Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.671
- Πόντοι
- 736
Μια καινούργια φωτογραφία για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση τόσων ημερών ariadnaki!!
Αυτό είναι !!!
Είπα να ανεβάσω κάτι πιο «σεμνό»σήμερα…Πρώτη φορά που κοιτάω φώτο και δεν ξέρω τι να γράψω...
Τι σεμνό βρε μωρό... έκλεισα ραντεβού σε οφθαλμίατρο... αλληθώρισα..Είπα να ανεβάσω κάτι πιο «σεμνό»σήμερα…
Το κολιέ είναι για να μη σε πιάνει<<μάτι>>?
Χαχαχ ε ναι τετοιο κουκλί χαχαχΤο κολιέ είναι για να μη σε πιάνει<<μάτι>>?
Αυτό ακριβώς κάνει δεν έχει διορθώσει τπτ παίχτες.Έκανα και εγώ τη μαλακία να κλείσω ραντεβού με την κορασίδα... και δεν ήρθε ποτέ.!!
Παραθέτω συνοπτικά την συνομιλία μας:
11:55 ΧΧΧ: Είσαι ελεύθερη?
12:00 Αριαδνάκι: Ναι, είμαι ελεύθερη.
12:10 ΧΧΧ: Τι ώρα μπορείς?
12:20 Αριαδνάκι: Σε μιάμιση ώρα.
12:25 ΧΧΧ: Μια χαρά σε περιμένω.
Κλείσαμε ραντεβού για τις 2:00
2:00 Αριαδνάκι: Θα αργήσω λίγο
3:00 Αριαδνάκι: Συγγνώμη, έρχομαι.
3:30 Αριαδνάκι: Έρχομαι.
5:00 Αριαδνάκι: Σε λίγο φτάνω.
6:00 Αριαδνάκι: Είσαι εδώ? Έρχομαι.
Τέσσερις ώρες αργότερα ακόμα ερχόταν...
Το ήξερα ότι δε θα έρθει απλά ήθελα να δω πόσο ψέμα ακόμα έχει η κοροϊδία...
Γιατί από τις 12:00 που την ρώτησα αν έχει χρόνο, και εκείνη διάλεξε να συναντηθούμε στις 2:00, μέχρι τις 6:00 που δεν είχε έρθει ακόμα, αποκλείεται να την "καθυστέρησε" ο προηγούμενος, ή να είχε "κίνηση".!!
Απλά στο ενδιάμεσο έκλεινε ραντεβού με άλλους...
Δε σέβεται αν έχεις κλείσει ραντεβού...
Κλείνει ραντεβού με πολλούς και τους έχει και περιμένουν...
Μετά διαλέγει να πάει σε όποιο της κάθεται καλύτερα...
Φιλτατε συναγωνιστή επειδή δεν έχει στήσει εσένα δε σημαίνει ότι δε στήνει η κοπελιά. Χωρίς παρεξήγηση δλδ δεν είναι προσωπικό μαζί σου. Μια χαρά στήνει και αυτό είναι άκρως αντιεπαγγελματικο.Τελευταία μου προσπάθεια να βάλουν μυαλό κάποιοι βλάκες που κατά πως φαίνεται πρώτη φορά βλέπουν μουνί στη ζωή τους κι εντυπωσιάζονται τόσο που τα δικαιολογούν όλα.
Εγώ λοιπόν προσωπικά δεν έχω σοβαρό πρόβλημα ως προς τον χρόνο με την κοπέλα, κατά μ.ο. μου έχει αργήσει όσο κι οι άλλες, λίγο δηλαδή. Κάποιο άλλο φάουλ που μου είχε κάνει το διόρθωσε στην επομένη μας συνάντηση αφού είχε ζητήσει συγνώμη.
