nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Είναι στενουλα ναι...Στενη μου φαινεται εμενα!!!
Είναι στενουλα ναι...Στενη μου φαινεται εμενα!!!
Κωλαράκι δεν έχω πάρει , δεν έχω άποψη.. για το όμορφο μουνάκι της μίλησα...εγω βλεπω,οτι εχει κωλαρακο μουρλια!!!!!
Και εγω αφου περιμενα και αυτη νομιζε οτι δεν περιμενα και μου ειπε αμα περιμενεις , τοτε και εγω θα νομιζω οτι δεν περιμενεις , και δε θα περιμενω για να αποφασισεις ποτε θα με περιμενεις. Αυτα , τιποτε αλλοΕρχεται η στιγμη να περιμενω να σε γνωρισω εννοουσε ο παικτης!
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκέ μπυ !!!καλησπέρα σας. Βλέπω ότι όλοι σχολιάζετε την αργοπορία της κοπέλας στα ραντεβού. Εγώ θα σταθώ στις υπηρεσίες της αλλά και στο πώς πλασάρει τον εαυτό της για τα λεφτά που ζητάει. Η κοπέλα έχει ένα απλά συμπαθητικό πρόσωπο με σημάδια ακμής ελαφρά , όπως και στην πλάτη. Σώμα οκ συμπαθητικό αν εξαιρέσεις το στήθος που είναι πολύ καλό. Είναι ευγενική και προσπαθεί στον αγώνα χωρίς όμως να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο που θα σου μείνει αξέχαστο. όσο αναφορά το πώς ήρθε στο ραντεβού..... απαράδεκτη. Λες και κατέβηκε στο περίπτερο. Αχτενιστη, άβαφη, ντύσιμο χάλια και τα άκρα της πάνω και κάτω αβαφα. Συγνώμη αλλά 120 ευρώ για μια μέτρια εμφάνισής κοπέλας, που έρχεται χωρίς περιποίηση και υποφερτό σέρβις είναι πάρα πολλά. Αυτη ήταν η δική μου εμπειρία. Ειχα περισσότερες προσδοκίες.
Από κοντά να δεις !!!!Φωτιά η μικρή!
...και αυτο στενο!!!εγω βλεπω,οτι εχει κωλαρακο μουρλια!!!!!
στο σπίτι μου ποτέ δεν έχεις κρυώσει όμως έτσι?? να τα λέμε κ αυτά...
ΧαχαχΜου αρέσει η στάση που έχεις... σε κάποια πράγματα...
Γλυκέ μουA beautiful sweet petite girl !!
Κάτι μου λέει ότι έρχεται !!Βάλε φώτο να παει καλά η εβδομάδα!!
Βάλε φώτο να παει καλά η εβδομάδα!!
...της εχω τραβηξει μια εγω στην τελευταια συναντηση μας, επι του εργου, αλλα ντρεπεται η μικρη να την ανεβασει!Κάτι μου λέει ότι έρχεται !!
Ποτέ αγάπη μου !!!στο σπίτι μου ποτέ δεν έχεις κρυώσει όμως έτσι?? να τα λέμε κ αυτά...
Ισχύει ;) αν και είναι φωτιά η φωτό ;)ίσως προβώ σε αποκαλύψεις εν καιρό...της εχω τραβηξει μια εγω στην τελευταια συναντηση μας, επι του εργου, αλλα ντρεπεται η μικρη να την ανεβασει!
άστο ρε μαν θα δούμε και το μπουζόκλειδο που έχεις για πούτσα και θα κομπλάρουμε να πούμε αχαχαχαχα...της εχω τραβηξει μια εγω στην τελευταια συναντηση μας, επι του εργου, αλλα ντρεπεται η μικρη να την ανεβασει!
ωραιος! να γραφονται ολα. οταν υπαρχουν θετικες και αρνητικες κριτικες γινεται πιο ρεαλιστικο. σε αυτες που εχουν μονο θετικες να φοβαστε και να κρατατε μικρο καλαθι.καλησπέρα σας. Βλέπω ότι όλοι σχολιάζετε την αργοπορία της κοπέλας στα ραντεβού. Εγώ θα σταθώ στις υπηρεσίες της αλλά και στο πώς πλασάρει τον εαυτό της για τα λεφτά που ζητάει. Η κοπέλα έχει ένα απλά συμπαθητικό πρόσωπο με σημάδια ακμής ελαφρά , όπως και στην πλάτη. Σώμα οκ συμπαθητικό αν εξαιρέσεις το στήθος που είναι πολύ καλό. Είναι ευγενική και προσπαθεί στον αγώνα χωρίς όμως να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο που θα σου μείνει αξέχαστο. όσο αναφορά το πώς ήρθε στο ραντεβού..... απαράδεκτη. Λες και κατέβηκε στο περίπτερο. Αχτενιστη, άβαφη, ντύσιμο χάλια και τα άκρα της πάνω και κάτω αβαφα. Συγνώμη αλλά 120 ευρώ για μια μέτρια εμφάνισής κοπέλας, που έρχεται χωρίς περιποίηση και υποφερτό σέρβις είναι πάρα πολλά. Αυτη ήταν η δική μου εμπειρία. Ειχα περισσότερες προσδοκίες.
...να συμφωνησω μαζι σου και με τον @stratigosalex και να συμπληρωσω και την αψογη ευγενικη αντιδραση της κοπελας στην παραπανω κριτικη!ωραιος! να γραφονται ολα. οταν υπαρχουν θετικες και αρνητικες κριτικες γινεται πιο ρεαλιστικο. σε αυτες που εχουν μονο θετικες να φοβαστε και να κρατατε μικρο καλαθι.
θα είχε λόγο να αρχίσει να ξεκατινιάζεται ή να τον αμφισβητεί?? είπε την άποψή του, προφανώς και η Αριάδνη για να μην τον αντικρούσει ξέρει ότι έτσι είναι και απλά το προσπερνάει με ευγένεια. Πάντως το θέμα μανικιούρ πεντικιούρ έχει δόση αλήθειας και φαίνεται μάλιστα και στις φωτογραφίες που έχει ποστάρει κ εδώ...σε εμένα βέβαια ήταν πάντα στην πέννα πλην της τελευταίας φοράς μόνο που δεν είχε προλάβει να κάνει από ότι μου είπε λόγω φόρτου. Αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία φυσικά όταν κάνεις τέτοια δουλειά...πρέπει να είσαι αψεγάδιαστη......να συμφωνησω μαζι σου και με τον @stratigosalex και να συμπληρωσω και την αψογη ευγενικη αντιδραση της κοπελας στην παραπανω κριτικη!