petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
πολυ μεγαλη αληθεια.κι όσες είναι πραγματικά αστέρια δεν έχουν καν θρεντ εδώ μέσα! Σίγουρα όχι λογαριασμό.
ειδικα το τελευταιο.
πολυ μεγαλη αληθεια.κι όσες είναι πραγματικά αστέρια δεν έχουν καν θρεντ εδώ μέσα! Σίγουρα όχι λογαριασμό.
Δηλαδή εγώ που είχα 4μιση ραντεβού κ δεν ήρθε ακόμα να περιμένω?Τσόντα η Αριάδνη . Θυμιζει τη μια Καλίφα μια μουσουλμάνα πορνοΣταρ
Ομως αργεί τουλάχιστον 1:30 στα ραντεβου
Nai θα έρθει μαν , τραβα καμια μαλακια ομως γιατι μολις σε ακουμπήσει θα χύσεις αμεςωςΔηλαδή εγώ που είχα 4μιση ραντεβού κ δεν ήρθε ακόμα να περιμένω?
Το δωμάτιο το έκλεισες για λίγο η για βράδυ? Άμα έχεις τζακούζι μπες μέσα χτυπά 2 κρασιά και θα έρθει φαντάζομαιΔηλαδή εγώ που είχα 4μιση ραντεβού κ δεν ήρθε ακόμα να περιμένω?
Ναι ισχύειπολυ μεγαλη αληθεια.
ειδικα το τελευταιο.
ρε φιλε ουτε 6:00 δεν πηγε η ωρα ακομα?Δηλαδή εγώ που είχα 4μιση ραντεβού κ δεν ήρθε ακόμα να περιμένω?
Καλά μην τον κόβεις και φέτες…ρε φιλε ουτε 6:00 δεν πηγε η ωρα ακομα?
μη λες οτι θελεις.
αν δεν ερθει σημερα θα ερθει αυριο κι αν δεν ερθει αυριο θα ερθει μεθαυριο κοκ.
στο μεταξυ παραγγειλε κατι να φας μην ψοφησεις της πεινας,πιες εναν καφε,ποτακι αργοτερα και θα ερθει.
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ερθει.
τι υπονοεις τυπε μου?Καλά μην τον κόβεις και φέτες…
Τον άλλον τον γείωσε…
Όσες αξίζουν μπαίνουν μια φορά τη βδομάδα για μια απλή υπενθύμιση κι όσες είναι πραγματικά αστέρια δεν έχουν καν θρεντ εδώ μέσα! Σίγουρα όχι λογαριασμό.
Τι μου κανείς βρε
Άναμουνι.Δηλαδή εγώ που είχα 4μιση ραντεβού κ δεν ήρθε ακόμα να περιμένω?
Άναμουνι.
Θα κανείς φίλος.
Εδώ σε εμένα δεν ήρθε καν.
Και είχε το θράσος να στέλνει παπαρολογιες για να δικαιολογήσει τα αδικολογητα.
Κάπου πρέπει να μπέρδευτηκε το μυαλουδακι της .
Συμφέρει μόνο αν η βαλια είναι ρεσεψιόν χαχαΝα περιμένετε με τις ώρες να έρθει.. στο 3ωρο να κάνετε και μια ανανέωση την ημιδιαμονη.
Γιατί…;;Συμφέρει μόνο αν η βαλια είναι ρεσεψιόν χαχα
Ε δεν έχετε ακούσει τι γίνετε με βαλια??, αν ίσως πως και τα συναφή?? Επισήμως βέβαια σιωπή και κατανοητόΓιατί…;;
Ε στείλε βρε φίλε ένα pm να μάθουμε κι εμείς τα νεούδια…Ε δεν έχετε ακούσει τι γίνετε με βαλια??, αν ίσως πως και τα συναφή?? Επισήμως βέβαια σιωπή και κατανοητό
Εφόσον γίνει επίσημο να στείλω ότι θες, ως τότε φήμες κ άγιος ο θεόςΕ στείλε βρε φίλε ένα pm να μάθουμε κι εμείς τα νεούδια…
Έλα πως περνάς;;; Όλα καλά ;; Έξι μισή θα έρθει άρα τώρα τέλος το ραντεβού . Μπορεί να περιμένει ς ακόμη χαλάλι μωρέΔηλαδή εγώ που είχα 4μιση ραντεβού κ δεν ήρθε ακόμα να περιμένω?
Για να εχεται γνωριμιες με ρεσεψιον παει να πει οτι το εχετε χτισει! Οντος λεφτα υπαρχουνε!Συμφέρει μόνο αν η βαλια είναι ρεσεψιόν χαχα
Μονίμως Πασοκ Αναμφίβολα χαχαΓια να εχεται γνωριμιες με ρεσεψιον παει να πει οτι το εχετε χτισει! Οντος λεφτα υπαρχουνε!