Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 2.307
- Πόντοι
- 456
Πως δεν το αναγνωρίζουμεTo oτι η κοπέλα έχει κάνει βήματα προόδου,, να μη το αναγνωρίσει κανένας;;
Πως δεν το αναγνωρίζουμεTo oτι η κοπέλα έχει κάνει βήματα προόδου,, να μη το αναγνωρίσει κανένας;;
Για πολλά παιχνίδια με τη γλωσσίτσα....Καλησπέρα αγαπες μου !! Έφτασε το βραδάκι !! Ώρα για πονηρά παιχνιδάκια …!![]()
Χμ... ενδιαφέρον πρόταση...Καλησπέρα αγαπες μου !! Έφτασε το βραδάκι !! Ώρα για πονηρά παιχνιδάκια …!![]()
Τον οδηγό λυπάμαιΚαλησπέρα αγαπες μου !! Έφτασε το βραδάκι !! Ώρα για πονηρά παιχνιδάκια …!![]()
Στο καραουλι ονλαιν για πελατες,δουλευταρου οντος!Μακαρι νασιαξη καλο για ολουςΚαλά τόσο πολύ μας αγαπάς με το που ξύπνησες εμάς σκέφτηκες
Από πού προκύπτει αυτό?To oτι η κοπέλα έχει κάνει βήματα προόδου,, να μη το αναγνωρίσει κανένας;;
To oτι η κοπέλα έχει κάνει βήματα προόδου,, να μη το αναγνωρίσει κανένας;;
Πολύ σωστός θα έλεγα!Ό,τι είναι καλό, να λέγεται !
Αν έγινε η μία ή η άλλη στραβή παλιά, και δεν συνεχίζεται, δεν παίζει και μεγάλο ρόλο πια.
Αριαδνάκι έλα μία βόλτα από Θεσσαλονίκη....έλα να δεις φως καλή μου!!!
![]()
Έτσι, να δει και το "αδερφάκι" τι γίνεται με το Αριαδνάκι!!!Όντως. Παίζει να είναι και μια υπέροχη ιδέα, μια καλή εναλλαγή. Να διαμορφώσουν έτσι και οι παίκτες στη συμπρωτεύουσα άποψη για το Αριαδνάκι μας.
Bυζάκι να μη χορταίνεις να το γλύφεις......!!!Καλημερα αγαπες μου !! Τι μου κάνετε!;; Σας περιμένω και σήμερα με άκρως παιχνιδιάρικηδιάθεση!!!![]()
ΚόσμημαΚαλημερα αγαπες μου !! Τι μου κάνετε!;; Σας περιμένω και σήμερα με άκρως παιχνιδιάρικηδιάθεση!!!![]()
Καλημερούδια αγαπες!!! Να έχουμε μια όμορφη μέρα … με όμορφη και ερωτική διάθεση…!
Και πώς θα είναι σίγουρος κάποιος ότι δε θα ξαναγίνει στραβή;Ό,τι είναι καλό, να λέγεται !
Αν έγινε η μία ή η άλλη στραβή παλιά, και δεν συνεχίζεται, δεν παίζει και μεγάλο ρόλο πια.
Δε θα ειναι, ρισκαρεις.Ετσι ηταν παντοτε με τη συγκεκριμενηΚαι πώς θα είναι σίγουρος κάποιος ότι δε θα ξαναγίνει στραβή;