Καλημερα!! Εδω και μέρες βλέπω ότι έχει αναρτηθεί κάτι σχετικά με την απόδοση μου στα ραντεβού ! Δυστυχώς λόγω φόρτου και κάποιον προσωπικών αστοχιων πράγματι υπήρξαν αποτυχημένα ραντεβού και για αυτό απολογούμαι και το έχω ρυθμίσει ! Ωστόσο η τόση υπερβολή του πράγματος, δλδ να αναμοχλεύεται μια τέτοια κουβέντα και να διαιωνίζεται μια τέτοιου είδους κατάσταση γύρω από το προφίλ μου με σκοπό να μου «κόψει» τη διέλευση οποίουδηποτε θα ήθελε να περάσει χρόνο μαζί μου , θαρρώ ότι είναι άδικο επιτρέψτε μου ( με κάθε παραδοχή της οποίας αστοχίας μου σε σχέση με το χρόνο και την απόδοση μου) . Θεωρώ ότι χώρος υπάρχει για όλους μας και όλες μας να δουλέψουμε και να προσφέρουμε όμορφες στιγμές .ευχαριστώ πολύ .
Αριάδνη καλημέρα, έχω συναντηθεί μαζί παλιότερα καί μπορώ νά έχω μία προσωπική άποψη.
Πέρα από τό ότι είσαι ευγενική καί καλή σάν χαρακτήρας επέτρεψε μου νά πω πως την απάντηση σέ αυτά πού γράφονται καί θεωρείς αδικία ή υπερβολή καί αστοχία σέ χρόνο καί σέ απόδοση σού μόλις την έδωσες εσύ ή ίδια στην ανάρτηση σού.
Δεν θά σού πω εγώ τί θά κανείς δεν μου πέφτει λόγος ούτε συμβουλές θά δώσω, αλλά αν σέ ενοχλούν τά γραφόμενα καί για νά μήν απολογισε για αυτά....κλπ....την λύση την ξέρεις, μόλις την έγραψες χαζή δεν είσαι.
Τά είπα όσο ποιο ευγενικά μπορούσα, δεν είναι τού χαρακτήρα μου νά προσβάλλω κάποια όσο άσχημο καί νά ήταν ένα ραντεβού.