Matches Malone
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 486
Το σόου συνεχίζεται κανονικά!
Κλαίω
Το σόου συνεχίζεται κανονικά!
Μπορεί να γίνει και επεισόδιο στις Οικογενειακές Ιστορίες
Φιλε ποιες οικογενειακές εδώ έχει γεινει λάμψη και καλημέρα ζωή του Φώσκολου οι οικογενειακές είναι ένα επειδιο εδώ κάθε μέρα έχουμε και συνέχεια . Μόνο ο ευλογητός δεν έχει σκάσει μύτηΜπορεί να γίνει και επεισόδιο στις Οικογενειακές Ιστορίες
Αδερφέ σε παρακολουθώ και έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που λες μαλακια μας και μαλακια των πελατών που έστησε η κοιμήθηκε παίρνοντας 130-180h που δεν πάμε να την καταγγειλουμε γι την παράνομη δουλειά που κανειΔεν στέκει φίλε μου ακριβώς αλλά έχω συγκεκριμένα μηνύματα της Αριάδνης που με κατηγορεί ευθέως ότι είμαι νταβατζής και ότι προσπαθώ να τη πάρω δήθεν για αυτές που δουλεύουν για εμένα επειδή απλά έτυχε να έχω μια φίλη ανεξαρτητη την οποία και της είχα γνωρίσει και είχαν αλλάξει πελάτες . Χωρίς εγώ και η φίλη μου να βγάλουμε ποτέ ούτε δέκα σεντς. Καλό της κάναμε έβγαλε λεφτά από πελάτες που γνώρισε και το ευχαριστώ της είναι να με απειλεί συνέχεια ότι θα με πάει στη ασφάλεια να πει το όνομα μου . Που εγώ ένας απλός πελάτης είμαι . Και είδε μόνο καλό από μένα. Αν θέλει ας τη πάω εγώ στη ασφάλεια να μη πληρώσει και ταξί . Να δούμε τι θα πει για εμένα έχω περιέργεια . Η αχαριστία είναι μεγάλο θέμα φίλε . Και οι μπηχτές που πετάει για ονόματα για μένα είναι και το ξέρω.
να την καταγγειλεις οτι εκδιδεται?τι λες ρε καραμητρο.και συ που το ξερεις?ψωνιζεις κοριτσακια μηπως σαν αυτη που θα καταγγειλεις στους μπατσους?εισαι και μαλακας εισαι και ρουφιανος δηλαδη?μαζεψου και ξανατσεκαρε σε ποιο site γραφειςΑδερφέ σε παρακολουθώ και έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αυτά που λες μαλακια μας και μαλακια των πελατών που έστησε η κοιμήθηκε παίρνοντας 130-180h που δεν πάμε να την καταγγειλουμε γι την παράνομη δουλειά που κανει
Έσκασε κατά κάποιον τρόπο μαζί με όλους τους άλλους που ανέφερε πιο πίσω. Τι Ευλογητός της εμφανίστηκε, τι Εξολοθρευτής, συμμορίες όπως αυτή που έκανε λαθρεμπόριο με Ουράνιο και συμμορία που κατασκεύασε τον σωσία του Δράκου της την έπεσαν. Ελ Λοκο έχει συναντήσει. Δολοφόνο με πλαστική σακούλα. Δράκο με χακί κουκούλα. Και όσο περνάει ο καιρός η λίστα θα μεγαλώνειΦιλε ποιες οικογενειακές εδώ έχει γεινει λάμψη και καλημέρα ζωή του Φώσκολου οι οικογενειακές είναι ένα επειδιο εδώ κάθε μέρα έχουμε και συνέχεια . Μόνο ο ευλογητός δεν έχει σκάσει μύτη
Απαραδεκτο να ρουφιανευεις εκδιδομενες επειδη χαλαστηκες μαζι τους απλα.Εισαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και μαλιστα περηφανευεσαι γιαυτο.Δε νομιζω πως εχεις θεση σ αυτο το site το οποιο αφορα τον πληρωμενο ερωτα που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.Οσο για τα θυματα που λες,τι ετσι Αριαδνη ειναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ 1-2 χρονια τωρα, συνεπως πηραν ρισκο και χασανε.Προσωπικα εχω να τη δω πανω απο χρονο,τις 2 τελευταιες φορες δε με εστησε καθολου γιατι ξερει πως δε θα την περιμενω πανω απο 10 λεπτα,εχω φυγει χωρις μα και μου.Για να τα κανει,μαλλον τα βρισκει τοσο καιρο,μαλλον απ τους ιδιους που τωρα κλαιγονται γιαυτο και αρα δε τους θεωρω και αδυναμους-αδικημενους.