zodys
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 316
- Πόντοι
- 20
Για αυτούς που είναι μόνοι!Και για τους μόνους στην ζωη τετοιες μέρες που έρχονται
Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι!!!
Τώρα που χειμώνιασε!
Για αυτούς που είναι μόνοι!Και για τους μόνους στην ζωη τετοιες μέρες που έρχονται
Ενδιαφέρουσα προτασηΓια αυτούς που είναι μόνοι!
Τώρα που χειμώνιασε!
Τι τσαι ομως (χυμα η σε φακελακι) ?Για αυτούς που είναι μόνοι!
Τώρα που χειμώνιασε!
Ε????πάρε και τα 2 ρε Σακαρε ολόκληρη πολυκατοικία έχεις χτίσει εκεί θα κολλήσεις;
Πληρωνεις κ αλλες εκτος απτην Αριαδνη για να σε παρηγορουν, οποτε σιγουρα εισαο μονος σου. Ετδι εξηγειται κ το οτι ειναι στα παπαρια σου να περιμενεις σαν το λυγουρι.Έχεις δίκιο
Ασε αδικη η ταξικη ανισότητα φίλε
Επίσης τα λεφτά δε σε κάνουν ευτυχίσμενο, και είμαι μόνος στην ζωή και με παρηγορεί η αριαδνη
Παρά πολλές.γενικα κάνω πολύ μασαζ, από seeking βλέπω αρκετές , από glamour ότι κινείται.Πληρωνεις κ αλλες εκτος απτην Αριαδνη για να σε παρηγορουν, οποτε σιγουρα εισαο μονος σου. Ετδι εξηγειται κ το οτι ειναι στα παπαρια σου να περιμενεις σαν το λυγουρι.
1)you have built Ariadne's apartment.
2) both teas
5 Αυγούστου;Λόγω ακύρωσης υπάρχει διαθεσιμότητα 5/8
Ακριβώς5 Αυγούστου;
τον μπερδεύεις...1)you have built Ariadne's apartment.
2) both teas
κούκλα είσαι.Για να πάει καλά η εβδομάδα...
Σε ευχαριστώ πολύκούκλα είσαι.
Για 10 Σεπτεμβρίου που θέλω ραντεβού , μήπως το έχω καθυστερήσει?Ακριβώς
ΗδηΓια 10 Σεπτεμβρίου που θέλω ραντεβού , μήπως το έχω καθυστερήσει?
Λόγω ακύρωσης υπάρχει διαθεσιμότητα 5/8
ΞανθεςΑκριβώς
Για Οκτώβριο - Νοέμβριο παίζει κάτι ή πάμε κατευθείαν για 2024??
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι εδω απλα σας γλενταω(αυτους που θεωρω ότι εχουν σκοπιμοτητες) Περναω ενα μερος του λιγοστου ελευθερου χρονου μου.Παρά πολλές.γενικα κάνω πολύ μασαζ, από seeking βλέπω αρκετές , από glamour ότι κινείται.
Το ειπαμε ότι είμαι μόνος μου βρε . Εσύ δεν είσαι, γιατί αν δεν εισαι και ψάχνεις παρηγοριά εδώ μέσα και το υπερθεματιζεις και παθιαζεσαι και ετσι ισως να το κοιταξεις
Μύστες , σε αυτό το νήμα πηγαίνετε τοίχο - τοίχο .Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι εδω απλα σας γλενταω(αυτους που θεωρω ότι εχουν σκοπιμοτητες) Περναω ενα μερος του λιγοστου ελευθερου χρονου μου.
Και για να καταλαβεις τι τυπος ειμαι, τελευταια κοπελα που συναντησα ειναι η Αριαδνη, απο το καλοκαιρι. Και το καλυτερο ειναι , ότι οταν θελω να γαμησω , το κανω τσαμπα και με καλυτερες γκομενες απο αυτες που γαμας εσυ επι πληρωμη.
Εγω πληρωνω μονο για διασκεδαση, ενω εσυ απο αναγκη. Αυτη ειναι η διαφορα μας.
Ας πάρει θεση η αριαδνηΜαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι εδω απλα σας γλενταω(αυτους που θεωρω ότι εχουν σκοπιμοτητες) Περναω ενα μερος του λιγοστου ελευθερου χρονου μου.
Και για να καταλαβεις τι τυπος ειμαι, τελευταια κοπελα που συναντησα ειναι η Αριαδνη, απο το καλοκαιρι. Και το καλυτερο ειναι , ότι οταν θελω να γαμησω , το κανω τσαμπα και με καλυτερες γκομενες απο αυτες που γαμας εσυ επι πληρωμη.
Εγω πληρωνω μονο για διασκεδαση, ενω εσυ απο αναγκη. Αυτη ειναι η διαφορα μας.
Γιατί όχι, εγώ τον πιστεύωΜύστες , σε αυτό το νήμα πηγαίνετε τοίχο - τοίχο .
Κυκλοφορεί ο @krokalas13