lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Αν δε δω φωτογραφία αισθησιακή φρέσκια δεν πείθομαι...Αγάπες μου και σήμερα κοντά σας ως τις 5 το πρωι
Αν δε δω φωτογραφία αισθησιακή φρέσκια δεν πείθομαι...Αγάπες μου και σήμερα κοντά σας ως τις 5 το πρωι
εμενα τωρα γιατι δεν μου αρεσουν αυτες οι καλτσες?θα ηθελα τις μαυρες τις ψιλες!για πολυ καυλα λεμε θα ειναι το μωρακι με αυτες.Αγάπες μου καλημέρα! Άργησα λίγο σήμερα, αλλά είμαι με διάθεση για όμορφες καταστάσεις!
Ότι πεις γλυκό μουεμενα τωρα γιατι δεν μου αρεσουν αυτες οι καλτσες?θα ηθελα τις μαυρες τις ψιλες!για πολυ καυλα λεμε θα ειναι το μωρακι με αυτες.
Πάντα φρέσκια είμαι!!Αν δε δω φωτογραφία αισθησιακή φρέσκια δεν πείθομαι...
Καυλωσε και ο Τζειμς Ντιν, αλλα δε σου κανε like !!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημερα αγάπες
Φτιαχτα με στριπερ , να σε παιρνει 6 ωρα το πρωι, να σου λεει ελα παρε με στο σχολασμα , να με πας για φαγητο...αυτο πρεπει να το δοκιμασω καποια φορα, πρωινο ξυπνημα με την μικρη διπλα και να εκμεταλλευτω τις πρωινες καβλες
Και εγώ 6 το πρωί τελειώνω τη δουλειάΦτιαχτα με στριπερ , να σε παιρνει 6 ωρα το πρωι, να σου λεει ελα παρε με στο σχολασμα , να με πας για φαγητο
the sunny sight of life
Χελλο
ναι βρε μωρό...εσύ είσαι φρέσκια πάντα...για τη φωτογραφία αναφερόμουν να ναι φρέσκια...Πάντα φρέσκια είμαι!!
Όταν ανεβάζεις επειδή είσαι χαλαρή, εμείς δεν χαλαρώνουμε να ξέρεις...Είμαι χαλαρή και είπα να ανεβΑσω τπτ
...παμε αλλη μια, πρωινο ξυπνημα λεω με την μικρη διπλα, οχι να παιρνω τους δρομους ξημερωματαΦτιαχτα με στριπερ , να σε παιρνει 6 ωρα το πρωι, να σου λεει ελα παρε με στο σχολασμα , να με πας για φαγητο
the sunny sight of life
Χελλο
....στις 2¨30 τα ξημερωματα, και εμεις χαλαροι ημασταν! Χαλαροι και οριζοντιοι στον πεμπτο υπνο!Είμαι χαλαρή και είπα να ανεβΑσω τπτ
....στις 2¨30 τα ξημερωματα, και εμεις χαλαροι ημασταν! Χαλαροι και οριζοντιοι στον πεμπτο υπνο!
...ναι και? Το ζητουμενο ειναι να εισαι διπλα οταν ξυπνησω, οχι να κανω διακομιδες αξημερωταΚαι εγώ 6 το πρωί τελειώνω τη δουλειά
Όντως …...ναι και? Το ζητουμενο ειναι να εισαι διπλα οταν ξυπνησω, οχι να κανω διακομιδες αξημερωτα
Σε ευχΑριστω αγάπηΠολύ ωραία φωτογραφία. Σκέτη καύλα είσαι