funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.181
- Πόντοι
- 456
Τι διαβάζω, ρε πουτη μου.....
Οχι , Αντζυ Σαμίου άκουγα.. εκεί που καίγομαι πολύ θέλω να νιώσω το φιλί.. καν' το κορμί μου να μιλά, πιο χαμηλά πιο χαμηλά πιο χαμηλά.... πάντως ξαναλέω, δεν κακιζω το κορίτσι, άνθρωποι είμαστε συμβαίνουν και στραβές... ούτε την έχω ξαναδεί...θα ήθελα να την δω πάντως..
Και από την Άντζυ Σαμίου κατέληξες σ αυτό:Οχι , Αντζυ Σαμίου άκουγα.. εκεί που καίγομαι πολύ θέλω να νιώσω το φιλί.. καν' το κορμί μου να μιλά, πιο χαμηλά πιο χαμηλά πιο χαμηλά.... πάντως ξαναλέω, δεν κακιζω το κορίτσι, άνθρωποι είμαστε συμβαίνουν και στραβές... ούτε την έχω ξαναδεί...θα ήθελα να την δω πάντως..
τυπε δικαια ανακηρυσσεσαι πρωταθλητης χειμωνα στην αναμονη.Εγω προχθες έκλεισα στο Bill με το κορίτσι... οκ, ακόμα εδώ είμαι, δεν έχει έρθει ακόμα...θα πληρώσω κανα χιλιαρικο στο χοτελι ... αστειεύομαι προφανώς... έκλεισα, περίμενα κανα τρίωρο(λάθος μου, έπρεπε να ειχα ακυρώσει και να ερθει άλλη, το αναγνωριζω), δεν ήρθε , δεν πειράζει καλή καρδιά... Χριστούγεννα έρχονται... θα την ξανακλείσω όμως μέχρι να την πετύχω. ...
Και μάντεψε ποιος την έχει κλείσει 31/12 για αλλαγή χρόνου.Υπαρχει ευκολος τροπος να συντριψεις το ρεκορ. Κλεινεις 31 Δεκεμβριου λιγο πριν τα μεσανυχτα και λες οτι περιμενες εναν ολοκληρο χρονο!
Η αλλαγη χρονου ειναι βεβαιη, η ζωνη ωρας ειναι το challengeΚαι μάντεψε ποιος την έχει κλείσει 31/12 για αλλαγή χρόνου.
Πολύ ωραίες οι φωτό σου!
Συνεχίζονται τα χτυπήματα βλέπω...
Αν δεν είναι στην ζώνη ώρας που είπαμε,τότε λάθος της κοπέλας θα είναι....δεν χωράει στήσιμο στην ώρα που είπαμε...Η αλλαγη χρονου ειναι βεβαιη, η ζωνη ωρας ειναι το challenge
Εξαρταται την ωρα που «ειπατε», εαν εχεις κανει κρατηση πχ 11:30-12:30 και σε τρωει ο κωλος σου (με την καλη εννοια) αλλα και ειναι και λιγο αδικο για το κοριτσιΑν δεν είναι στην ζώνη ώρας που είπαμε,τότε λάθος της κοπέλας θα είναι....δεν χωράει στήσιμο στην ώρα που είπαμε...
Υπάρχει λύση κ γιαυτόΑν δεν είναι στην ζώνη ώρας που είπαμε,τότε λάθος της κοπέλας θα είναι....δεν χωράει στήσιμο στην ώρα που είπαμε...
αμα θελει ας πει το κοριτσι τι ωρα και για ποσοΕξαρταται την ωρα που «ειπατε», εαν εχεις κανει κρατηση πχ 11:30-12:30 και σε τρωει ο κωλος σου (με την καλη εννοια) αλλα και ειναι και λιγο αδικο για το κοριτσι
??αμα θελει ας πει το κοριτσι τι ωρα και για ποσο
Εμένα μου αρέσει περισσότερο η δεύτερη φώτο!
Και εμεναΕμένα μου αρέσει περισσότερο η δεύτερη φώτο!