NetCall95
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2023
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
@AriadnakiLet her tell us if she doesn't have a problem so we don't make a thread about it.
@AriadnakiLet her tell us if she doesn't have a problem so we don't make a thread about it.
Παίζει άλλο αναιξαρτητο ναι φίλε μου . Αλλά να ξέρεις για την αργό πορεία η μόνη που δεν φτάσει είναι η αριάδνη άλλος φταίειΚαλησπερα σε ολους, γενικα δεν ασχολουμαι αλλα χρωσταω μια κριτικη στο Αριαδνακι.
Εχουμε βρεθει οι δυο μας 3 φορες αν θυμαμαι καλα, στο χωρο μου και σε ξενοδοχειο και αλλες 2-3 φορες μαζι με τη σχεση μου για τριο.
Σε καθε περιπτωση ειναι δεκτικη, ευγενικη, γλυκυτατη,ναζιαρα και παντα περναμε καλα!
Υπαρχει ομως μεγαλο προβλημα συνεπειας. Ουτε μια φορα ετσι για αλλαγη δεν ηρθε στην ωρα της. Και μιλαμε για στησιμο ωρων!
Προτελευταια φορα σε ξενοδοχειο με την σχεση μου. Μετα απο 45 λεπτα καθυστερηση, Που εισαι? Ανεβαινω τις σκαλες...... μετα απο 20 λεπτα, τι εγινε επεσες??? Νομιζα πως φυγατε και εφυγα, να ξαναρθω?
ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ? Χθες βραδυ κανοισμενο απο νωρις το απογευμα για 9 το βραδυ. Και επειδη ξερω, να στελνω καθε 1 ωρα. το νου σου ΜΗΝ αργησεις. Ναι ΟΚ. 20:40 μυνημα "ερχομαι" λεω ΟΚ θαυμα! 21:50 τι εγινε παλι χαθηκες???? οχι κατι ετυχε, το ταξι ξεβαψε, το φαι καηκε, και ερχομαι, και να ερθω? Ακομα και να πεις ναι ελα θα ερθει ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! ξαναλεω, το κοριτσακι σουπερ στις υπηρεσιες, μην παρεξηγηθω! Αλλα ΕΛΕΟΣ!!!!! Φταιμε οι λακαμαδες που ΟΤΑΝ ερθει δεν λεμε παρε δρομο τετοια ωρα. σορυ για το πρηξιμο αλλα χθες μου χαλασε το τριο και εχω εκνευριστει. Ελπιζω να βαλει μυαλο ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΡΓΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
btw κανενα αντιστοιχο "ανεξαρτητο" αλλα με συνεπεια παιζει?
Καλο υπολοιπο σε ολους.
Εξαρταται πως οριζεις το Ελληνιδα.
Να εχει γεννηθει στην Ελλαδα και να εχει μετασχει της ελληνικης παιδειας?
Να εχει τρεις γενιες γονεις και παππουδες που ειναι Ελληνες συμφωνα με τον παραπανω ορισμο?
Υπαρχουν αυτοι και αλλοι ορισμοι συμφωνα με τους οποιους καποιος ειναι ή δεν ειναι Ελληνας.
ΥΓ Για να μην παρεξηγηθω, την εχω συναντησει και καθολου δεν με ενδιαφερε η καταγωγη της, πιθανον τη ρωτησα αλλα ουτε καν θυμαμαι. Η κοπελα ειναι σουπερ, ευτυχως σε εμενα δεν ειχε αργησει...
Το δέχομαι αλλά με έβρισες φιλε μου βρισιές δεν δέχομαι από κανένα οκ;;;;; Και με απείλησες και με κριτική και άρχισες να βρίζεις εγώ από πλευράς μου δέχομαι την αργοπορία κλπ κλπ αλλά δε γύρισα ποτε να σε βρίσω εντάξει; Μου στέλνεις την προηγούμενη από αυτή που ήταν να βρεθούμε με ρωτάς με αγενή τρόπο σου λέω δεν μπορώ εκείνη την ώρα είπες οκ και μετά ξανά αγένεια !!! Οποία κάνει αυτή τη δουλειά και κάνει οποιοδήποτε λάθος δεν σημαίνει ότι θα έρχεσαι εσυ και οποιοσδήποτε άλλος και θα αρχίσει να βρίζει οκ;;;;;Καλησπερα σε ολους, γενικα δεν ασχολουμαι αλλα χρωσταω μια κριτικη στο Αριαδνακι.
