Φιλε εβγαλες πραγματικα εναν λογο κανονι..Οταν μπορεις να γαμησεις τσαμπα μία ωραια γυναικα δεν εχεις την αναγκη να πληρωσεις για να την γαμησεις. Δεν εννοω οτι μπορεις να γαμησεις την Αριαδνη τσαμπα. Αυτη και μα βγει για ποτο και γνωρισει καποιομ ππυ γουσταρει , στο τελος θα του ζητησει λεφτα.
Εννοω σε γενικο νανπλαισιο να μπορεις να γνωρισεις ομορφες κοπελες εξω σε ενα μπαρ, δεν χρειαζεσαι τις βιζιτες.
Ο Αντωνακης και ο Σακης γαμανε οτι κυκλοφορει στο bou και το παιζουν και μαγκες. Τσαμπα μαγκες δηλαδη.
Μιλωντας για τον εαυτο μου ναι εχω γαμησει τοσο την Αριαδνη οσο και αλλες κοπελες.. Δεν το εκρυψα αλλωστε.. Βασικα οσοι ειμαστε μελη εδω μεσα χωριζομαστε σε δυο κατηγοριες:
Α)Οσοι μας αρεσει το αθλημα και θελουμε να ενημερωνομαστε για μεταγραφες, προσθηκες, τηλεφωνα, αγγελιες
Β) Οσοι απλα μπαινουν για να βρουν μια διεξοδο εδω μεσα
Καταλαβαινω οτι ασχολησε μαζι μου (παντα στο ακυρο) επειδη μιλαω λογικα και βαση πραγματικων γεγονοτων (και οχι οπως το μεσο ναυαγειο), το οποιο σημαινει πρακτικα οτι για σενα ειμαι οτι καλυτερο για να βγαλεις τα κομπλεξ του εγκεφαλου σου.. Σε ευχαριστω για αυτο !!!
Απο εκει και περα σχετικα με το τσαμπα μαγκας:
1) Θα μπορουσα να σου πω οτι πως μιλας χωρις να ξερεις
2)Θα μπορουσα να σου πω πως ξερεις αν κανω συναντησεις απο επιλογη-διασκεδαση η οχι?
3)Θα μπορουσα να σου πω οτι στην ζωη μου εχω ζησει 5 πραγματα, κανω συνηδητα οτι κανω (χωρις να το κανω επειδη εχω αποθημενα απο τις γυναικες) οποτε δεν βγαζω κομπλεξ στις γυναικες που κανουν αυτο το επαγγελμα (αν μου κανει την προτιμω, αν οχι γραφω μια ασχημη κριτικη, δεν ξανασχολουμε ποτε μαζι της και παω παρακατω διοτι δοξα τον θεο υπαρχουν απειρες επιλογες αν θες πραγματικα να συναντησεις νια επαγγελματια)
4)Θα μπορουσα να σου πω οτι ο τσαμπας μαγκας εισαι εσυ διοτι λες οτι γαμας τσαμπα και το παιζεις ο ενας ο μοναδικος σε ατομα που ουτε καν ξερεις.. θα σου προτεινα να το παιξεις μαγκας στους φιλους (αν εχεις στην πραγματικη σου ζωη )
Πολλα θα μπορουσα να σου πω αλλα επειδη δεν στεκεις καλα στα μυαλα σου δεν εχει νοημα
Υ.Γ. Απλα σου δινω συγχαρητηρια που γαμας τσαμπα οπως λες.. Βλεπω οτι η γυναικες που γαμας τσαμπα σε καλυπτουν πληρως (για αυτο αλλωστε αποτι βλεπω δεν μπαινεις καθολου να ασχοληθεις με τις επαγγελματιες σαν απατημενως κερατας ). Επισης στην κοινωνικη σου ζωη πρεπει σιγουρα να εισαι η ψυχη της παρεας (αυτο φαινεται αλλωστε απο το γεγονος οτι μπανεις διαρκως σε ενα site οπου και καλα το παιζεις γαμιας σε αγνωστους και οτι θες να τραβας την προσοχη των αγνωστων σου )
Εισαι ειδωλο
Να σε καλα
Τελευταία τροποποίηση: