dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.320
- Πόντοι
- 22.886
Τορνευτό θα έλεγα κύριε συνάδελφε....τουρλωτο κ τσουπωτο!!!!!
Τορνευτό θα έλεγα κύριε συνάδελφε....τουρλωτο κ τσουπωτο!!!!!
Όπως πρέπει!....τουρλωτο κ τσουπωτο!!!!!
Μπαα δεν τη νοιαζει καθολου,οπως πηγες και εσυ απο περιεργια,ετσι περιμεν ουν να πανε πολλοι!!!Καλησπέρα και από εμένα συναγωνιστές. Δεν γράφω συνεχώς και συχνά. Παρόλα αυτά επιθυμώ να γράφω πάντα για τα θετικά όταν βρίσκομαι με μια κοπέλα και πότε σχεδόν με τα αρνητικά. Όσοι με γνωρίζετε το ξέρετε. Σαν παλαιός λοιπόν αν και είχα αφήσει το σπορ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μου κέντρισε το ενδιαφέρον να βρεθώ μτ την κοπέλα.
Ας πούμε τα θετικά. Είναι μια συμπαθητική, ευχάριστη παρουσία . Έχει χαμόγελο και σίγουρα η συμπεριφορά της έχεις μέσα κάτι το ερασιτεχνικό που είναι γοητευτικό σε πολλές περιπτώσεις. Δεν θα νιώσεις ότι είσαι με έναν επαγγελματία.
Όμως εδώ τελειώνουν δυστυχώς τα θετικά.
Όπως και άλλοι φίλοι του σάιτ είπαν, .η κοπέλα "κλέβει" στο στήσιμο της απαγορεύοντας ουσιαστικά την διείσδυση σε μεγάλο βαθμό. Επίσης έχει ιδιαίτερα παθητική στάση . Δεν θα σου πει όχι αλλά σε εμένα προσωπικά ήταν αμέτοχη το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Φυσικά καθυστερεί. Καθυστερησε και σε εμένα . Πολύ.
Αν όλα αυτά λοιπόν τα συνοψίσουμε θεωρώ ότι χρειάζεται σαφώς να αναθεωρήσει πραγματικά αν επιθυμεί να συνεχίσει να κάνει αυτό το εξαιρετικά δύσκολο λειτούργημα. Εκείνη ξέρει αν το επιθυμεί ή όχι. Σίγουρα χρειάζεται βελτίωση όμως.
Δεν θα μπω ούτε στην διαδικασία της σύγκρουσης ούτε της σύγκρισης με κανέναν από εσάς. Είναι η προσωπική μου γνώμη και γνωρίζετε τόσα χρόνια πως την μοιράζομαι μαζί σας, και πως επεμβαίνω σπάνια αλλά καίρια αν χρειαστεί. Την καλησπέρα μου λοιπόν. Δυστυχώς αν και έχει όλες τις προδιαγραφές δεν τηρεί το σύνολο.
Yes dat ass!
Τι κανείς αγάπη;Yes dat ass!
ΚΑλησοερα και σε σας ...ΚΑλησοερα αγαπες
Έτσι μπράβο. Οι καλησπερες έτσι λέγονται...
Σωστα και ολοκληρωμεναΈτσι μπράβο. Οι καλησπερες έτσι λέγονται...
Έτσι ακριβώς, το έθεσες πολύ καλά.Δυστυχώς αν και έχει όλες τις προδιαγραφές δεν τηρεί το σύνολο.
Α μέσα της το έχει ξεκαθαρίσει και μια χαρά μάλιστα.Αν όλα αυτά λοιπόν τα συνοψίσουμε, θεωρώ ότι χρειάζεται σαφώς να αναθεωρήσει πραγματικά, αν επιθυμεί να συνεχίσει να κάνει, αυτό το εξαιρετικά δύσκολο λειτούργημα. Εκείνη ξέρει αν το επιθυμεί ή όχι.
