Καλησπέρα και πάλι θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για τις καθυστερήσεις που που συμβαίνουν σέβομαι το χρόνο σας και τη διάθεσή σας και πραγματικά λυπάμαι για τυχόν προβλήματα που θα έρθουν αυτές τις καθυστερήσεις κάνω πραγματικά προσπάθεια για να μειωθεί αυτό το φαινόμενο ωστόσο θα ήθελα τη τα φώτα σας πάνω στο θέμα σκέφτομαι να κάνω σε συγκεκριμένα σημεία ραντεβού έτσι ώστε να μειωθεί αυτό το φαινόμενο ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Το ποιο απλο ειναι να κανεις οτι εχουν κανει κατα καιρους και αλλες συναδερφησες σου (εκ'των οποιων καποιες δουλευουν ακομα και καποιες εχουν σταματησει)
Δηλαδη ποιος τομεας της Αθηνας σε βολευει?
Εαν σε βολευει π.χ. το κεντρο κανε ραντεβου αποκλειστηκα στο κεντρο
Εαν σε βολευουν τα νοτια προαστια κανε αποκλειστηκα στον νοτο..
Εαν σε βολευουν τα βορεια κανε στα βορεια...
Γενικα κανε ραντεβου οπου σε βολευει εσενα να κινηθεις (και οποιος θελει να σε συναντησει θα σε συναντησει)
Συναδερφησες σου που το εχουν κανει αυτο (να δηλωνουν οτι πηγαινουν μονο σε ξενοδοχεια ενος συγκεκριμενου τομεα Αθηνων διοτι εκει τις βολευει.. με οσες συναντηθηκα εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα (ως προς την ακριβεια της ωρας)
Οποτε αν θες καντο και εσυ ετσι..
Υ.Γ. Εαν αποφασισεις να κανεις κατι τετοιο τοτε θα ειναι αστειο να πεις οτι καθυστερεις για τον Α η Β λογω (Για να μην παρεξηγηθω δεν στο παιζω εξυπνος ...Το εχω δηλωσει απειρες φορες οτι εισαι απο τις αγαπημενες μου και γενικα ποτε δεν εκρυψα ποιες εχω ξεχωρισει οπου μια απο αυτες εισαι και εσυ) αλλα η απαντηση στο ποστ που εκανες αυτη ειναι