Η τύπισσα δεν τολμάει να πει κιχ και έβαλε τα βαριά χαρτιά υπεράσπισης... δεν πιάνει δεσποινίς!! έχεις στήσει πάρα πάρα πολύ κόσμο ώρες και δεν έχεις τσίπα στο ελάχιστο να το αλλάξεις..... καμία τσίπα και σεβασμό!! μαύρο όλοι!! όλοι!! μέχρι να μάθει να σέβεται!! για άργησε 11 ώρες στην δουλειά η κοιμήσου να δούμε τι θα σου πει το αφεντικό σου.... και όσοι σε στήσανε που πάρα πολύ καλά σου έκαναν!!! μακάρι να στο κάνουν όσοι ακριβώς τους το έχεις κάνει κι εσύ για να υπάρξει δικαιοσύνη....
Καλημέρα και καλή χρονιά αγαπητο μέλος!!!
Σε καμία περίπτωση δεν δηλώνω δικηγόρος υπεράσπισης για καμία και για κανέναν και σίγουρα σε προσωπικό επίπεδο δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω γνώμη και άποψη και λοιπά συμπεράσματα απ τη στιγμή που όλοι όσοι γράφουν έχουν προσωπικό βίωμα.
Το ένα όμως δεν αναιρεί το άλλο.
Παρόλα αυτά όμως ενώ ισχύουν αγαπητέ βεβαιότατα τα παραπάνω δεν πάβει να ισχύει και η δική μου θετική εμπειρία απέναντι σε δικούς μου πελάτες.
Πίστεψέ με επαγγελματίας είμαι υπηρεσίες προσφέρω και αν υπήρχε αρνητική εμπειρία η πρώτη που θα το έγγραφα θα ήμουν εγώ γιατί υπάρχει συσχέτιση και με δικό μου πελατολόγιο. Οπότε κάθε φορά που προτείνω κάτι σε δικό μου πελάτη εκτίθομαι.
Σε καμία περίπτωση δεν αναιρώ τα γραφόμενα μελών είναι εμπειρίες τους και διαβάζω και ακούω μόνον ανθρώπους που ξέρουν να γράφουν και να μιλούν με ευγένεια. Γιατί με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρομαι και εγώ προς όλους.
Εγώ κατέθεσα σε δημόσια ανάρτηση της δική μας εμπειρία.
Ούτε οικονομικό συμφέρον έχω ούτε υπάλληλος μου είναι .Μηδέν όφελος.
καλό είναι να μη βλέπετε παντού φαντάσματα. Καλή η καχυποψία,καλές και οι αλήθειες όμως...όταν γνωρίζετε ποιος γράφει να υπάρχει και μία σωστή κρίση.Στην προκειμένη περίπτωση επειδή γράφω εγώ έτσι συνέβη και έτσι το έγραψα.
Από κει και ύστερα εγώ το σεβασμό και την προτίμηση των πελατών μου μελών και όχι τον έχω κερδίσει με 10 χρόνια υπηρεσίας στο χώρο οπότε ό,τι προτείνω εγώ σε πελάτες μου πρέπει να είναι δεκάρι μόνο.
Οποιος δεν είναι ευχαριστημένος από οποιαδήποτε για οποιοδήποτε λόγο προσπέρα και ρίχνει μαύρο,κ οποίοι είναι οκ συνεχίζουν στον αγώνα. Απλά τα πράγματα. Καλή χρονιά λοιπόν με υγεία κ καύλα και εύχομαι σε όλους πολλά υπερκαυλα ραντεβού σε οποιαδήποτε επιλογή κ αν κάνετε.
Φιλιά καλήμερα!!!