επέτρεψε μου να διαφωνήσω εν μέρη..όντως οι συντριπτική πλειοψηφία μας βλέπουν σαν πελάτες και μόνο αλλά να σου υπενθυμίσω ότι επίσης οι κοπέλες είναι και άνθρωποι ..από προσωπική εμπειρία,πριν αρκετούς μήνες τα έμπλεξα με μια επαγγελματία(νομίζω ότι είναι λογικό να μην ονομάσω ποια είναι)και όταν λέω έμπλεξα, μέναμε μαζί και είχε σταματήσει μέχρι την μέρα που τα σπάσαμε..επίσης λογικά θα υπάρχουν και άλλοι,πολλοί ή λίγοι δεν ξέρω..απλά το αναφέρω για να μην είσαι απολύτως με αυτό που είπες..
Ειμαι απολυτος απο την αποψη οτι απλα μας βλεπουν (αυτονοητα) ως πελατες και εμεις αντιστοιχα σαν επαγγελματιες (καλες η κακες)
Αυτο που λες προφανως ισχυει αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις γινεται αν καποιος μπορει να παιξει τον ρολο του sugardaddy
Τωρα για αληθινα συναισθηματα?
Ενδεχεται αλλα παρα παρα πολυ δυσκολο διοτι:
Α) Απο την μερια της η κοπελα που κανει αυτην την δουλεια το κανει με εναν σκοπο (φανταζομαι) που σημαινει οτι για να το κανει ειναι σαν ανθρωπος σκληρη και συνηδητοποιημενη ως προς αυτο
Β) Αντιστοιχα (μιλωντας οχι μονο για μενα αλλα γενικα) εμεις τις επιλεγουμε για μια εξτρα εκτονωση διοτι καλος η κακως σαν αντρες εχουμε μια αναγκη παραπανω (συν οτι το σεξ ειναι ενα παιχνιδι στο κατω κατω της γραφης)
Οποτε επιλεγουμε μια επαγγελματια για αυτον τον σκοπο.. αν ειναι καλη την προτιμαμε ξανα αν οχι παμε παρακατω (τοσο απλα)
Οποτε το ηθικο διδαγμα: Η επαγγελματιας ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να ερωτευθει τον πελατη της (αν συμβει θα εινει 1 στις 1000 περιπτωσεις)
Αντιστοιχα τις επαγγελματιες θα τια ερωτευθει καποιοε μοναχικος η γενικα καποιος ο οποιος στο κοινωνικο του περιβαλλον ειχε δυσκολια στο να βρει γκομενα (οι υπολοιποι δυσκολα.. Δεν αποκλειω τιποτα σε αυρην την ζωη αλλα δυσκολα θα δημιουργηθει καποιο αισθημα)
Οποτε προσωπικα θεωρω οτι καλο ειναι να περναμε καλα με οποια μαα αρεσει και οταν σταματησουμε να την συνανταμε (ειτε επειδη βαρεθηκαμε ειτε επειδη σταματησε κλπ κλπ) να την θυμομαστε σαν μια ωραια αναμνηση
δεν συμβαινουν τετοια, μην τους λες τετοια θα σε πουν ναυαγιο
Συμβαινουν (αλλα νομιζω οτι ημουν αναλυτικοτατος στο τι εγραψα ποιο πανω )