Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.320
- Πόντοι
- 2.046
Είσαι Μεγάλος Έρωτας.Αγάπες μου σας περιμένω κΙ σήμερα ως τις 6 το πρωί !!!
Είσαι Μεγάλος Έρωτας.Αγάπες μου σας περιμένω κΙ σήμερα ως τις 6 το πρωί !!!
Χαίρομαι που πέρασες καλά φίλε και εγώ που την συνάντησα πριν κάνα δεκαήμερο είχα ενδοιασμούς για τις καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να μην την κλείσω εδώ και κάνα δίμηνο αλλά και σε μένα ήρθε στην ώρα της, φαίνεται ότι σιγά σιγά αρχίζει και το φτιάχνει αυτό. @Ariadnaki αφού είσαι φωτιά και λάβρα βάψει και τα βυζάκια σου κόκκινα βρε!Μετά από αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα (λόγω όσων διάβαζα για τις καθυστερήσεις πιο παλιά εδώ στο νήμα), αποφάσιζα να συναντήσω τελικά την κοπέλα. Η συνάντηση έγινε πριν 2-3 ημέρες και τύποι μου οι εκπλήξεις ερχόταν η μία κοντά στην άλλη!
Έκπληξη πρώτη, νωρίς βραδάκι δύο λεπτά ΠΡΙΝ το κανονισμένο ραντεβού χτυπάει η πόρτα και είναι η Αριάδνη!
Έκπληξη δεύτερη, καλές οι φωτογραφίες αλλά από κοντά είναι άλλο πράγμα! Έμεινα με το που άνοιξα την πόρτα! Μικρούλα πιτσιρίκα, κοντούλα, όμορφη, απίστευτο σώμα, με κοντό ξανθό μαλλί, γυαλάκια, μία εικόνα αθωότητας!
Έκπληξη τρίτη, άνετη στη κουβέντα, με ωραίο λόγο σε ξεμπλοκάρει αμέσως και νοιώθεις χαλαρά από την πρώτη στιγμή!
Έκπληξη τέταρτη κ η πιό μεγάλη, στο κρεβάτι η κοπέλα δεν υπάρχει! Κατ'αρχήν δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει και βγάζει τον καλύτερο εαυτό της. Καβλωτική, με πρωτοβουλίες και συμμετοχή σε όλα και το βασικό, δεν υπάρχει μη και μη! Κανει τα πάντα για να περάσεις όμορφα και τα κάνει ΠΟΛΥ καλά!!!
Τελικώς η κοπέλα μου βγήκε ένα από τα καλύτερα μου ραντεβού και κακώς δεν την είχα συναντήσει μέχρι τώρα!
Μοναδικό μείον κ λάθος, της είχα ζητήσει βαμένα νύχια κ χείλια κόκκινα και μου ήρθε χωρίς να τα έχει βαμένα. Μου είπε ότι μπερδεύτηκε κ το ξέχασε, και μου ζήτησε 3-4 φορές συγνώμη, την πίστεψα. Έβαψε όμως χείλη αμέσως στο ντουζ κ όσον αφορά να νύχια, ούτε καν έδινα σημασία πλέον !
@Ariadnaki σ'ευχαριστώ κούκλα μου για την κάβλα που μου έδωσες!
Από τις ωραίες φωτός
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο! Παρόλο που "συναγωνιστής" παλιός και έμπειρος εδώ μέσα που εμπιστεύομαι την κρίση του, μου είχε πει τα καλύτερα για την μικρή, εγώ είχα ενδοιασμούς! Τελικά έκανα μεγάλο λάθος που δεν την συνάντησα νωρίτερα! Θα αναπληρώσω στο μέλλον όμωςΧαίρομαι που πέρασες καλά φίλε και εγώ που την συνάντησα πριν κάνα δεκαήμερο είχα ενδοιασμούς για τις καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να μην την κλείσω εδώ και κάνα δίμηνο αλλά και σε μένα ήρθε στην ώρα της, φαίνεται ότι σιγά σιγά αρχίζει και το φτιάχνει αυτό. @Ariadnaki αφού είσαι φωτιά και λάβρα βάψει και τα βυζάκια σου κόκκινα βρε!
Μην το μαδησεις το κορίτσι μας όμως, με το μαλακό μύστηΝαι έχεις απόλυτο δίκιο! Παρόλο που "συναγωνιστής" παλιός και έμπειρος εδώ μέσα που εμπιστεύομαι την κρίση του, μου είχε πει τα καλύτερα για την μικρή, εγώ είχα ενδοιασμούς! Τελικά έκανα μεγάλο λάθος που δεν την συνάντησα νωρίτερα! Θα αναπληρώσω στο μέλλον όμως
....μαγκες, κανονιστε να το κατσιασετε το μικρο!
<3Είσαι Μεγάλος Έρωτας.
