PeteTell
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2023
- Like
- 238
- Πόντοι
- 20
Ήθελα να εκθειασω το κωλαρακι της κοπελιάς μιας και αναφερθήκαμε σε μετόπισθεν...Ασχετο αλλα μεγαλα παιχτουρια αυτοι οι δυο!
Ήθελα να εκθειασω το κωλαρακι της κοπελιάς μιας και αναφερθήκαμε σε μετόπισθεν...Ασχετο αλλα μεγαλα παιχτουρια αυτοι οι δυο!
Ήθελα να εκθειασω το κωλαρακι της κοπελιάς μιας και αναφερθήκαμε σε μετόπισθεν...
Να τσικνσισουμε μαζί παρειτσα; καλή ιδέα ακούγεται!!Καλησπέρα αγάπες καλή Τσικνοπέμπτη ! Σας περιμένω να περάσουμε ομορφα ;)
ΑμεΝα τσικνσισουμε μαζί παρειτσα; καλή ιδέα ακούγεται!!
Να τσικνσισουμε μαζί παρειτσα; καλή ιδέα ακούγεται!!
Να τσικνσισουμε και η 3 μαζί τι λέτε;Αμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είστε όλοι υπέροχοι !!!
Ή πίνει νερό και συνεχίζεις...Πινεις νερο και συνεχιζεις!
Θα τσικνησουμε??? Βάζω τα κρέατα και τα ξύλα , έλα για τη φωτιά...όπως είσαι...
Ω ρέ φούστη μου.....Τί έχουμε εδώ? Κουκλάρα μέ κωλαράκι κόλαση....
Είμαι έτοιμη όπως βλέπεις χαχΘα τσικνησουμε??? Βάζω τα κρέατα και τα ξύλα , έλα για τη φωτιά...όπως είσαι...
Έτοιμη για…ψησιμοΩ ρέ φούστη μου.....Τί έχουμε εδώ? Κουκλάρα μέ κωλαράκι κόλαση....
Εγώ όμως θέλω νά σέ ( σουβλήσω) καί νά μπούμε μαζί στήν φωτιά Μέχρι νά λιώσουν οί κάυλες μας.....είσαι???? Χαχαχα.Είμαι έτοιμη όπως βλέπεις χαχ
Έτοιμη για…ψησιμο
Για ψήσιμο δεν ξέρω , για φάγωμα σίγουρα...Είμαι έτοιμη όπως βλέπεις χαχ
Έτοιμη για…ψησιμο
Για ψήσιμο δεν ξέρω , για φάγωμα σίγουρα...
Είμαι έτοιμη όπως βλέπεις χαχ
Έτοιμη για…ψησιμο
Με την σούβλα την κρεάτινη
Για σουβλισμα εισαι! Με την σουβλα την καλη!!
Αυτη εννοουσα!!Με την σούβλα την κρεάτινη
Για σουβλισμα εισαι! Με την σουβλα την καλη!!
...αϊ ειναι που ειναι γαλακτος το μικρο, θα το πλακωσετε και στο σουβλισμα, δεν θα μεινει τπτ, ουτε για γλειψιμο!!!Κοντοσουβλι εκτος και μιλαμε για τον Odin. Χαχαχα!
...αϊ ειναι που ειναι γαλακτος το μικρο, θα το πλακωσετε και στο σουβλισμα, δεν θα μεινει τπτ, ουτε για γλειψιμο!!!