Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 33
- Like
- 28.588
- Πόντοι
- 11.146
...ξεκινα με αυτα!ξερνάω με τη κυρία
ΥΓ. βασικα και εμεις ξερναμε με τα γραφομενα σου, αλλα δεν το κανουμε θεμα
...ξεκινα με αυτα!ξερνάω με τη κυρία
!!Οκ , αυτα τα περι εμφανισης τα εχουμε διαβασει ξανα ξανα σε ολα τα νηματα κατα καιρους οτι η μια δεν αξιζει εμφανησιακα, η αλλη ειναι μετρια , η παρααλλη ειναι μπαζο , εχουμε ακουσει γαμιαδες τοπ επιπεδου να λενε οτι εχουν γ.μησει πολυ καλυτερες και να παλευουν με νυχια και με δοντια να τραβηξουν την προσοχη των αλλων γραφοντας και ξαναγραφοντας αυτο
Κανονικα η ερωτηση σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι αφου καποια (παντα συμφωνα με τα λεγομενα που γραφονται σε αυτες τις περιπτωσεις) ειναι π.χ. πατσαβουρα, σαν γυναικα ειναι αδιαφορη , στο σεξ ειναι ενα τιποτα γιατι εξακολουθει και υπαρχει αυτη ασχολια μαζι της?
Διοτι καθε τι που δεν αξιζει στην ζωη αδιαφορουμε στα αληθεια και με πραξεις. Αλλα αυτο μπαινω σνομπαρω , δειχνω ποσο γαμιας ειμαι λεγοντας "ελα μωρε που συγκριθει τωρα αυτη με την αλλη η την παραλλη" , λεγοντας "σιγα την γκομενα ", "δεν ασχολουμε" αλλα τελικα μονη με αυτην (η και με αυτην ) αποτειλειται η εκαστοτε ασχολια του καθενος , οκ , ουδεν σχολιο
Υ.Γ. Εννοειται οτι αυτο δεν εχει να κανει μονο με την Αριαδνη διοτι μια βολτα και σε αλλα νηματα απλα αρκει για να καταλαβει καβειε περι τι αστειων προκειται (διοτι οντως ειναι αστεια ). Και μαλιστα για γυναικες που απλα δεν γινεται να τις σνομπαρεις (βασικα καμια δεν αποτελει αντικειμενκ σνομπαρισματος, καμια δεν ειναι ασχημη, το αντιθετο αλλα οκ, υπαρχουν και περιπτωσεις που πραγματικα η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψιλα )
Τελος παντων , αν καποιος την βρισκει και νιωθει καλα γενικα με το να κακολογει τις γυναικες (επαγγελματιες και μη) οκ
Ήταν τελειο για τρομερά παιχνίδια…με βιντάζ χροιά...ολα ομορφα εδω, αλλα εγω ζηλεψα το fliper στην γωνια, να ξε'ς
Στολίδι μην ακούς κακεντρεχείς κριτικές για τα νύχια η για ότι άλλο μαλακες υπάρχουν παντού απλά εδώ είναι το κυρίαρχο είδος . Πολύ λυπάμαι που αργείς μόνο και το λόγο προφανώς μόνο εσυ τον ξέρεις .Καιρό είχες που χάθηκες;!
Τι ωραία φωτό προφίλθα μας εξηγησει ο μπαγλαμας πως :')
Ευχαριστώ πανέμορφη μουΤι ωραία φωτό προφίλ
Όχι!..δεν είναι αυτό που νομίζεις...απλός το έφαγε λίγο ο ήλιος
Είναι η δεν είναι για εμετό;
Βρωμονυχα του κερατάΌχι!..δεν είναι αυτό που νομίζεις...απλός το έφαγε λίγο ο ήλιος
Και σκεφτόμουν να παραγγελνα μακαρονάδα φούρνου......μου πέρασε η όρεξη τι μου το θύμησες τώρα?Βρωμονυχα του κερατά
Μα γιατί; Αφού είναι ένα καθημερινό καθαρό νυχάκι!!!και το θεωρούν και φυσιολογικό τα βόδια! Και όλα αυτά για να γαμησουν!Και σκεφτόμουν να παραγγελνα μακαρονάδα φούρνου......μου πέρασε η όρεξη τι μου το θύμησες τώρα?
Έλα μωρέ μην κάνεις έτσι τέτοια μπορεί να κολλήσεις και από άμμο στην παραλία από μυκητες γίνονται αυτά φτιάχνονται για πλάκαΜα γιατί; Αφού είναι ένα καθημερινό καθαρό νυχάκι!!!και το θεωρούν και φυσιολογικό τα βόδια! Και όλα αυτά για να γαμησουν!
Τη συγχωρώ μόνο και μόνο επειδή έχει ωραία βυζακια φυσικάΈλα μωρέ μην κάνεις έτσι τέτοια μπορεί να κολλήσεις και από άμμο στην παραλία από μυκητες γίνονται αυτά φτιάχνονται για πλάκα
...ρε μαγκα (μαγκιτισσα?), εκτος απο την εμπαθεια και την ξυνιλα που βγαζεις για την κοπελα, βριζεις κ ολους τους υπολοιπους που εχουν διαφορετικη αποψη απο σενα!!! Χαλαρωσε λιγο! Οσον αφορα τα γαμησι, κ εσυ αμα πληρωσεις θα γαμησεις! Μαγικο εεεεε?!!?!?!Μα γιατί; Αφού είναι ένα καθημερινό καθαρό νυχάκι!!!και το θεωρούν και φυσιολογικό τα βόδια! Και όλα αυτά για να γαμησουν!
Ωπ...και βίντεο. Αναβάθμιση βλέπω...
Καιρός ηταβΩπ...και βίντεο. Αναβάθμιση βλέπω...
...ηταβ-ηταβ !!!Καιρός ηταβ