είμαι συναγωνιστής και λάτρης του αναλ.μιας και ρώτησες επέτρεψε μου και εμένα να σε ρωτήσω. εσύ εκτος από αρρωστακι της Αριάδνης και σεντονακιας πως κρίνεις τον εαυτο σου στο νημα;
Η αληθεια ειναι οτι ναι μου αρεσει εξισου
@Ariadnaki με αλλες ανεξαρτητες και αλλες κοπελες γραφειων (εχω αναφερθει κατα καιρους και εχω γραψει κριτικες αλλωστε)
Συμμετεχω στο νημα διοτι αυτη την εποχη εινσι κορυφαι στα trends οπου δινεται ενα ρεσιταλ απιστευτης κοπροσκυλιασης και μαλακινσης (οπως σε καθε νημα ανεξαρτητης κατα καιρους οπου εχω συμμετασχει και σε αλλα οχι μονο σε αυτο) διοτι εχει πλακα να βλεπεις κατ'εμε που φτανει η φαντασια των ναυαγειων οταν τους θετεις απλα λογικα ερωτηματα..
Τα σεντονια που λες τα γραφω οταν με παραθετουν στο ακυρο καθως δεν γκυσταρω συζητησεις λες και ειμαστε φιλαρακια οι εχθροι (πως θα μπορουσαμε αλλωστε με δεδομενο οτι ουτε καν θα δκυμε ποτε ο ενας τον αλλον?)
Ειμαι που λες ενας ανθρωπος που του αρεσει το σεξ (με επαγγελματιες και μη) και ταυτοχρονα ενας ανθρωπος που την βρισκει οταν ασχολουνται διαφοροι μαζι του στο ακυρο
Στο site γραφτηκα οπως επισης εχω πει για να βλεπω καμια μεταγραφη, προσθηκη, τηλεφωνο κλπ
Υ.Γ. Εσυ τελικα τι εισαι τελικα δεν ειπες? Εγραψες οτι σου ρθε να γραψεις αλλα απαντηση δεν μου εδωσες
Γιατι με παραθετεις στο ακυρο? Και μαλιστα καθε φορα που απαντω στις παραθεσεις του Κροκαλα?