Το θέμα μου δηλαδή δεν είναι το ότι με στήνει η κοπέλα διότι όντως δεν με στήνει. Το θέμα είναι πως κάποιοι προσπαθούν να πείσουν όσους έχει στήσει κατά περιόδους πως αυτό είναι λογικό και πρέπει να το υπομείνουν διότι η κοπέλα έχει το χρυσό μουνί. Με αυτούς λοιπόν τα έχω κι όχι με την κοπέλα. Υποθέτω δε ότι αυτά τα λένε αυτοί οι κάποιοι με την σιγουριά ότι ούτε αυτούς τους στήνει όπως κι εμένα, να της το ανταποδώσουν κατά κάποιο τρόπο. Μόνο που επειδή είμαστε πελάτες και πληρώνουμε δεν θεωρώ λογικό να δικαιολογούμε αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές, ακόμα κι αν εμείς δεν τις υφιστάμεθα, θα έλεγα κατά μείζονα λόγο ώστε να μην τις υφιστάμεθα ειδικά εμείς.
Τώρα να αποκαλεί κάποιος που γράφει τουλάχιστον 10 μεγάλα ποστ τη μέρα στο συγκεκριμένο νήμα τους υπολοίπους που του απαντούν χασομέρηδες δεν θα το σχολιάσω, ο καθένας έχει μυαλό και κρίνει.
Έτσι ακριβώς.το 1-2 ώρες που διάβασα ποιο πάνω εάν ισχύει είναι υπερβολή, τώρα εάν αργεί κάνα 20λεπτο είναι νορμάλ, οι περισσότερες αργούν το θέμα είναι να μην έρχεται καθόλου, τώρα εάν κάποιος κάθετε κ περιμένει 1-2 ώρες φταίει αυτός κ όχι η κοπέλα, εάν στο μισάωρο ακυρώνατε το ραντεβού λόγο καθυστερησεις 1-2-3-5 φορές θα έβαζε μυαλό
...ωπ κωλαρακι τσουπωτο !!!!!
Καλημερα σαςΚαλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!
Καλησπέρα και καλή βραδιά !Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!!!
...αρχοντααααααααααααας!!!!!Καλησπέρα και καλή βραδιά !
ρεδεβου στη ρεσεπσιον και ανεβαινετε-πατε μαζι δωματιο.Έκανα και εγώ τη μαλακία να κλείσω ραντεβού με την κορασίδα... και δεν ήρθε ποτέ.!!
Παραθέτω συνοπτικά την συνομιλία μας:
11:55 ΧΧΧ: Είσαι ελεύθερη?
12:00 Αριαδνάκι: Ναι, είμαι ελεύθερη.
12:10 ΧΧΧ: Τι ώρα μπορείς?
12:20 Αριαδνάκι: Σε μιάμιση ώρα.
12:25 ΧΧΧ: Μια χαρά σε περιμένω.
Κλείσαμε ραντεβού για τις 2:00
2:00 Αριαδνάκι: Θα αργήσω λίγο
3:00 Αριαδνάκι: Συγγνώμη, έρχομαι.
3:30 Αριαδνάκι: Έρχομαι.
5:00 Αριαδνάκι: Σε λίγο φτάνω.
6:00 Αριαδνάκι: Είσαι εδώ? Έρχομαι.
Τέσσερις ώρες αργότερα ακόμα ερχόταν...
Το ήξερα ότι δε θα έρθει απλά ήθελα να δω πόσο ψέμα ακόμα έχει η κοροϊδία...
Γιατί από τις 12:00 που την ρώτησα αν έχει χρόνο, και εκείνη διάλεξε να συναντηθούμε στις 2:00, μέχρι τις 6:00 που δεν είχε έρθει ακόμα, αποκλείεται να την "καθυστέρησε" ο προηγούμενος, ή να είχε "κίνηση".!!
Απλά στο ενδιάμεσο έκλεινε ραντεβού με άλλους...
Δε σέβεται αν έχεις κλείσει ραντεβού...
Κλείνει ραντεβού με πολλούς και τους έχει και περιμένουν...
Μετά διαλέγει να πάει σε όποιο της κάθεται καλύτερα...