Θα σου απαντησω μονο σε ενα πραγμα. Ποτε δεν εβρισα πρωτος. Εγω απλα εκανα αντιλογο σε αυτα που ισχυριζεστε. Ο antonis αρχισε να βρίζει και ακολουθησαν και αλλοι.
Σου εχω απαντησει για το λογο που επιμενω.
Επειδη με εχεις κουρασει πραγματικα και επειδη τα ποστ μου για σενα ηταν αναλυτικοτατα θα πω τα εξης:
1) εμενα τι λογο ειχες να με πεις προμοτορα της Αριαδνης ?επειδη σχολιασα μια φωτογραφια και επειδη ειπα μια καλημερα? (κυριολεκτικα απο το πουθενα και στο ακυρο)
Προφανως κανεναν
2)Εχουμε χιλιοπει και τα καλα και τα κακα της Αριαδνης και σε εχω ρωτησει απο περειεργεια και μονο οτι αφου λες οτι τα κακα της γινονται με δολο οπως λες ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ να ασχολησε λεγοντας τα ιδια?
Ποτε απαντησες σε αυτο το ερωτημα (και μαλιστα σε εμενα οπως λες) και δεν το ξερω ?
Η απαντηση ειναι ποτε , συνεχισες τα δικα σου
Απο εκει και περα δεν με ενδιαφερει τι εχεις μεσα στο εγκεφαλο σου η με την ιδια την Αριαδνη αληθεια καθως εχω αποψη και για εκεινη και για οποια συναντησα , που σημαινει πως οτι και να ακουσω ειναι ΠΕΡΙΤΤΟ
Οποια μου αρεσε και την ξεχωριζα (απο γραφεια η ανεξαρτητες) δεν το εκρηψα ποτε μεχρι σημερα .. Οποια δεν μου αρεσε εγραφα μια κακη κριτικη και πηγαινα παρακατω (δεν εκανα μανουρες, ουτε σαν κερατας που εφαγε κερατο απο γκομενα οπως κανεις εσυ)
Η κοπελα που βριζεις εμενα μου αρεσει και την θεωρω τοπ
Συμφωνεις? Στα @@@ μου
Διαφωνεις? Στα @@@ μου
Με ενδιαφερει στην πραγματικοτητα εμενα Η ενδιαφερεται κανεις τι γνωμη εχει ο καθενας για την εκαστοτε κοπελα απο την στιγμη που εχουμε τις αποψεις μας καθενας απο εμας ξεχωριστα για οποιαδηποτε επαγγελματια ? ΟΧΙ
Τελος παντων, Θες να την κραξεις ? Κραχτην
Θες να βγαζεις εμμονες-κομπλεξ ? Βγαλε ("διοτι αυτο το μπαινω στο bou να βρισω μια κοπελα για τον Α η Β λογω και στο καπακι πεταω παραθεσεις με παπαρολογιες σε οποιον γραφει αντιθετα με εμενα" το λες σχιζοφρενικο τουλαχιστον)
Στα εχω γραψει αναλυτικοτατα σε προηγουμενα ποστ και δεν εχω προβλημα να τα ξαναβγαλω..
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ (ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ) ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΑΝ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΟΧΙ ,κλπ κλπ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ (οποτε αυτο που εγραψες οτι ακολουθησαν και αλλοι ειναι τερμα ακυρο και απορω γιατι το εγραψες)
Απο εκει περα δεν ξερω ποσο ναυαγειο εισαι, αν καψουρευτηκες την Αριαδνη και πληγωθηκες , αν δεν εχεις ζωη κλπ, ειλικρινα δεν με αφορα αληθεια, αλλα το να σε σκουπηδιαζουν ολοι σε ενα site δεν ειναι σιγουρα τυχαιο (το οποιο επισης δεν με αφορα καθολου)
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ασχοληθηκα μετα την "ωραια παραθεση που εκανες" ) ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ... ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΛΕΙΣ (ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ)
Στα γραφω με κεφαλαια διοτι αποτι εχει δειξει η ιστορια δεν διαβαζεις τι σου γραφει ο αλλος (ισως επειδη τα γραμματα ειναι μικρα δεν ξερω ) αλλα συνεχιζεις τα δικα σου
Υ.Γ. Αν δεν εισαι λοιπον εμμονικος (οπως σε λενε ολοι) και εισαι φυσιολογικος μπορεις να το αποδειξεις εμπρακτα με το να μην γραφεις παπαρολογιες?
Προφανως θα φανει στα επομενα ποστ σου
Υ.Γ.2. Μην με παραθεσεις (τουλαχιστον εμενα) να χαρεις, δεν σου εχω την ορεξη αληθεια, διοτι στα εχω πει ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ σε προηγουμενα ποστ (στα οποια δεν εχεις απαντησει)
Να σε καλα