την έχω πάρει μερικές φορές σε ξενοδοχείο.... βαθμολογία λοιπόν ,εμφάνιση 7 στα 10 έχουμε πάει όλοι με ποιο καλές...,συμετοχή 8 στα 10 εγω προσωπικά έχω βρει και καλύτερες σπάνια όμως.... συνέπεια 0 στα 10 μιλάμε ότι πρέπει οι διαχειριστές να αλλάξουν το όνομα από αριάδνη σε εθνική καθυστέριση.την συμπαθώ όμως, είναι καλό παιδί και έχει και μια ποιότητα σαν άνθρωπος δεν είναι σούργελο ,μετράει για μένα... και την εμπιστεύομαι στο δωματιό μου δεν γουσταρω να μπένει οποιαδήποτε πρεζοπουτανα,αλκοολικη ,κλεφτρόνι κλπ..ζητάει πάντα συγνώμη και ειναι κοινωνικός άνθρωπος.αυτο που θέλω να τονίσω που δεν έχει συζητηθεί θα μου πείτε τι με νοιάζει εμένα ,,,,,είναι ότι κυνηγά την δουλειά από πρωί μέχρι βράδυ σαν αφγανός πουχει να ταίσει 10 παιδιά πράμα που με ανησυχεί μην έχει τίποτε κακοξεμπερδέματα πούχω συναντήσει σε γυναίκες του είδους της ναρκωτικά ,παθολογικοί έρωτες κλπ....τέλος πάντων πάρτε την δεσποινίδα εθνική καθυστέριση άσ με συγχωρήσει για την αλλαγή του ονόματος άφοβα και θα περάσετε καλά αλλά σε ώρες αιχμής μην στεναχωρεθείτε για καθυστερήσεις πέραν της ώρας επίσης προέρχεται από τον χώρο των μασσαζ που μας έχουν χαρίσει αστεράκια τα τελευταία χρόνια και μάλιστα ελληνίδες που δεν έβρισκες σχεδόν ποτέ παλιά αυτά