asteroskoni
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Καλο!Οτι εισαι χειροτερη και απο νυφη, καλη μου.
Καλο!Οτι εισαι χειροτερη και απο νυφη, καλη μου.
Α για τόση συνέπεια δλδ?Οτι εισαι χειροτερη και απο νυφη, καλη μου.
Ετσι λενε οι 9 στους δεκα που την συναντησαν.Α για τόση συνέπεια δλδ?
Δεν κανει πλακα. Και εμενα μου αρεσει και με πειθει. Αλλωστε, λιγοι μεχρι τωρα εχουν γραψει αρνητικα για την εμφανιση της και για το σερβις της. Λογικο και επομενο μιας και καμια δεν μπορει να αρεσει σε ολους ουτε να τους ικανοποιησει ολους και η Αριαδνη δεν αποτελεί εξαιρεση. Αρα το προβλημα δεν ειναι ολα τα παραπανω. Αλλα ολοι μιλανε για στησιμο και μαλιστα βαρυ. Που να τολμησεις να πας λοιπον, οσο κι αν σου αρεσει. Πως το ειχε πει η Λουκριτια σε μια σκλαβα που την εβαλε να σαγηνεψει τον Σπαρτακο για να του την φερει και δεν τα καταφερε η φουκαριαρα;Σοβαρά τώρα η το λες σε σχήμα πλάκας?
Δεν κανει πλακα. Και εμενα μου αρεσει και με πειθει. Αλλωστε, λιγοι μεχρι τωρα εχουν γραψει αρνητικα την εμφανιση της και για το σερβις της. Λογικο και επομενο μιας και καμια δεν μπορει να αρεσει σε ολους ουτε να τους ικανοποιησει ολους και η Αριαδνη δεν αποτελεί εξαιρεση. Αρα το προβλημα δεν ειναι ολα τα παραπανω. Αλλα ολοι μιλανε για στησιμο και μαλιστα βαρυ. Που να τολμησεις να πας λοιπον, οσο κι αν σου αρεσει. Πως το ειχε πει η Λουκριτια σε μια σκλαβα που την εβαλε να σαγηνεψει τον Σπαρτακο για να του την φερει και δεν τα καταφερε η φουκαριαρα;
«Tits, ass and cunt. All appear to be without disease or deformity. Which tells me the fault is not in the flesh, but in the bitch»
Τρολάρεις ή σοβαρά ρωτάς τώρα…;τελικά όμως τι ισχύει; στήνει ή δεν στήνει;
Τρολάρεις ή σοβαρά ρωτάς τώρα…;
Τι ναα πωωω , και δείχνει τόσοο σούπερ το κορίτσιΕτσι λενε οι 9 στους δεκα που την συναντησαν.
σοβαρά μιλάω
κρίμα γιατί φαίνεται πολύ καλή από τις φωτογραφίες
Ωχ ωχ ωχ μλκ λες έκανα που σχολίασα…; Εγώ απλά το είπα για να γνωρίζει κάποιος και αυτό, το ενδεχόμενο εγώ θα πω…Καλημέρα! Καί ξαφνικά ἡ συζήτηση ἐκτρέπεται...
Ωχ ωχ ωχ μλκ λες έκανα που σχολίασα…; Εγώ απλά το είπα για να γνωρίζει κάποιος και αυτό, το ενδεχόμενο εγώ θα πω…
Ααααα sorry δεν μου είχε εμφανιστείΣτὴ φωτό ἀναφερόμουν ὅταν ἔγραψα ὅτι ἐκτρέπεται ἡ συζήτηση.
Πρωινή βλέπω σήμερα...γμτ μου . ΣΉΜΕΡΑ???Καλημερούδια!!
Που θα πάει θα μας βγει !!Πρωινή βλέπω σήμερα...γμτ μου . ΣΉΜΕΡΑ???
Πρωινή βλέπω σήμερα...γμτ μου . ΣΉΜΕΡΑ???