Καλησπερα σε ολους .Να παραθεσω και γω την αποψη μου για την Αριαδνη.Χωρις προκαταληψεις,υπερβολες,θαψιματα ή διθυραμβους.Και τις 2 φορες που την πηρα ηταν μεσω γραφειου μασαζ,παραδοξως χωρις να μου αργησει ουτε λεπτο. Εχοντας παρει εκατονταδες κοπελες απο τα μασαζ, αυτο που εχω να αναφερω κατα την προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι εμφανισιακα υστερει και στο προσωπο και στο σωμα, συγκριτικα με αρκετες κοπελες που κυκλοφορουν. Ομολογω ομως οτι ηταν αρκετα δοτικη στα φιλια και στο ερωτικο κομματι αν και εκλεβε λιγακι στις διεισδυσεις και στο πρωκτικο.Στα θετικα η πραγματικα εξαιρετικη της συμπεριφορα και η ευγενεια της,σε συγκριση με αρκετες λαδοκορες που εχουν απαραδεκτο υφακι. Δυστυχως απ οτι εχω διαπιστωσει απο τα γραφομενα,τα υπερβολικα πολλα ραντεβου την εχουν καψει,με συνεπεια να μην μπορει πλεον να αποδωσει τα αναμενομενα(και στον χρονο προσελευσης αλλά και στις υπηρεσιες). Δεν ξερω αν θα την ξαναπαρω,καθως υπαρχουν τοσες και τοσες επιλογες,της ευχομαι ομως οτι καλυτερο στην ζωη της και να προσεχει.