Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.440
- Πόντοι
- 11.146
...αμαααααααααααααααν!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα αγάπες μου τι μου κάνετε ;;;
...αμαααααααααααααααν!!!!!!!!!
Το έφτασες σε άλλο επίπεδο...
....κα(β)λως την μικρη!!!
Καλησπέρα αγάπες μου
Καυλώνουμε, τι άλλο με αυτά που ανεβάζεις!
Πολυ ωραίες φωτογραφίες...!
Καλησπέρα αγάπες μου
Ζημιά έ?...αμαααααααααααααααν!!!!!!!!!
...κατεβαινω απο βδομαδα και λεω να την χαρω κ να την "ταλαιπωρησω" την μικρη!!!!Ζημιά έ?
Ευτυχώς που είσαι μακρυά!
...κατεβαινω απο βδομαδα και λεω να την χαρω κ να την "ταλαιπωρησω" την μικρη!!!!
ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΣ ΜΙΚΡΗ?...κατεβαινω απο βδομαδα και λεω να την χαρω κ να την "ταλαιπωρησω" την μικρη!!!!
Μη λες τέτοια γιατί προβλέπω αν βρεί κλειστά κινητά να αρχίσει να ψάχνει εμάς και μάλλον δεν θέλουμε να μας βρεί! Καλού-κακού πηγαίνε τοίχο-τοίχο την επόμενη εβδομάδα!Βλεπω πολλες κοπελες καλου κακου να απενεργοποιουν τα κινητα τους!
Ωχ.......κατεβαινω απο βδομαδα και λεω να την χαρω κ να την "ταλαιπωρησω" την μικρη!!!!
Μη λες τέτοια γιατί προβλέπω αν βρεί κλειστά κινητά να αρχίσει να ψάχνει εμάς και μάλλον δεν θέλουμε να μας βρεί! Καλού-κακού πηγαίνε τοίχο-τοίχο την επόμενη εβδομάδα!
Ουτε καν θα βγω απο το σπιτι μου!
...ρε μλκες, ρε μλκες!!!
Θα μπει κ κανας ξενος ανθρωπος εδω μεσα και θα νομιζει οτι ειμαστε τπτ ουγκανοι, ανθρωποι των σπηλαιων ξερω ΄γω!!!
Μέ πανδημίες, πολέμους, σιδηροδρομικά ἀτυχήματα κλπ, κλπ. Καλή ἰδέα!
Αυτό φοβόμαστε. Το "τσιμπολογημα"σου......δν ξερω για εσας, εγω παντως θα "τσιμπολογησω" λιγο απο εδω!!!
Αυτό φοβόμαστε. Το "τσιμπολογημα"σου...
Ναι τύπε, το ξέρουμε το "τσιμπολόγημα" σου! Θα κάνουν τα κορίτσια καμμιά βδομάδα να περπατήσουν κανονικά πάλι!...δν ξερω για εσας, εγω παντως θα "τσιμπολογησω" λιγο απο εδω!!!