vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.635
- Πόντοι
- 1.436
Σημερα έχει το ντερμπυ.Καλησπέρα σασ και καλή Κυριακή!!! Και σήμερα κοντά σασ!!!
Πάρε ρεπο
Σημερα έχει το ντερμπυ.Καλησπέρα σασ και καλή Κυριακή!!! Και σήμερα κοντά σασ!!!
Θα το αλλάξει. Διαθέσιμη μετά τις 21:30...Σημερα έχει το ντερμπυ.
Πάρε ρεπο
Εσύ μπορείς και πριν τις 21:30. Οι υπόλοιποι μετά...εγω δε βλεπω μπαλα
Βάλε παραπάνω... Καπνόγονα κλπ μετά τις 22:00 σίγουραΘα το αλλάξει. Διαθέσιμη μετά τις 21:30...
Καλησπέρα και καλή Κυριακή και σήμερα είμαι διαθέσιμη
Ισοπαλία ναι...1-1 όλα καλά για ολουσ ! Σασ περιμένω μέχρι τισ 5 το πρωί να περάσουμε όμορφα και το υπόλοιπο βράδυ...
Τι εννοείς?Σε άλλα νέα οτιδήποτε κατηγορίες διασπείρονται μη δημωσιωσ είναι αναληθείς ...αυτοί που τισ διασπείρουν καλό είναι να το ξανασκεφτούν ευχάριστω.
Δε τα αφηνεις αυτα και να βαλεις καμια φωτο σου;Σε άλλα νέα οτιδήποτε κατηγορίες διασπείρονται μη δημωσιωσ είναι αναληθείς ...αυτοί που τισ διασπείρουν καλό είναι να το ξανασκεφτούν ευχάριστω.
Να τος ονπρομοτορας τωρα που επεσε η δουλεια..... αναμενόμενοΚαλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να γράψω μια κριτική, για συνάντηση που έγινε προ περίπου 1 μήνα.
Έπειτα από πολύ καλή συνεννόηση, ήρθε το κορίτσι χωρίς καθυστέρηση αυτή την φορά, με πολύ όρεξη για να επανορθώσει προηγούμενο στήσιμο.
Ήρθε κεφάτη, χαμογελαστή,με αγκαλιές, φιλιά και χούφτωματα. Πήγε ταχύτατα για ντουζάκι κι επανήλθε. Υπέροχο κορμί. Σφριγηλο, νεανικό. Μόσχο μύριζε. Γλυψιματα, 69, προφυλακτικό, ιεραποστολικο και τελείωμα μέσα της.
2ος γύρος, πιπα υπέροχη, λάστιχο και κωλαράκι. Σφιχτό και φιλόξενο. Αλλά επειδή δεν τελείωνα, βγάζει το προφυλακτικο κι αρχίζει πιπα παντού... Μέχρι γλυφοκωλαδα... Παιδιά είναι απίθανη. Με έκανε να χυσω απίστευτα δυνατά κι απολαυστικά...
Αριαδνακι, ξέρεις πολλά κόλπα, όπως μου είπες και θα τα δοκιμάσουμε όλα!
Φιλια
Δεν μας ειπες ομως, τα αρχιδια τα βαλες και αυτά στο κωλαρακι της ????Να τος ονπρομοτορας τωρα που επεσε η δουλεια..... αναμενόμενο
Απαγορευεται να γραφουμε τη γνωμη μας?ρε σταματα, ελεος