KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.938
- Πόντοι
- 6.166
προμοτορακο δικο σουΚαλλιμαχέ Γαμαθ;
Γιατί κάτι μου λέει δεν Γαμαθ
πουλα την παπατζα σου
Τελευταία τροποποίηση:
προμοτορακο δικο σουΚαλλιμαχέ Γαμαθ;
Γιατί κάτι μου λέει δεν Γαμαθ
Δεν Γαμαθ σου λέω......προμοτορακο δικο σου
πουλα την παπατσα σου
φίλε να τα γλύφεις ώρες συμφωνούμε...αλλά αν τα γλύφεις τις ώρες που έχει κανονίσει με κάποιους άλλους και αυτοί οι άλλοι περιμένουν 3 ώρες στα ξενοδοχεία τότε καλύτερα ξύρισε το μουστάκι....γτ είναι και ο φερετζές και ξέρεις ποιανού!!!!!Σου συνιστώ να πας σε studiaki θα περάσεις σούπερ.
Αυτά τα μουνάκια πρέπει να τα γλύφεις ώρες και τα ζουμια να τρέχουν από τα μουστάκια σου.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Που τα σκέφτομαι και τα λέω ....
του εστειλε μηνυμα το κοριτσι και ηρθε να σωζει την Λολα γραφοντας παπατζες γνωστη τακτικη προμοτορα για να εχει τριωροφίλε να τα γλύφεις ώρες συμφωνούμε...αλλά αν τα γλύφεις τις ώρες που έχει κανονίσει με κάποιους άλλους και αυτοί οι άλλοι περιμένουν 3 ώρες στα ξενοδοχεία τότε καλύτερα ξύρισε το μουστάκι....γτ είναι και ο φερετζές και ξέρεις ποιανού!!!!!
εγώ φίλε την έχω συναντήσει και έχω περάσει καλά...αλλά η κοροιδια έχει και ένα όριο...για αυτό και παρόλο που πέρασα καλά δεν θα ξαναπάρω....του εστειλε μηνυμα το κοριτσι και ηρθε να σωζει την Λολα γραφοντας παπατζες γνωστη τακτικη προμοτορα για να εχει τριωρο
Δυστυχώςεγώ φίλε την έχω συναντήσει και έχω περάσει καλά...αλλά η κοροιδια έχει και ένα όριο...για αυτό και παρόλο που πέρασα καλά δεν θα ξαναπάρω....
Και εσυ τι είσαι εδω δικαστήςΘα ασχολουμαι με αυτο που δεν μου αρεσει το ψεμα και το δουλεμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Διαβασε πιο πισω
Καλημερα μέχρι νωρίς το πρωιΚαλημέρα. Μέχρι τι ώρα σε βρίσκουμε σήμερα;
Εξαρτάται όσο ποιο αργά πάρεις πολύ πιθανόν να της ρίξεις και κανένα νανούρισμαΚαλημέρα. Μέχρι τι ώρα σε βρίσκουμε σήμερα;
Άσε τα καλημέρα και τα καληνύχτα... χρωστάς μια ωραία φώτο...Καλημερα μέχρι νωρίς το πρωι
Χαίρετε! Καλή Κυριακή!! Οσονουπω και η φωτό!!!Άσε τα καλημέρα και τα καληνύχτα... χρωστάς μια ωραία φώτο...
Περιμένουμε φωτογραφία φωτιά....να στραβώσουν τα σαγόνια μάςΧαίρετε! Καλή Κυριακή!! Οσονουπω και η φωτό!!!
Αναμένουμε...Χαίρετε! Καλή Κυριακή!! Οσονουπω και η φωτό!!!
Για ατελείωτο γλύψιμο.....ΚΑλησπερα παιδιά..:
Τώρα μιλάς σωστά...ΚΑλησπερα παιδιά..:
Κάτι απλό για αρχηΤώρα μιλάς σωστά...
Πουυυυ;Για ατελείωτο γλύψιμο.....