Να γράψω κι εγώ την εμπειρία μου με την κοπέλα, με την οποία είχα συνάντηση λίγες μέρες πριν....Είχα διαβάσει ολα αυτά που γράφονται για την κοπέλα και αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια. Θα έμενα σε ξενοδοχείο στην Αθήνα το βράδυ, οπότε η αργοπορία δεν ήταν πρόβλημα....με επικοινωνία πολύ καλή μπορώ να πω, κλείστηκε το ραντεβού κατά τις 8 το βράδυ στο δωμάτιο μου και της έστειλα και διεύθυνση και αρ. δωματίου...
Αναμονή...εγώ μπανιαρισμένος, ξυρισμένος.....πάει 11 η ώρα μου λέει θα καθυστερήσω...συγγνώμη .. κάτι μου έτυχε...οκ λέω...πάει 2-3 θα έρθω μωρό συγγνώμη,.... έπεσα για ύπνο...μαύρο ύπνο αφού είχα τον νου μου στο τηλέφωνο....τελικά μου γράφει η ώρα 7....το πρωί να έρθω?? Έμεινα άγαλμα....τι να πω?? Αφού είχα ξυπνήσει είπα ας το κάνουμε...έλα... Όντως ήρθε σε λίγα λεπτά...μου ζήτησε συγγνώμη... η αλήθεια είναι ευγενικά...αλλά είδα μια κοπέλα ,όμορφη, όμως εμφανώς καταβεβλημένη...άυπνη...δαγκώθηκα μέσα μου...λυπήθηκα πραγματικά...που θα έπρεπε να δουλέψει μαζί μου...έτσι... Τελος πάντων , έκανε μπάνιο, όντως πολύ ωραία κοπέλα και πολύ γλυκιά, έκανε προσπάθεια να κρύψει την κούραση της, φιλότιμα θα έλεγα...προσπάθησα να την γλύψω...έκλεινε σφιχτά τα ποδαράκια της να μην φτάσω κάτω....την ρώτησα...δεν σου αρέσει??? Γαργαλιέμαι μου λέει... Το άφησα κι αυτό...άρχισε αυτή πίπα...καλή θα έλεγα...αλλά...την έπαιρνε ο ύπνος και ήταν φανερό...ξυπνούσε και πάλι το ίδιο.... την λυπήθηκα....την σταμάτησα ,τέλειωσα μέσα της μια φορά...για λήξει το μαρτύριο της....πόνεσε η καρδιά μου...είχα κλείσει δυο ώρες....την υπόλοιπη ώρα την πήρα στο κρεββάτι την σκέπασα και την άφησα να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου, δεν μπορούσα να την ταλαιπωρήσω άλλο, δεν μου πήγαινε η καρδιά....ήμουν άτυχος?? Ίσως ... δεν θέλω να την αδικήσω...αλλά δεν μπορεί να αντέχει τέτοιους ρυθμούς δουλειάς κανείς...και έχει και κανονική δουλειά μετά μου είπε....Κρίμα πάντως γιατί είναι πολύ γλυκιά κοπέλα και αξίζει...θα ξανά προσπαθήσω ακόμα μια φορά όμως, για να έχω μια δεύτερη γνώμη, για να είμαι σωστός απέναντι της...αυτά...τα ολίγα φίλοι...