Πηραν συνειδητα ρισκο και χασανε,go on,απο πουτανες αλλο τιποταΕγώ προσωπικά το έχω κάνει σε ένα χαγιατομουνο που έκανε ελεύθερα και την είχα βρει μέσω ινστα και στο δωμάτιο μ έκανε αλλά από αυτά που ανακοινώνε και βρήκα 2-3πελατες σαν εμένα και κάναμε αναφορά και εκτός ότι την βρήκαν παράνομη σε αυτό την βρήκαν και σε κάτι υπηρεσίες διαδικτύου λογικά κάτι με το of και μέχρι και ένα καφένε που είχε ανοίξει στο Ιλίον έκλεισε οπότε μην λες μλκιες αν νιώθεις ότι πρέπει να υπερασπιστείς τους αδύναμους και τους αδικημενους δώσε τα λεφτά που έχασαν τα παιδιά από πάνω επειδή κοιμόταν η δεν πήγαινε καν και νοικιαζαν δωμάτιο βενζίνες χρόνο κτλπα η πήγαινε μετά από 2 ώρες κοροιδδευοντας ότι την χτυπάνε σπίτι
Αρχικά δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς.Απαραδεκτο να ρουφιανευεις εκδιδομενες επειδη χαλαστηκες μαζι τους απλα.Εισαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και μαλιστα περηφανευεσαι γιαυτο.Δε νομιζω πως εχεις θεση σ αυτο το site το οποιο αφορα τον πληρωμενο ερωτα που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.Οσο για τα θυματα που λες,τι ετσι Αριαδνη ειναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ 1-2 χρονια τωρα, συνεπως πηραν ρισκο και χασανε.Προσωπικα εχω να τη δω πανω απο χρονο,τις 2 τελευταιες φορες δε με εστησε καθολου γιατι ξερει πως δε θα την περιμενω πανω απο 10 λεπτα,εχω φυγει χωρις μα και μου.Για να τα κανει,μαλλον τα βρισκει τοσο καιρο,μαλλον απ τους ιδιους που τωρα κλαιγονται γιαυτο και αρα δε τους θεωρω και αδυναμους-αδικημενους.Πηραν συνειδητα ρισκο και χασανε,go on,απο πουτανες αλλο τιποτα
Άψογη τοποθέτηση συγχαρητήρια!!!Αρχικά δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς.
Δεν στο παίζω γαμιας ούτε νονος της νύχτας αλλά σίγουρα θα διεδκισω το κάθε δικαίωμα μου. Όπως παίρνει ένας πελάτης το ρίσκο να δει μια κοπέλα θα το πάρει και η κοπέλα η οποία μάλιστα πληρώνεται γ αυτό..
Το κάθε γράφειο παίρνει ευθύνη για την κάθε κοπέλα ειδικά σε τέτοια θέματα στο αν αργεί η όχι γ αυτό παίρνει και ένα ποσοστό..
Η κάθε ανεξάρτητη παίρνει το ρίσκο της γ αυτό το ποσοστό..
Δεν με ενδιαφέρει τι μου λες εσύ δλδ ένας ραντομ τύπος στο μπου αν είμαι ρουφιανος η όχι με ενδιαφέρει όταν δίνω ένα ποσό για κάτι να το έχω τώρα αν είναι καλό κακό είναι άλλο θέμα αλλά να είναι στην ωρα του..
Επίσης το μπου κυρίως είναι για να μην πέφτουμε πάνω στις φολες τύπου αριαδνη καλημέρα φίλε μου και καλά μυαλά
Ααα και την επόμενη φορά που θα πας στην εργασία σου σε προκαλώ να αργήσεις μια ώρα και μετά να κοιμηθείς εκεί για άλλη μια απλά σε προκαλώ
Στο bou λες-ενημερωνεις-μαυριζεις-αποθεωνεις οποια θες.Αυτος ειναι οντως ο λογος υπαρξης του, πληροφορηση.Και φυσικα κρινεσαι γιαυτα που γραφεις.Εσυ καυχιεσαι πως εχεις ηδη ρουφιανεψει σε ΜΠΑΤΣΟΥΣ και απειλεις να το ξανακανεις.Το θεωρω απαραδεχτο και επειδη ο ραντομ τυπος στον οποιο μιλας και δε σε ενδιαφερει η αποψη του δεν ειναι χθεσινος(αντιθετα με σενα που εισαι) και αφου ειμαι δω απο ιδρυσης του site θεωρω πως εχω μια καλη εικονα τι ειναι αποδεχτο, τι οχι, απλα θα ενημερωσω το διαχειριστη και ας αποφασισει εκεινος αν ο τροπος που φερεσαι ειναι αποδεκτος η οχι.Καλημερα και καλα μυαλα επισηςΑρχικά δεν ξέρεις σε ποιον μιλάς.
