doomnight99
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 593
- Πόντοι
- 301
ΣΚ δουλεύεις;
Καλησπέρα και καλό σκ!! Ναι φυσικά και δουλεύω !!!ΣΚ δουλεύεις;
Ώρες για ΣΚ?Καλησπέρα και καλό σκ!! Ναι φυσικά και δουλεύω !!!
Καλησπέρα κούκλα, ζεσταινόμαστε - ζεσταινόμαστε???Καλησπέρα αγόρια μου!
καλησπερα κουκλαΚαλησπέρα αγόρια μου!
Από τώρα ως αργάΏρες για ΣΚ?
Καλημερα!καλησπερα κουκλα
Ζεσταινόμαστε πολύ!Καλησπέρα κούκλα, ζεσταινόμαστε - ζεσταινόμαστε???
Καιρός για παραλία λοιπόν.Ζεσταινόμαστε πολύ!
Θα περιμένω γλυκέ μου καλημέρα και καλή εβδομάδα!Μπράβο που μάζεψες όλο το book σου με φωτό σε ένα site.
Είσαι πάντα γλυκιά και φατσάρα....
Τι να κάνω που μου άλλαξαν το εργοτάξιο και δεν είμαι κοντά σου.
Θα επανέλθω όμως να το ξέρεις ....
Φιλάκια
Για αυτό και την έκοψα και ΔΕΝ θα την ξαναπάρω, παρότι ναι σε υπηρεσίες είναι εξαιρετικά καλή.Σε καθε περιπτωση ειναι δεκτικη, ευγενικη, γλυκυτατη,ναζιαρα και παντα περναμε καλα!
Υπαρχει ομως μεγαλο προβλημα συνεπειας. Ουτε μια φορα ετσι για αλλαγη δεν ηρθε στην ωρα της. Και μιλαμε για στησιμο ωρων!
Προτελευταια φορα σε ξενοδοχειο με την σχεση μου. Μετα απο 45 λεπτα καθυστερηση, Που εισαι? Ανεβαινω τις σκαλες...... μετα απο 20 λεπτα, τι εγινε επεσες??? Νομιζα πως φυγατε και εφυγα, να ξαναρθω?
ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ? Χθες βραδυ κανοισμενο απο νωρις το απογευμα για 9 το βραδυ. Και επειδη ξερω, να στελνω καθε 1 ωρα. το νου σου ΜΗΝ αργησεις. Ναι ΟΚ. 20:40 μυνημα "ερχομαι" λεω ΟΚ θαυμα! 21:50 τι εγινε παλι χαθηκες???? οχι κατι ετυχε, το ταξι ξεβαψε, το φαι καηκε, και ερχομαι, και να ερθω? Ακομα και να πεις ναι ελα θα ερθει ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! ξαναλεω, το κοριτσακι σουπερ στις υπηρεσιες, μην παρεξηγηθω! Αλλα ΕΛΕΟΣ!!!!! Φταιμε οι λακαμαδες που ΟΤΑΝ ερθει δεν λεμε παρε δρομο τετοια ωρα. σορυ για το πρηξιμο αλλα χθες μου χαλασε το τριο και εχω εκνευριστει. Ελπιζω να βαλει μυαλο ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΡΓΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΝαιΠαίδες Ελληνίδα είναι η κοπέλα?
Δεν είναι Ελληνίδα....
Όχι ....Παίδες Ελληνίδα είναι η κοπέλα?
Από που είναι;Δεν είναι Ελληνίδα....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι ....
Εξαρταται πως οριζεις το Ελληνιδα.Παίδες Ελληνίδα είναι η κοπέλα?
Δεν εχω θέμα με το από που ειναι αλλά μ αρέσει να μαθαίνω την καταγωγή της κάθε μιας. Κρατάω στατιστικάΕξαρταται πως οριζεις το Ελληνιδα.
Να εχει γεννηθει στην Ελλαδα και να εχει μετασχει της ελληνικης παιδειας?
Να εχει τρεις γενιες γονεις και παππουδες που ειναι Ελληνες συμφωνα με τον παραπανω ορισμο?
Υπαρχουν αυτοι και αλλοι ορισμοι συμφωνα με τους οποιους καποιος ειναι ή δεν ειναι Ελληνας.
ΥΓ Για να μην παρεξηγηθω, την εχω συναντησει και καθολου δεν με ενδιαφερε η καταγωγη της, πιθανον τη ρωτησα αλλα ουτε καν θυμαμαι. Η κοπελα ειναι σουπερ, ευτυχως σε εμενα δεν ειχε αργησει...