Χαίρομαι πολύ Αλέξανδρε μου που πέρασες ομορφα !! Εύχομαι να τα ξαναπούμε ;) σε φιλώ γλυκάΜετά από αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα (λόγω όσων διάβαζα για τις καθυστερήσεις πιο παλιά εδώ στο νήμα), αποφάσιζα να συναντήσω τελικά την κοπέλα. Η συνάντηση έγινε πριν 2-3 ημέρες και τύποι μου οι εκπλήξεις ερχόταν η μία κοντά στην άλλη!
Έκπληξη πρώτη, νωρίς βραδάκι δύο λεπτά ΠΡΙΝ το κανονισμένο ραντεβού χτυπάει η πόρτα και είναι η Αριάδνη!
Έκπληξη δεύτερη, καλές οι φωτογραφίες αλλά από κοντά είναι άλλο πράγμα! Έμεινα με το που άνοιξα την πόρτα! Μικρούλα πιτσιρίκα, κοντούλα, όμορφη, απίστευτο σώμα, με κοντό ξανθό μαλλί, γυαλάκια, μία εικόνα αθωότητας!
Έκπληξη τρίτη, άνετη στη κουβέντα, με ωραίο λόγο σε ξεμπλοκάρει αμέσως και νοιώθεις χαλαρά από την πρώτη στιγμή!
Έκπληξη τέταρτη κ η πιό μεγάλη, στο κρεβάτι η κοπέλα δεν υπάρχει! Κατ'αρχήν δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει και βγάζει τον καλύτερο εαυτό της. Καβλωτική, με πρωτοβουλίες και συμμετοχή σε όλα και το βασικό, δεν υπάρχει μη και μη! Κανει τα πάντα για να περάσεις όμορφα και τα κάνει ΠΟΛΥ καλά!!!
Τελικώς η κοπέλα μου βγήκε ένα από τα καλύτερα μου ραντεβού και κακώς δεν την είχα συναντήσει μέχρι τώρα!
Μοναδικό μείον κ λάθος, της είχα ζητήσει βαμένα νύχια κ χείλια κόκκινα και μου ήρθε χωρίς να τα έχει βαμένα. Μου είπε ότι μπερδεύτηκε κ το ξέχασε, και μου ζήτησε 3-4 φορές συγνώμη, την πίστεψα. Έβαψε όμως χείλη αμέσως στο ντουζ κ όσον αφορά να νύχια, ούτε καν έδινα σημασία πλέον !
@Ariadnaki σ'ευχαριστώ κούκλα μου για την κάβλα που μου έδωσες!
Χαχα θα σπεύσω αγάπηΧαίρομαι που πέρασες καλά φίλε και εγώ που την συνάντησα πριν κάνα δεκαήμερο είχα ενδοιασμούς για τις καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να μην την κλείσω εδώ και κάνα δίμηνο αλλά και σε μένα ήρθε στην ώρα της, φαίνεται ότι σιγά σιγά αρχίζει και το φτιάχνει αυτό. @Ariadnaki αφού είσαι φωτιά και λάβρα βάψει και τα βυζάκια σου κόκκινα βρε!
Αυτό πλέον είναι το μόνο σίγουρο και πολύ το είχα αργήσει όπως φάνηκε!Χαίρομαι πολύ Αλέξανδρε μου που πέρασες ομορφα !! Εύχομαι να τα ξαναπούμε ;) σε φιλώ γλυκά
Του οποίου θέλουν να του ανοίξουν καρτέλα κριτικών τα κορίτσια που έχουν νήματα εδώ μέσαΚοιτα ποιος μιλαει.
Ο Δημητριος ο πολιορκητης. Χαχαχα!
Του οποίου θέλουν να του ανοίξουν καρτέλα κριτικών τα κορίτσια που έχουν νήματα εδώ μέσα
Του οποίου θέλουν να του ανοίξουν καρτέλα κριτικών τα κορίτσια που έχουν νήματα εδώ μέσα
Η αλήθεια είναι ότι ο @Odin_ είναι αδυναμία σε πολλές μας, και όχι μόνο λόγω των εντυπωσιακών "προσόντων" του!Ομολογω οτι ζηλευω.
Χαχαχα!
Η αλήθεια είναι ότι ο @Odin_ είναι αδυναμία σε πολλές μας, και όχι μόνο λόγω των εντυπωσιακών "προσόντων" του!
Η αλήθεια είναι ότι ο @Odin_ είναι αδυναμία σε πολλές μας, και όχι μόνο λόγω των εντυπωσιακών "προσόντων" του!
...μαγκα μου, θα σ πω πως το βλεπω εγω!Βοηθησε και εμας τους υπολοιπους ωστε να εξελιχθουμε. Με δεδομενο οτι τα τα «προσοντα» μας δεν προκειται να μεγαλωσουν, που πρεπει λοιπον να εστιασουμε, ποια ειναι τα best practices που πρεπει να υιοθετησουμε ωστε να γινουμε και εμεις εξισου δημοφιλεις?
Σωστοί κωδικοί για να πάει καλά το ραντεβού...μαγκα μου, θα σ πω πως το βλεπω εγω!
Ευγενεια κ σεβασμος απεναντι στα κοριτσια γενικως και ειδικως στα ραντεβου καθαριοτητα, χαμογελο και ευχαριστη διαθεση!!!