Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.601
- Πόντοι
- 4.496
Τελεια η χαραδρα σου
Τελεια η χαραδρα σου
Εδώ κάνει δυο ώρες να έρθει εντός Αθήνας . Άμα είναι να έρθει Θεσσαλονίκη θα κάνει κάνα 3μηνο και για δικαιολογία θα σου πει ότι έρχεται με τα πόδια . Θα κάνει τα όλα τα ραντεβού στα ενδιάμεσα Λάρισα Βόλο Τρίκαλα και μετά θα έρθει και σε σέναΑπαιτούμε να έρθεις στην Θεσσαλονίκη
Τι θα παίξουμε??? Ψήνομαι να παίξω τον γιατρό....ΚΙ σήμερα σας περιμένω να παιξουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
;)
Πολύ ευχαρίστως θα υπάρχει και η ανάλογη ενδυμασία εννοείταιΤι θα παίξουμε??? Ψήνομαι να παίξω τον γιατρό....
Φαντάζομαι να μην εννοείς να κουβαλάω ιατρική ποδιά και στηθοσκοπιο...Πολύ ευχαρίστως θα υπάρχει και η ανάλογη ενδυμασία εννοείται
Ποσες ωρες σε εστησε?Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Συνάντηση με την Ομορφιά μου σήμερα το μεσημέρι. Δερμάτινο εφαρμοστό παντελόνι και μου σκάει ενα γλωσσόφιλο. Εμφανώς αδυνατισμένη πράγμα που την κάνει ιδιαιτέρως ελκυστική. Πηγαίνει στο μπάνιο και μου εμφανίζεται με ενα δερμάτινο αποκαλυπτικό χιαστό σουτιέν, με την ρώγα έξω. Πιάνω το κιλοτάκι της και εκεί παθαίνω πλάκα. Δαντελωτό με μια περίεργη υφή. Βγάζω το κάτω μέρος και αφήνω το σουτιέν . Σηκώνομαι και την αρχίζω σε ενα στοματικό που παραλίγο να τελειώσω. Την τοποθετώ στα τέσσερα και αρχίζω ανελέητο σφυροκόπημα. Την γυρνάω ανάσκελα, τα πόδια της σε ευθεία κατακόρυφα με το κορμί μου. Αναστέναζε.. και ξαφνικά μου κάνει την απίστευτη στάση : γυρνάει το κορμί της προς το δικό μου. Αντικρυστά. Τοποθετεί το δεξί της πόδι στο αριστερό- σταυροπόδι- ενω τα χέρια της τυλίγονται στους ώμους μου και μου λέει με τρεμάμενη φωνή... μπες μέσα μου. Ταυτόχρονα γλωσσόφιλα .. μένουμε κανά πεντάλεπτο σε αυτή την στάση. Τη γυρνάω μπρούμητα και αρχίζω το πισωκολλητό με κολλημένα τα σώματα μας. Αλλάζω στάση και περνώ στην πλαγιαστή χαιδεύοντας την βυζάρα της και την μπουτάρα της. Πριν τελειώσω βγάζω το προφυλακτικό και καταθέτω στο στοματάκι της. Με τρέλανες σήμερα.. αναμένω την επόμενη επαφή μας..ξέρεις εσύ..Σε ευχαριστώ για όλα.
Το καλό πράγμα αργεί μα γίνει . Αλλά θέλει προσοχή μην παρά μείνει στην φωτιά και καείΠοσες ωρες σε εστησε?
Τι θα παίξουμε μωρό το ποτέ θα έρθεις η δεν θα ρθεις . Πάντως ένα γιατρό τον έψηνα να τον παίξουμε . Να παίξουμε το μπετατζή να σου ρίξω τσιμέντα με την πρέσαΚΙ σήμερα σας περιμένω να παιξουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
;)
Καλησπέρα γλυκέ μουΗ συνήθεια που έγινε λατρεία. Συνάντηση με την Ομορφιά μου σήμερα το μεσημέρι. Δερμάτινο εφαρμοστό παντελόνι και μου σκάει ενα γλωσσόφιλο. Εμφανώς αδυνατισμένη πράγμα που την κάνει ιδιαιτέρως ελκυστική. Πηγαίνει στο μπάνιο και μου εμφανίζεται με ενα δερμάτινο αποκαλυπτικό χιαστό σουτιέν, με την ρώγα έξω. Πιάνω το κιλοτάκι της και εκεί παθαίνω πλάκα. Δαντελωτό με μια περίεργη υφή. Βγάζω το κάτω μέρος και αφήνω το σουτιέν . Σηκώνομαι και την αρχίζω σε ενα στοματικό που παραλίγο να τελειώσω. Την τοποθετώ στα τέσσερα και αρχίζω ανελέητο σφυροκόπημα. Την γυρνάω ανάσκελα, τα πόδια της σε ευθεία κατακόρυφα με το κορμί μου. Αναστέναζε.. και ξαφνικά μου κάνει την απίστευτη στάση : γυρνάει το κορμί της προς το δικό μου. Αντικρυστά. Τοποθετεί το δεξί της πόδι στο αριστερό- σταυροπόδι- ενω τα χέρια της τυλίγονται στους ώμους μου και μου λέει με τρεμάμενη φωνή... μπες μέσα μου. Ταυτόχρονα γλωσσόφιλα .. μένουμε κανά πεντάλεπτο σε αυτή την στάση. Τη γυρνάω μπρούμητα και αρχίζω το πισωκολλητό με κολλημένα τα σώματα μας. Αλλάζω στάση και περνώ στην πλαγιαστή χαιδεύοντας την βυζάρα της και την μπουτάρα της. Πριν τελειώσω βγάζω το προφυλακτικό και καταθέτω στο στοματάκι της. Με τρέλανες σήμερα.. αναμένω την επόμενη επαφή μας..ξέρεις εσύ..Σε ευχαριστώ για όλα.
Τέτοια όνειρα έχεις;;;να φυλαγόμαστε αν ειναι…Τι θα παίξουμε μωρό το ποτέ θα έρθεις η δεν θα ρθεις . Πάντως ένα γιατρό τον έψηνα να τον παίξουμε . Να παίξουμε το μπετατζή να σου ρίξω τσιμέντα με την πρέσα
ΚαλησπεραΚαλησπέρα αγαπες μου!
Χαίρετε …!Καλησπερα
Δλδ μας απειλείς αμέσως πλην σαφώς γλυκέ μου;Τι θα παίξουμε μωρό το ποτέ θα έρθεις η δεν θα ρθεις . Πάντως ένα γιατρό τον έψηνα να τον παίξουμε . Να παίξουμε το μπετατζή να σου ρίξω τσιμέντα με την πρέσα
Εμμεσως....Δλδ μας απειλείς αμέσως πλην σαφώς γλυκέ μου;