AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.778
- Πόντοι
- 4.546
....καβλοπιπινο!!!!!
Ναι όντως ισχύει!
....καβλοπιπινο!!!!!
...μαγκα μου, αυτος ειναι κ ο λογος που της ακυρωσα τα δυο τελευταια μας ραντεβου, οταν αργησε μιση ωρα κ 40' αντιστοιχα και δεν την ξαναεπελεξα.
Υπέροχα βυζάκια ΑΝ καταφέρουμε πότε να τα χαρούμε
Όλα γίνονται κλείσε ένα ολοήμερο δωμάτιο σε χοτελ κάνε και ντελιβερι κάποια στιγμή θα τα χαρείς διαφορετικά κλείσε και για την επόμενη.Υπέροχα βυζάκια ΑΝ καταφέρουμε πότε να τα χαρούμε
Κανόνισε να μας βγάλεις κανένα μάτι....
Τρελή ρωγάρα μανΚανόνισε να μας βγάλεις κανένα μάτι....
Τρελή ρωγάρα μαν
....τρελα ειναι σε ολα της! Αν δν ειχε την πετρια της καθυστερησης θα ειχε μαζεψει ολο το χαρτι!Τρελή ρωγάρα μαν
....τρελα ειναι σε ολα της! Αν δν ειχε την πετρια της καθυστερησης θα ειχε μαζεψει ολο το χαρτι!
Δυστυχως δεν υστερει μονο σ ενα .Ορισμενοι πελατες και εγω μεσα κυριως στο πισω κωλητο κανει μανουβρες δεν θελει να τον φαει .Ισχύει γιατί δίνει και σούφρα για σπέσιαλ σοδομισμό, συν καταπίνει και όλη την κρεμ μπρουλε.
Αν ήταν σωστή, κυρία στα ωράρια εργασίας της και είχε 10+ πόντους στο ύψος, τότε ακόμα και 250/ώρα να ζηταγε, ΔΕΝ θα ξεμενε ποτέ από δουλειά.
Αλλά με τα ΑΝ...
Δεν καταπίνει η Αριάδνη. Τουλάχιστον σε μένα. Ακόμα εξακολουθώ να την βλέπω.Ισχύει γιατί δίνει και σούφρα για σπέσιαλ σοδομισμό, συν καταπίνει και όλη την κρεμ μπρουλε.
Αν ήταν σωστή, κυρία στα ωράρια εργασίας της και είχε 10+ πόντους στο ύψος, τότε ακόμα και 250/ώρα να ζηταγε, ΔΕΝ θα ξεμενε ποτέ από δουλειά.
Αλλά με τα ΑΝ...
ok φίλος... αφου σου ξηγηθηκε ετσι το κορίτσι , καλά κάνεις και τη στηρίζεις με την επιλογή σου και μπράβο σου.Δεν καταπίνει η Αριάδνη. Τουλάχιστον σε μένα. Ακόμα εξακολουθώ να την βλέπω.
Δεν ξεχναω οτι σε μια δύσκολη στιγμή με βοήθησε με την συμπεριφορά της απεναντί μου.
ομορφιάΚαλημερούδια αγαπημένοι!!
Παναγιώτη μου πάντα σε εκτιμούσα και σε εκτιμώ καλή σου μέρα!Δεν καταπίνει η Αριάδνη. Τουλάχιστον σε μένα. Ακόμα εξακολουθώ να την βλέπω.
Δεν ξεχναω οτι σε μια δύσκολη στιγμή με βοήθησε με την συμπεριφορά της απεναντί μου.
Τα ωραιότερα βυζακια!!!Καλημερούδια αγαπημένοι!!
Δεν καταπίνει η Αριάδνη. Τουλάχιστον σε μένα. Ακόμα εξακολουθώ να την βλέπω.