Λοιπον να γραψω και εγω για την Αριαδνη , που ενω εχει φοβερες υπηρεσιες , ειναι απαραδεκτη στα ραντεβου της . Τι εννοω ?
Την Αριαδνη την εια συναντησει πριν απο 6 μηνες περιπου , και οντως , μεσα στο δωματιο ειναι τοπ . Καει τα παντα αδιαμαρτυρητα ,δεν βιαζεται και θελει να περασει καλα ο πελατης . Ειναι σιγουρα κοπελα που τα αξιζει τα λεφτα της . Ομως , αυτο ισχυει , αν ερθει στο ραντεβου.
Κλεισιμο ραντεβου Μεγαλη Πεμπτη ,κατα τις 22:00 , στο Πριαμος Ηλιουπολης , οπου της προτεινα κιολας αν θελει να βρεθουμε απο εξω και να παρουμε μαζι δωματιο , γιατι εχει πει οτι φοβαται ακυρωση τελευταια στιγμη . Μου λεει παρε δωματιο και περιμενε ,λεω οκ . Τις στελνω 21:55 αριθμο δωματιου ,μου λεει ερχομαι. Περναει μιση ωρα , το οποιο ημουν σιγουρος οτι θα ηταν το ελαχιστο αναμονης που θα ειχα , τις λεω που εισαι , μου λεει σορρυ εχει κινηση . Εδω κατι αρχιζει να μου βρωμαει , Μεγαλη Πεμπτη και κινηση . Περνανε αλλα 15 λεπτα , τις λεω που εισαι ,δεν εχει τοση κινηση . Και τι μου απανταει ? Ερχομαι απο Καντζα. Τρελενομαι και τις λεω ,μα καλα ειναι δυνατον να ξεκινησες απο Καντζα οταν σου εστειλα αριθμο δωματιου ,ενω το ραντεβου ηταν για τις 22:00 ? Μου λεει ,σε 15-20 λεπτα ειμαι εκει , ενω ειχε ηδη αργησει 45 λεπτα.
Λεω εγω απο μεσα μου , αντε αφου εχω πληρωσει το δωματιο να περιμενω , αξιζει κιολας γιατι θα περασω καλα. Περνανε τα 20 λεπτα , εχει φτασει 23:00 , πουθενα η Αριαδνη . Στελνω μηνυμα που εισαι και να μου πει αν οντως θα ερθει . Κατα τις 23:15 μου στελνει,ναι εννοειται το ραντεβου θα γινει κανονικα , απλα κατι μου ετυχε ερχομαι . Τις λεω, σε πιστευω αλλα σου λεω απο τωρα 23:30 εγω φευγω δεν περιμενω αλλο . Παει 23:25 και αρχιζει τα 'οχι , μην φυγεις ερχομαι , ειμαι κοντα και ειναι κριμα θα περασουμε τελεια ,σε παρακαλω πολυ' . Στις 23:30 τις λεω , Αριαδνη , ξερω οτι απεχεις πολυ ακομα απο το να ερθεις ,μην κανεις τον κοπο μολις εφυγα . Και εδω ερχεται ενα μηνυμα που με τρελανε . Μου λεει 'Οχι σε παρακαλω , ειναι κριμα , σε 7 λεπτα ειμαι εκει '. Ε τις ειπα ενα Αριαδνη μην μας δουλευεις και απο πανω και καληνυχτισα .
Η κοπελα εχει αδιαμφησβητητα τοπ υπηρεσιες , ομως ειναι απαραδεκτη στο θεμα του να ειναι στην ωρα της . Μετα απο αυτο ,εγω προσωπικα δεν προκειται να ξαναπροσπαθησω για ραντεβου , γιατι υπαρχουν κοπελες με εξαιρετικες υπηρεσιες , οι οποιες ειναι και τυπικοτατες στην ωρα τους . Γενικα , η Αριαδνη ειναι απαραδεκτη και αυτη η συμπεριφορα μου δειχνει οτι δεν σεβεται τον χρονο του πελατη καθολου. Αυτα απο εμενα