Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Ούτε εγώ κάνω μασάζ, αλλά αν θες να πάμε να πιούμε έναν καφέ, πολύ ευχαρίστως.Εσύ παντωσ ούτε μαασαζ κανρισ ούτε κάτι άλλο πιο δημιουργικό...κρίμα...
Ούτε εγώ κάνω μασάζ, αλλά αν θες να πάμε να πιούμε έναν καφέ, πολύ ευχαρίστως.Εσύ παντωσ ούτε μαασαζ κανρισ ούτε κάτι άλλο πιο δημιουργικό...κρίμα...
Συνέχισε αυτό που κάνεις κούκλα μου και μην ασχολείσαι με τον κάθε πικραμένο...Εσύ παντωσ ούτε μαασαζ κανρισ ούτε κάτι άλλο πιο δημιουργικό...κρίμα...
Μας έχεις κάνει τα ρχιδια αερόσταταΕιτε βρεχει , είτε χιονιζει, είτε εχει ηλιο για σένα ελιναι αναγκαίο να κάνεις σε καποιον 'μασαζ'. Η απορία μου είναι , δεν βαρέθηκες????? Αφού σου απαντλαει μόνο ονπρομλοτωρας σου ο Αντώνης και άλλοι 2 καμμένοι. Έλεος....5 μήνες το ίδιο ποίημα.
Περιμενεις απάντηση απτην ίδια???? Θα σου πει απλα να δοκιμάσεις την τυχη σου.Από καθυστέρηση πως πάμε; Γτ την τελευταία φορά άργησε αρκετά και έλεγα να ξαναβρεθούμε αν έχει φτιάξει το θέμα αυτό.
Και σεις μας τα εχετε κανει τσουρεκια για το πόσο επαγγελματιας ειναι. Ξερεις πολλους επαγγελματιες να καθυστερουν στα ραντεβου τους μια και 1,5 ώρα?Μας έχεις κάνει τα ρχιδια αερόστατα
Γιατι εσυ κάνεις μασαζ???? Είσαι στην ώρα στα ραντεβού σου??? Οι δικαιολογίες σου για την κίνηση ευσταθούν ????? Καθε μέρα έχει κίνηση όλη μέρα μόνο σπτυς δρόμους που βρίσκεσαι εσύ????Εσύ παντωσ ούτε μαασαζ κανρισ ούτε κάτι άλλο πιο δημιουργικό...κρίμα...
με τη σημερινη βροχη και μποτιλιαρισματα τι να πουμε για καθυστερησειςΑπό καθυστέρηση πως πάμε; Γτ την τελευταία φορά άργησε αρκετά και έλεγα να ξαναβρεθούμε αν έχει φτιάξει το θέμα αυτό.
Και γω 3,5 ωρες εκανα το πρωι. Γαμησε τα. Τι να πει το Αριαδνακι.Εγώ αργησα 2,30 ωρες στην δουλειά σήμερα χαχαχαχα
Και σεις μας τα εχετε κανει τσουρεκια για το πόσο επαγγελματιας ειναι. Ξερεις πολλους επαγγελματιες να καθυστερουν στα ραντεβου τους μια και 1,5 ώρα?
όπου Ανδριάνα βάλτε ΑριάδνηΔεν έχω δει την τσόντα αλλά δεν με ενδιαφέρει από τη στιγμή που με 2-3 viber κλείνω ραντεβού με την πρωταγωνίστρια.
Επίσης πάντα ζητάω μασάζ στο ενδιάμεσο. Και ότι ζητάω από την Ανδριάνα το παίρνω.
Τέλος φροντίζω να τη βλέπω νωρίς μεσημέρι που περιορίζονται οι καθυστερήσεις.
Δεν τις αποφεύγει τελείως (χούι) αλλά ξεκαθαρίζω πλέον πως δεν έχω ώρα για χάσιμο.
Της το έχω πει και το έχω γράψει και εδώ πως αν δεν το διορθώσει, θα χάσει πολλούς από μας.
Και θα είναι κρίμα να χάσουμε εμείς το μωρό αυτό
Που μπορούμε να το βρούμε?Πρέπει να πληρώσεις συνδρομή στο sirina tv... διαφορετικά μόνο κάτι στιγμιότυπα βλέπεις.Εκτος αν έχει βρει κάποιος διαφορετικό τρόπο,θα ήθελα και εγώ να μάθω...
9.9 έχει η συνδρομηΠου μπορούμε να το βρούμε?
Καλημέρα, πάντα ως αργά.. καμιά τιγρέ φωτό ???Καλημέρα σας! Και σήμερα διαθεσιμη ωσ αργά,
Πες μας και για την Ανδριανα μιας και το εφερε η κουβενταόπου Ανδριάνα βάλτε Αριάδνη
Δεν έχω άποψηΠες μας και για την Ανδριανα μιας και το εφερε η κουβεντα
Φανταστικο προσωπο δλδ?Δεν έχω άποψη