Καλησπέρα είσαι μέσα στο πορτοφόλι μου η έχεις κάποιο “excel” και καταχωρείς και κανείς υπολογισμούς; ;και εκτός αυτού, που ξέρεις τι βγαζει κάποιος και που επενδυει τι ; Τι είσαι ο «πιμι με τη δραχμή;» Δε νομίζω ότι αφορά κανέναν. Τι βγαζει ο καθένας μας και πως χρησιμοποιεί το χρόνο και τα κεκτημένα του …Tύπε είσαι βαθειά νυχτωμέμος εαν νομίζεις ότι βγάζουν 3-5 κατοστάρικα την ημέρα. Μια κοπέλα που δουλεύει fulltime όπως η Αριάδνη, κάνει μέσο όρο 8 ραντεβού την ημέρα, επί ένα μέσο όρο 150 ευρώ το ραντεβού, καθαρίζει την ημέρα 1.200 ευρωπουλάκια. Αν αφαιρέσεις τα έξοδα μεταφοράς, τίποτα λαδωματάκια-προμήθειες και έξοδα για την προσωπική της ασφάλεια, τότε μένουν 900-1.000 την ημέρα στην τσέπη, μιλάμε για μέσο όρο 30.000 το μήνα! Οπότε νομίζω κάτι άλλο συμβαίνει και έχει αυτόν τον αλλοπρόσαλλο τρόπο δουλειάς και τον πολύ άσχημο προγραμματισμό των ραντεβού της.
Σιγά μην κάνει 8 η Αριάδνη. 3-4 και πολλά της είναι.Tύπε είσαι βαθειά νυχτωμέμος εαν νομίζεις ότι βγάζουν 3-5 κατοστάρικα την ημέρα. Μια κοπέλα που δουλεύει fulltime όπως η Αριάδνη, κάνει μέσο όρο 8 ραντεβού την ημέρα, επί ένα μέσο όρο 150 ευρώ το ραντεβού, καθαρίζει την ημέρα 1.200 ευρωπουλάκια. Αν αφαιρέσεις τα έξοδα μεταφοράς, τίποτα λαδωματάκια-προμήθειες και έξοδα για την προσωπική της ασφάλεια, τότε μένουν 900-1.000 την ημέρα στην τσέπη, μιλάμε για μέσο όρο 30.000 το μήνα! Οπότε νομίζω κάτι άλλο συμβαίνει και έχει αυτόν τον αλλοπρόσαλλο τρόπο δουλειάς και τον πολύ άσχημο προγραμματισμό των ραντεβού της.
Ευτυχως που δεν γνωριζεις το ΑΦΜ της κλπ. ετοιμο σε βλεπω για εδωTύπε είσαι βαθειά νυχτωμέμος εαν νομίζεις ότι βγάζουν 3-5 κατοστάρικα την ημέρα. Μια κοπέλα που δουλεύει fulltime όπως η Αριάδνη, κάνει μέσο όρο 8 ραντεβού την ημέρα, επί ένα μέσο όρο 150 ευρώ το ραντεβού, καθαρίζει την ημέρα 1.200 ευρωπουλάκια. Αν αφαιρέσεις τα έξοδα μεταφοράς, τίποτα λαδωματάκια-προμήθειες και έξοδα για την προσωπική της ασφάλεια, τότε μένουν 900-1.000 την ημέρα στην τσέπη, μιλάμε για μέσο όρο 30.000 το μήνα! Οπότε νομίζω κάτι άλλο συμβαίνει και έχει αυτόν τον αλλοπρόσαλλο τρόπο δουλειάς και τον πολύ άσχημο προγραμματισμό των ραντεβού της.
μαλλον ψαχνει μεροκαματοΚαλησπέρα είσαι μέσα στο πορτοφόλι μου η έχεις κάποιο “excel” και καταχωρείς και κανείς υπολογισμούς; ;και εκτός αυτού, που ξέρεις τι βγαζει κάποιος και που επενδυει τι ; Τι είσαι ο «πιμι με τη δραχμή;» Δε νομίζω ότι αφορά κανέναν. Τι βγαζει ο καθένας μας και πως χρησιμοποιεί το χρόνο και τα κεκτημένα του …
τα λουκανικα φραγκφουρτης ειναιρε παιδια με ρεγουλο η καρπαζα στο βολιωτικο πουστρακι.
δεν προλαβαινει να τις αρπαζει
βολιωτικατα λουκανικα φραγκφουρτης ειναι