Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.529
- Πόντοι
- 2.836
Βάλε και την ολοσωμη....Σε ευχαριστώ πολύ!!
Βάλε και την ολοσωμη....Σε ευχαριστώ πολύ!!
Καλησπέρα κάλε μου!!! Θα γίνει και αυτό άμεσα !!!@Ariadnaki βάλε μας καμία φρέσκια αδημοσίευτη φωτογραφία...ένας φίλος από το χωρίο θέλει να δει αν είσαι τόσο κούκλα όσο του περιγράφω...
Είναι όλα οκ απλά δεν έχω τις επαφές σας !!καλημέρα ξανθό κουκλί...αποκατaσταθηκε το πρόβλημα με viber??
Και βέβαια ;)Βάλε και την ολοσωμη....
Ναι ναι φυσικαWhat's app παίζει κανονικά...
να δεις και τι αλλο θα σου απλωσω σε λιγοεγώ θέλω telegram...υψηλότερη ασφάλεια και κρυπτογράφηση ακόμα και από το whats up... γιατί κάτι τύποι σαν τον @geroksouras έχουν απλώσει παντού τα μάτια και τα αυτιά τους
Πιπα θέλεις πάλινα δεις και τι αλλο θα σου απλωσω σε λιγο
Που πας παιδι μου με τα 10ποντα μεσημεριατικο?? Θα πηδηξω κάναν πελάτη μου φαίνεται... σου'πα τι έπαθα το πρωί...Για να πάει καλά η εβδομάδα !
Και με άλλο τρόπο πιο αποτελεσματικό μπορεί να πάει καλά η εβδομάδα.... ξέρεις εσύ...Για να πάει καλά η εβδομάδα !
Τέλεια φωτογραφία …. Θα τα πούμε σύντομα ..Για να πάει καλά η εβδομάδα !
Σιγά σιγά …όλα μονομιάς ;;ωραία φώτο δε λέω, αλλά πολλά ρούχα ρε παιδί μου...κάποιος πρέπει να σε γδύσει λίγο...
Και εσυ ξέρεις ;)Και με άλλο τρόπο πιο αποτελεσματικό μπορεί να πάει καλά η εβδομάδα.... ξέρεις εσύ...
Εντάξει γλυκέ μου αναμένω …Τέλεια φωτογραφία …. Θα τα πούμε σύντομα ..
Χαχα χαμός ;)Που πας παιδι μου με τα 10ποντα μεσημεριατικο?? Θα πηδηξω κάναν πελάτη μου φαίνεται... σου'πα τι έπαθα το πρωί...
Ξέρω... ξέρω... για αυτό το λέω....Και εσυ ξέρεις ;)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπέροχα πόδια για γλυψιμο..Για να πάει καλά η εβδομάδα !
Τέλειο φουστακι...απλά το σηκώνεις λίγο....έρχομαι από πίσω σου....και.....Για να πάει καλά η εβδομάδα !
Για να ειμαι ειλικρινης μου αρεσει το στυλ σου (οπως προφανως και διαφορα αλλα πραγματα)Για να πάει καλά η εβδομάδα !
Για γλύψιμο και για παιχνίδια ..;)Υπέροχα πόδια για γλυψιμο..
στειλε μου 150 γιορια και την γδυνω εγωωραία φώτο δε λέω, αλλά πολλά ρούχα ρε παιδί μου...κάποιος πρέπει να σε γδύσει λίγο...