FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Τι ειχαμε τι χασαμε , πσολεω σε ξεχασαμεΠάντως δε σε ξεχασαμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα μελαγχολικό μωρό
Τι ειχαμε τι χασαμε , πσολεω σε ξεχασαμεΠάντως δε σε ξεχασαμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα μελαγχολικό μωρό
Τι ;; Για πες ;;;Tι εχουμε εδω;
μου λειψε το κορμακι σουΤι ;; Για πες ;;;
Mmmm εδω είναι άμα θες να το δεις από κοντά ;)μου λειψε το κορμακι σου
Κάνε ένα tour Κύπρο , να σε απολαύσουμε και εμείς.Mmmm εδω είναι άμα θες να το δεις από κοντά ;)
...κουμπαρε, εδω δν προλαβαινουμε οι ελλαδιτες να την δουμε, θες κ τουρ στην Κυπρο εσυ?!?!Κάνε ένα tour Κύπρο , να σε απολαύσουμε και εμείς.
Και εγώ ελλαδίτης είμαι, δουλεύω στην Κύπρο, αλλά πού να προλάβω να ανέβω Αθήνα για μία καταδρομική χαχαχα κ οι τιμές έχουν ξεφύγει εδώ. Θες ένα διακοσάρι την ώρα για βασικο service...κουμπαρε, εδω δν προλαβαινουμε οι ελλαδιτες να την δουμε, θες κ τουρ στην Κυπρο εσυ?!?!
Παρε αεροπλανο κ ανεβα, λιγοτερη ωρα θα κανεις να φτασεις Αθηνα απο πολλους απο εμας
...ΣΚ Αθηνα τοτε! Αller-retour αεροπορικο κανα 100ρικο + χοτελι ενα 50αριΚαι εγώ ελλαδίτης είμαι, δουλεύω στην Κύπρο, αλλά πού να προλάβω να ανέβω Αθήνα για μία καταδρομική χαχαχα κ οι τιμές έχουν ξεφύγει εδώ. Θες ένα διακοσάρι την ώρα για βασικο service
Καλημέραα μοντελάκι
Καλημέρα όμορφη. Μας έδειξες το τρόπο πως ξεκινάει όμορφα η μέρα...και φυσικά πώς μπορεί να πάει καλύτερα....
Καλημερα γλυκέ μουΚαλημέραα μοντελάκι
Μόνο καλύτερα ; Υπέροχα!Καλημέρα όμορφη. Μας έδειξες το τρόπο πως ξεκινάει όμορφα η μέρα...και φυσικά πώς μπορεί να πάει καλύτερα....
Μάλλον έχεις να πας πολύ καιρό, κάνε 250αρο το αεροπορικό και αλλά 60 το αμάξιΣΚ Αθηνα τοτε! Αller-retour αεροπορικο κανα 100ρικο + χοτελι ενα 50αρι
Τι gfe και παπαριές. Για σκληρούς γαμιάδες το κορίτσι μας...
Για όλα είναι αδερφέΤι gfe και παπαριές. Για σκληρούς γαμιάδες το κορίτσι μας...
Με την συγκεκριμένη φωτογραφία που βλέπω, εάν είσαι ελάχιστος, θα σε στείλει για τσιγάρα...Για όλα είναι αδερφέ
Σεξυ πολύ δείχνει το μικρό..Για όλα είναι αδερφέ