professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.941
- Πόντοι
- 11.096
Τά σορόπια.... πρωινά, μεσημεριανα, βραδινά τά θέλω για γαλακτομπούρεκο
και μετά πατσάς ή βρώμικο σε καντίνα...Καλησπέρα σας!!!! Και σήμερα μαζι σασ ωσ τις 5το πρωι
προτιμότερο το βρώμικοΚαλημέρα σας! Καλο πατσά και καλό ξημέρωμα
Θα παρακαλούσα αυτού του είδους οι ανακοινώσεις να γίνονται με το μαλακό.Δεν είμαστε όλοι 25 ετών.Καλησπέρα παιδιά να έχουμε μια υπέροχη μέρα !!!!!!να ενημερώσω ότι εκτοσ από χαλαρωτικό μασάζ παρέχεται και μασάζ body to body !
Μασαζ παίχτηκε καθόλου ή μπαρμπούτσαλα;Καλημέρα φιλαράκια μου, πριν λίγες μέρες γνώρισα και εγώ την Αριάδνη μας........ Δύο γύροι παίχτηκαν .....
Δεν προκειται να σου απαντησει κανεναςΜασαζ παίχτηκε καθόλου ή μπαρμπούτσαλα;
Καλή σου μέρα όμορφη. Από εβδομάδα γυρνάω από διακοπές και θέλω τη βοήθεια σου. Οι ξαπλώστρες είναι πολύ άβολες. Είμαι πιασμένος παντού....Καλημέρα !!!!
Καλημέρα καλέ μου!! Σε περιμένω θα τα φτιάξουμε όλα ;)Καλή σου μέρα όμορφη. Από εβδομάδα γυρνάω από διακοπές και θέλω τη βοήθεια σου. Οι ξαπλώστρες είναι πολύ άβολες. Είμαι πιασμένος παντού....
καλημέρα Αριαδνάκι μου γλυκό και όμορφο. Θες να γίνω η αγαπουλίτσα σου?
έχεις δίκιο, εδώ είναι μονο για να γράφουν καλημερες και καλησπέρες οι αγαπητικοι της βοσκοπούλαςΔεν προκειται να σου απαντησει κανενας
μα έχουμε ήδη καμια 10αρια Τάσους να ξεροσταλιάζουν πότε θα τους γράψει καλημέρα η Γκόλφω τουςαν ειναι τοτε να καλεσουμε και την γκολφω με τον τασο
Βασικα δεν εννοουσα αυτο. Δεν θα σου απαντησει κανενας γιατι τους μαλωνεις, και κανεις δεν θελει να τον μαλωνουν για επιλογες του που τον ευχαριστουν.έχεις δίκιο, εδώ είναι μονο για να γράφουν καλημερες και καλησπέρες οι αγαπητικοι της βοσκοπούλας
Έχω αναφερθεί σχετικά. Πάντα παίζει μασάζ μεταξύ των γύρων.Μασαζ παίχτηκε καθόλου ή μπαρμπούτσαλα;