Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.134
- Πόντοι
- 446
Επιτελους, μετα απο παρα πολυ καιρο μια αντιπροσωπευτικη φωτογραφια σουhello!
Επιτελους, μετα απο παρα πολυ καιρο μια αντιπροσωπευτικη φωτογραφια σουhello!
Ο καθένας έχει... και μια όπως είχε πει και ο EastwoodΑλλά όλες οι απόψεις σεβαστές μωράκι μου !!!
ΣαγαπωΟ καθένας έχει... και μια όπως είχε πει και ο Eastwood
Σε ευχαριστώ πολύ αλλά γιατί το λες αυτό; Οι υπόλοιπες;Επιτελους, μετα απο παρα πολυ καιρο μια αντιπροσωπευτικη φωτογραφια σου
Βλέπω τομή από καισαρική ; Η κάνω λάθος ;hello!
Εγώ έχω απορία πως κρατούσες τόση ώρα τα μάτια σου ανοιχτά στην τσόντα. Δεν τα ανοιγόκλεισες καθόλου σχεδόνhello!
Ετσι τέτοιες έγχρωμες θέλουμε!hello!
Μάλλον δεν έχεις κάνει σκωληκοειδίτιδα … αλήθεια τι επαγγέλλεσαι γλυκέ μου και κανείς έτσι αυθαίρετα διαγνώσεις ; Καλησπέρα κιολαςΒλέπω τομή από καισαρική ; Η κάνω λάθος ;
Και θα τις έχετε <3Ετσι τέτοιες έγχρωμες θέλουμε!
Γιατι εισαι ενα natural, organic κοριτσι. Τα βαρια σκηνικα, τα πολυπλοκα εσωρουχα, τα διχτυα κλπ ειναι ξενα, αταιριαστα και αναντιστοιχα με την πραγματικοτητα σουΣε ευχαριστώ πολύ αλλά γιατί το λες αυτό; Οι υπόλοιπες;
Εσυ δηλαδή από την υπερπαραγωγή είδες μόνο την καισαρική . Που δεν υφίσταται κιόλαςΒλέπω τομή από καισαρική ; Η κάνω λάθος ;
Μάλλον δεν έχεις κάνει σκωληκοειδίτιδα … αλήθεια τι επαγγέλλεσαι γλυκέ μου και κανείς έτσι αυθαίρετα διαγνώσεις ; Καλησπέρα κιολας
Αμα ήταν έτσι οι υπερπαραγωγές….Εσυ δηλαδή από την υπερπαραγωγή είδες μόνο την καισαρική . Που δεν υφίσταται κιόλας
Εύκολα στα top 5 βυζάκια που είναι διαθέσιμα αυτή την περίοδο . Είχα καιρό να γράψω αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται ...hello!
Σε ευχαριστώ γλυκέ μουΕύκολα στα top 5 βυζάκια που είναι διαθέσιμα αυτή την περίοδο . Είχα καιρό να γράψω αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται ...
ΚαλησπέραΚαλησπέρα αγάπες και καλή Κυριακή!
σκωληκοειδίτιδα μηπως ειναι; αλλα και να εινσι αυτο σε πειραξε; το κορμι ειναι σουπερ.Βλέπω τομή από καισαρική ; Η κάνω λάθος ;
Ε όχι και milf από τώρα....Βλέπω τομή από καισαρική ; Η κάνω λάθος ;
Χαχαχαχ κλαίωΕ όχι και milf από τώρα....
Angel from Hell , who wants to burn in Lusthello!
Υπέροχο στήθος...hello!