Εχουμε βρεθει οι δυο μας 3 φορες αν θυμαμαι καλα, στο χωρο μου και σε ξενοδοχειο και αλλες 2-3 φορες μαζι με τη σχεση μου για τριο.
Σε καθε περιπτωση ειναι δεκτικη, ευγενικη, γλυκυτατη,ναζιαρα και παντα περναμε καλα!
Υπαρχει ομως μεγαλο προβλημα συνεπειας. Ουτε μια φορα ετσι για αλλαγη δεν ηρθε στην ωρα της. Και μιλαμε για στησιμο ωρων!
Προτελευταια φορα σε ξενοδοχειο με την σχεση μου. Μετα απο 45 λεπτα καθυστερηση, Που εισαι? Ανεβαινω τις σκαλες...... μετα απο 20 λεπτα, τι εγινε επεσες??? Νομιζα πως φυγατε και εφυγα, να ξαναρθω?
ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ? Χθες βραδυ κανοισμενο απο νωρις το απογευμα για 9 το βραδυ. Και επειδη ξερω, να στελνω καθε 1 ωρα. το νου σου ΜΗΝ αργησεις. Ναι ΟΚ. 20:40 μυνημα "ερχομαι" λεω ΟΚ θαυμα! 21:50 τι εγινε παλι χαθηκες???? οχι κατι ετυχε, το ταξι ξεβαψε, το φαι καηκε, και ερχομαι, και να ερθω? Ακομα και να πεις ναι ελα θα ερθει ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! ξαναλεω, το κοριτσακι σουπερ στις υπηρεσιες, μην παρεξηγηθω! Αλλα ΕΛΕΟΣ!!!!! Φταιμε οι λακαμαδες που ΟΤΑΝ ερθει δεν λεμε παρε δρομο τετοια ωρα. σορυ για το πρηξιμο αλλα χθες μου χαλασε το τριο και εχω εκνευριστει. Ελπιζω να βαλει μυαλο ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΡΓΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
Καλο υπολοιπο σε ολους.
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ;!; Αλλά δεν θα μπω στον κόπο να αποδείξω ποια είμαι και σε ποιον πραγματικά κάποιους απλά τους λυπαμαιΚαταγωγή από Αλβανια...έζησε κάποια χρόνια και Γερμανία.
Ελληνίδα δεν είναι,όλοι το ξέρουν.
Και σε κάθε περίπτωση από το που είναι ο καθένας είναι τιμή του και θα πρέπει να ναι περήφανος ! Άλλωστε τα οποία «ράσα» δεν κάνουν τον παπά !
Είσαι ένα από τα δυο ποιο όμορφα κορίτσια εδώ μέσα . Αλλά με το να κανείς τέτοιες μαλακιες χάνεις πολύ κόσμο .Και σε κάθε περίπτωση από το που είναι ο καθένας είναι τιμή του και θα πρέπει να ναι περήφανος ! Άλλωστε τα οποία «ράσα» δεν κάνουν τον παπά !
Hahah Ε βέβαιαΣτο επόμενο ραντεβού λοιπόν στην ώρα σου και με ληξιαρχική πράξη γέννησης...
Αυτη φιλε μου ειναι συνεπεις στην ασυνεπεια !!!!!Καλησπερα σε ολους, γενικα δεν ασχολουμαι αλλα χρωσταω μια κριτικη στο Αριαδνακι.
Καλο υπολοιπο σε ολους.
Για πες μας ρε φιλαρακο ποιος φταιει , ετσι απο περιεργεια !!! χαχαΑρχίσατε τις ανοησίες περί καταγωγής
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντως για την ασυνέπεια της δεν φταίει αυτή πιστέψτε με
Δεν κάνει να μιλήσωΓια πες μας ρε φιλαρακο ποιος φταιει , ετσι απο περιεργεια !!! χαχα