Δεν στο παίζω γαμιας ούτε νονος της νύχτας αλλά σίγουρα θα διεδκισω το κάθε δικαίωμα μου. Όπως παίρνει ένας πελάτης το ρίσκο να δει μια κοπέλα θα το πάρει και η κοπέλα η οποία μάλιστα πληρώνεται γ αυτό..
Το κάθε γράφειο παίρνει ευθύνη για την κάθε κοπέλα ειδικά σε τέτοια θέματα στο αν αργεί η όχι γ αυτό παίρνει και ένα ποσοστό..
Η κάθε ανεξάρτητη παίρνει το ρίσκο της γ αυτό το ποσοστό..
Δεν με ενδιαφέρει τι μου λες εσύ δλδ ένας ραντομ τύπος στο μπου αν είμαι ρουφιανος η όχι με ενδιαφέρει όταν δίνω ένα ποσό για κάτι να το έχω τώρα αν είναι καλό κακό είναι άλλο θέμα αλλά να είναι στην ωρα του..
Επίσης το μπου κυρίως είναι για να μην πέφτουμε πάνω στις φολες τύπου αριαδνη καλημέρα φίλε μου και καλά μυαλά
Ααα και την επόμενη φορά που θα πας στην εργασία σου σε προκαλώ να αργήσεις μια ώρα και μετά να κοιμηθείς εκεί για άλλη μια απλά σε προκαλώ
Ορίστε ρε μάγκες το αίτιο του κακού την κλείνει μια ώρα και κάθεται τρειςΑδερφούλη να σε σκάσω λίγο ...
Με την μικρούλα έχουμε βρεθεί πάρα πολλές φορές .. έχουμε περάσει σούπερ ... Πάντα καθυστερεί αλλά έρχεται πάντα .
90% της κλείνω ραντεβού ώρας και καθόμαστε δύο Ώρο .
Μια φορά είχαμε αρκεί σχεδόν 3 ώρες ...
Εγώ πέρασα σούπερ .
Και πάντα περνάω καλά άσχετα αν αργεί πολύ.
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν ξέρω ότι γαμιεται μαζί μου και κάποιος άλλος την περιμένει .....
Πες μου ότι θες .....
Είμαι μαλακας αλλά εγώ έτσι κάνω κέφι ...
Φιλάκια ....
Αυτο ειναι συζητηση για το αλλο θεμα αλλα το καφε της Τιτις (φανταζομαι για αυτην λες) εκλεισε οχι εξαιτιας σου αλλα γιατι το ανοιξε πιθανότατα για να ξεπλυνει τα λεφτα του oνλυφανς. Ακομη και να το δουλεύε κανονικα θα εκλεινε με 5-6 αλυσιδες ανταγωνισμο.Εγώ προσωπικά το έχω κάνει σε ένα χαγιατομουνο που έκανε ελεύθερα και την είχα βρει μέσω ινστα και στο δωμάτιο μ έκανε αλλά από αυτά που ανακοινώνε και βρήκα 2-3πελατες σαν εμένα και κάναμε αναφορά και εκτός ότι την βρήκαν παράνομη σε αυτό την βρήκαν και σε κάτι υπηρεσίες διαδικτύου λογικά κάτι με το of και μέχρι και ένα καφένε που είχε ανοίξει στο Ιλίον έκλεισε οπότε μην λες μλκιες αν νιώθεις ότι πρέπει να υπερασπιστείς τους αδύναμους και τους αδικημενους δώσε τα λεφτά που έχασαν τα παιδιά από πάνω επειδή κοιμόταν η δεν πήγαινε καν και νοικιαζαν δωμάτιο βενζίνες χρόνο κτλπα η πήγαινε μετά από 2 ώρες κοροιδδευοντας ότι την χτυπάνε σπίτι
Dem εσυ που σαι παλιος αυτο που λεει ο καρα-μητρο(γλου)με τα καρφωματα στους μπατσους πως το ακους?Το βρισκεις ΟΚ?Μου κανει εντυπωση πως μονο εγω το σχολιασα και δε νομιζω να χω γινει γερο παραξενοςΑυτο ειναι συζητηση για το αλλο θεμα αλλα το καφε της Τιτις (φανταζομαι για αυτην λες) εκλεισε οχι εξαιτιας σου αλλα γιατι το ανοιξε πιθανότατα για να ξεπλυνει τα λεφτα του oνλυφανς. Ακομη και να το δουλεύε κανονικα θα εκλεινε με 5-6 αλυσιδες ανταγωνισμο.
Τοσοι που ρωτάνε για αυτην επρεπε να το πεις οτι την εχεις δει.