Σαλονικιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2023
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 206
Καλησπέρα τώρα το είδαΔεν εχω καψούρα με την κοπέλα.
Απλά νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά.
Την καλημέρα μου.
Καλησπέρα τώρα το είδαΔεν εχω καψούρα με την κοπέλα.
Απλά νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά.
Την καλημέρα μου.
αν το φοβαται ας το βγαλει απο το προγραμμα....Το πρωκτικό ρε τυπε
Εσυ πως θα ενιωθες αν πήγαινες σε εναν αγνωστο να κάνεις σεξ απο πισω.
Επαγγελματίας είναι.. επιλογή της θα μου πεις..
Συμφωνώ..
Αλλά σε αυτή την σκατο κοινωνια που ζούμε, λίγη ενσυναίσθηση , καλό θα μας κάνει..
Γιατί μας έχει τρομάξει αυτό με το πρόγραμμα που γράφεται εδώ σταθερά εδώ και πολύ καιρό
ναι ρε. οσοι σε κραζουν λενε ψεματα. οι αλλοι ειναι οι κακοι και εσυ η καλη πριγκιπισσα. το ποιόν σου εχει φανει κατ εξακολουθηση. το να κανεις αντιλογο οτι φταινε ανθρωποι που σε πληρωνουν για τις υπηρεσιες που "προσφερεις" ειναι τραγικο, παιδιαστικο και αποδειξη οτι δεν κανει. οσο για την διαυγεια, το σχολιο σου δειχνει σε ποιον λειπει η διαυγεια, εκτος αν κοιμοσουν παλι οσο εγραφες. ντροπη σου γιαυτο που κανεις και ντροπη σου που δεν το παραδεχεσαιΞέρεις πολύ καλά ο ότι αυτά που γράφεις είναι ψέματα διότι από την αρχή μεχρι το τέλους του ραντεβού ήμουν απίκο !! Δυστυχώς ου ουσίες και τα ποτά που κατανάλωσες πριν βρεθουμε καθως και φεύγωντας εγώ αφού με ρώτησες κιόλας αν κάνω χρήση δεν σου άφησαν διαύγεια και καλό είναι οι καθοδηγούμενες συναντήσεις όσα και να σε έχουν πληρώσει να τις προσεχείς γιατί μπορεί να εκτεθείς κάποια στιγμή νομικά όπως και θα γίνει … και τα πράγματα μου κράτησες και παλι ψέματα μου έλεγες ότι δεν τα κράτησες ευχομαι καλή τύχη και με διαύγεια …
Αδερφέ επειδή δεν μιλάς ωραία καλύτερα να προτιμήσεις κάποια άλλη κοπέλα που σε καλύπτει...είναι περιττά και ανούσια αυτα πήγαινε τραβά καμία μαλακια και μην ξανά ασχοληθείςναι ρε. οσοι σε κραζουν λενε ψεματα. οι αλλοι ειναι οι κακοι και εσυ η καλη πριγκιπισσα. το ποιόν σου εχει φανει κατ εξακολουθηση. το να κανεις αντιλογο οτι φταινε ανθρωποι που σε πληρωνουν για τις υπηρεσιες που "προσφερεις" ειναι τραγικο, παιδιαστικο και αποδειξη οτι δεν κανει. οσο για την διαυγεια, το σχολιο σου δειχνει σε ποιον λειπει η διαυγεια, εκτος αν κοιμοσουν παλι οσο εγραφες. ντροπη σου γιαυτο που κανεις και ντροπη σου που δεν το παραδεχεσαι
Αρχίζω να καταλαβαίνω ότι κοιμόταν ενώ μου έπαιρνε πίπα, έχω δει πολλά, αλλά κοπέλα να κοιμάται ενώ κάνει την πράξη ποτέ.
Το πιο περίεργο για μένα είναι ότι η ώρα 7 το πρωί μου έστειλε μύνημα αν ξέχασε κάτι στο οποίο απάντησα γύρω στις 11:30 και πάλι απάντησε αμέσως, η κοπέλα πότε κοιμήθηκε; Είναι κρίμα πραγματικά, είναι τόσο συμπαθητικό άτομο που πραγματικά ανησυχώ.
Αν και ήταν η τελευταία μου μέρα Αθήνα σίγουρα θα ξανά επιστρέψω οπότε αν έχετε κάτι αξιόπιστο σε υπηρεσίες από Ελληνίδα σε τέτοια ηλικία και ομορφιά έστω και πιο ακριβή, τα προσωπικά μυνήματα είναι καλοδεχούμενα
δεν εβρισα, δεν μειωσα. οπως εχουν τα πραγματα ειπα. αντιθετα εσυ πεταχτηκες και θιχτηκες χωρις λογω. το μονο που εξεφρασα ειναι η δυσαρεσκεια μου στο να προσπαθει καποιος να κοροιδεψει ή να το παιζει αθωα ενω ειναι φαουλ. τωρα αν σου εθιξα την γυναικα, ριξε εσυ καλυτερα μια να ηρεμησειςΑδερφέ επειδή δεν μιλάς ωραία καλύτερα να προτιμήσεις κάποια άλλη κοπέλα που σε καλύπτει...είναι περιττά και ανούσια αυτα πήγαινε τραβά καμία μαλακια και μην ξανά ασχοληθείς
Ότι πειςδεν εβρισα, δεν μειωσα. οπως εχουν τα πραγματα ειπα. αντιθετα εσυ πεταχτηκες και θιχτηκες χωρις λογω. το μονο που εξεφρασα ειναι η δυσαρεσκεια μου στο να προσπαθει καποιος να κοροιδεψει ή να το παιζει αθωα ενω ειναι φαουλ. τωρα αν σου εθιξα την γυναικα, ριξε εσυ καλυτερα μια να ηρεμησεις
Εσύ είσαι ο νέος προμότορας;Ότι πεις
...εσυ εισαι η νεα "Αγγελικουλα"???Εσύ είσαι ο νέος προμότορας;
Μπορεί να κάνω και λάθος , βάλλομαι από παντού. Επικρατεί αναταραχή....εσυ εισαι η νεα "Αγγελικουλα"???
......Μπορεί να κάνω και λάθος , βάλλομαι από παντού. Επικρατεί αναταραχή.
Συγγνώμη Αριάδνη, δεν είναι κάτι προσωπικό.
ο,τι*Ότι πεις
Μπορεί να κάνω και λάθος , βάλλομαι από παντού. Επικρατεί αναταραχή.
Συγγνώμη Αριάδνη, δεν είναι κάτι προσωπικό.
Μέχρι και αυτό σε πειράζει φαντάσου πόσο προβληματικός Είσαι
τι εχουμε φιλε εδω ετοιμαζεσαι για πραξικοπημα
οχι απλα βαριομουν και ειδα το ονομα σουΜέχρι και αυτό σε πειράζει φαντάσου πόσο προβληματικός Είσαι