη
Ευκολάκι....Θα ηθελα να ειχα μια καμερα απο ψηλα οπως τα drone και να εβλεπα τι κανει η Αριαδνη και τι κανει ο πελατης που περιμενει χαχααχχααχχχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχχα
Εγώ την πήρα εχθές τηλέφωνο και της ακύρωσα το ραντεβού που είχαμε πριν 2 εβδομάδες γιατί μου τελείωσαν τα φράγκα και δεν μπορούσα να κρατάω άλλο το δωμάτιο στου Βασιλάκη...Εγώ ειχα κλεισει μαζί της τη Πέμπτη το απόγευμα κ ήρθε Κυριακή πρωί.
μας τα εχει ξαναπει πολλες φορες.Θα ήθελα κάποια στιγμή να μιλήσει η ίδια, να προσπαθήσει να δικαιολογηθεί για αυτές τις καθυστερήσεις!
ε,καποια στιγμη θα την ξερναγε η αγορα. ετσι γινεται με ολους τους κακους επαγγελματιες.Πρέπει να έχει σταματήσει γιατί χθες την έπαιρνα να κανονίσω ραντεβού και δεν απάντησε ποτέ.
Το ότι δεν απάντησε δεν σημαίνει ότι σταμάτησεΠρέπει να έχει σταματήσει γιατί χθες την έπαιρνα να κανονίσω ραντεβού και δεν απάντησε ποτέ.
Κάτσε ντε βιαστικέ..ούτε 2-3 μέρες δεν πέρασαν...Πρέπει να έχει σταματήσει γιατί χθες την έπαιρνα να κανονίσω ραντεβού και δεν απάντησε ποτέ.
Πάνο εγώ ήμουν από τους πρώτους που την έκραζα για τις καθυστερήσεις. Όταν έφαγα και ο ίδιος το στήσιμο έκραξα ακόμα περισσότερο.Προσωπικά Στηρίζω την Κοπέλα , διότι εχω περάσει 15 μήνες μαζί της.. δίνοντας ραντεβού. Οπως σε όλους σας, έχει καθυστερήσει και σε μένα. Στη ζυγαριά του μυαλού μου ομώς, υπάρχουν θετικά που εχω δει και καλύπτουνε τα αρνητικά. Αυτή η τοποθέτηση που κάνω είναι υποκειμενική και δεν έχω σκοπό να επηρεάσω τον οποιοδήποτε σε αυτό το forum.
Επειδή το 99% σε αυτό το νήμα την κράζετε , παίρνω το ρίσκο και αναρτώ αυτή την τοποθέτηση - στηρίξεως . Μπορεί να με θεωρήσετε αβανταδόρο η οτιδήποτε άλλο. Σε κάθε ραντεβού που κάνω μαζί της , πληρώνω ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Έχω δεί πολλές κοπέλες και εχω κάνει το τελευταίο χρόνο πολλά ραντεβού. Μερικά απο αυτά ηταν αξιόλογα - άψογα , αλλά ηταν κασκαντεριλίκια.
Η ύπαρξη κριτικών, είναι απαραίτητη για την προστασία των μελών του forum. Δεν χρειάζετε να αναφέρω τα αρνητικά της κοπέλα.. τα γράφετε ολοι σας στις προηγούμενες σελίδες. Προσωπικά εγω..εξαιτίας του τρόπου ζωής μου .. η Αριάδνη πλέον αποτελεί πρώτη και ισως.. μοναδική επιλογή μου.
Βλέπετε..όλοι μας δεν έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα και δεν ψάχνουμε το ίδιο πράγμα απο ενα call girl.