Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 446
There is no such thing as bad publicityΤον πληρώνει η καλύτερη διαφήμιση είναι η αρνητική. Αυτός είναι ο προμοτωρακος
There is no such thing as bad publicityΤον πληρώνει η καλύτερη διαφήμιση είναι η αρνητική. Αυτός είναι ο προμοτωρακος
Είναι κάτι που της έχω εξηγήσει και το έχει καταλάβει!
Ούτως η αλλιώς δεν βρίσκομαι στην πρωτεύουσα και θεωρώ ότι αργά η γρήγορα, της εύχομαι γρήγορα, θα αποχαιρετήσει!
Δεν είναι απόρριψη φίλε, από ότι βλέπεις την εκθειάζω για την προσωπικότητα της και αυτά που προσφέρει! Όπως επίσης αναφέρω το μέγιστο λάθος με τους χρόνους, ότι σε ενημερώνει σε ένα λεπτό είμαι εκεί αφού έχει καθυστερήσει και είναι 30!Αφου λοιπον την εχεις ενημερωσει και της εχεις εξηγησει και τους λογους, γιατι μοιραζεσαι την αποφαση σου και μαζι μας;
Δεν καταλαβαινεις οτι κατι τετοιο δημιουργει αμηχανια, ενδεχομενως και καχυποψια, για το τι μπορει να υπαρχει πισω απο μια τετοια «απορριψη»;
Εκτος και εαν ο λογος ειναι οτι δεν σου επιτρεπει πλεον η συζυγος σου να συναντας την Αριαδνη, δλδ εξωγενης λογος που δεν την αφορα
Αραξε... Ουτως η αλλος (οπως μας εχει διδαξει η ιστορια) οποιον τολμησει και πει κατι διαφορετικο απο αυτον προμοτορα θα τον βγαλει ο Κροκαλας (εντελως στο ακυρο) συν οτι κλασσικα θα πει τα επαναλαμβανομενα "γλυκολογα" που λεει κατα καιρους για την ΑριαδνηΔεν είναι απόρριψη φίλε, από ότι βλέπεις την εκθειάζω για την προσωπικότητα της και αυτά που προσφέρει! Όπως επίσης αναφέρω το μέγιστο λάθος με τους χρόνους, ότι σε ενημερώνει σε ένα λεπτό είμαι εκεί αφού έχει καθυστερήσει και είναι 30!
Το ότι δεν θα την ξανασυναντήσω αρχικά το έγραψα γιατί καραδοκεί ο φίλος κροκαλας περιμένοντας πάσα για να με πει προμοτορα και όχι να δημιουργήςω αμφιβολίες και αμηχανίες!
Η απόφαση είναι προσωπική και επέτρεψε μου να μην το αναλύσω άλλο!
Ευχαριστώ!
Εγώ δεν το κοροϊδεύω, σε φιλικό τόνο αναφέρομαι στο πρόσωπο του!τον κοροϊδεύετε τον κροκαλα όμως εγώ τον παραδέχομαι. είναι ίσως ο μόνος που παίρνει αλήθειες διότι την νευριάσει γιατί της την μπαίνει άσχημα.ολοι οι υπόλοιποι πληρώνουμε είμαστε πελατάκια και πετάει ο γάιδαρος
ολους μας περιμενεις?Σε άλλα νέα και σήμερα σασ περιμένω ωσ αργά να χαλαρώσουμε
Και ξαναγυρνάμε μερικές σελίδες πιο πίσω που έγραφε κάποιος για ομαδικές συναντήσεις…ολους μας περιμενεις?
Τι θέλει να πει ο ποιητής όμορφε μου ?Και ξαναγυρνάμε μερικές σελίδες πιο πίσω που έγραφε κάποιος για ομαδικές συναντήσεις…
Ε βέβαιαολους μας περιμενεις?
και εμενα?Τι θέλει να πει ο ποιητής όμορφε μου ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε βέβαια
Ο κροκαλας αδικει τον εαυτο του και προσελκυει τα πειραγματα εδω γυρω.τον κοροϊδεύετε τον κροκαλα όμως εγώ τον παραδέχομαι. είναι ίσως ο μόνος που παίρνει αλήθειες διότι την νευριάσει γιατί της την μπαίνει άσχημα.ολοι οι υπόλοιποι πληρώνουμε είμαστε πελατάκια και πετάει ο γάιδαρος
Αν σε παρηγορει Εμενα δεν με περιμενει σιγουρα παντως (σημερα).. Μεσα στις επομενες μερες μαλλον θα ξανασυζητησω μαζι της αλλα σημερα οχικαι εμενα?
Διακρινω μια ανασφαλεια; Εχεις κανει καμια μαλακιουλα και εχεις μπει στον παγο;και εμενα?
ναι μαλλον, αν εχεις ανεση πες καμμια καλη κουβεντα για μεναΔιακρινω μια ανασφαλεια; Εχεις κανει καμια μαλακιουλα και εχεις μπει στον παγο;
Αν σε παρηγορει Εμενα δεν με περιμενει σιγουρα παντως (σημερα).. Μεσα στις επομενες μερες μαλλον θα ξανασυζητησω μαζι της αλλα σημερα οχι
Μεγαλη αδικια, καλα την λεω τερμα κυνικη.ναι μαλλον, αν εχεις ανεση πες καμμια καλη κουβεντα για μενα
απο αγαπη το εκανα , δεν θελω ανταλλαγματαΜεγαλη αδικια, καλα την λεω τερμα κυνικη.
Ο,τι και να εχεις κανει πρεπει να σε συγχωρησει, εισαι ο μονος που επεσε στην φωτια οταν τα πραγματα ζορισανε πριν λιγες εβδομαδες.
Δεν αξιζεις τετοια απαξιωση
Αντικειμενικα για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους προφανως χεστηκε ο μεσος συναγωνιστης τι γνωμη εχεις εσυ, εγω , ο Κροκαλας και ο οποιοσδηποτε για την Αριαδνη και την καθε Αριαδνη.. Γενικα κανεις δεν ενδιαφερεται για το τι πιστευει ο καθενας...Ο κροκαλας αδικει τον εαυτο του και προσελκυει τα πειραγματα εδω γυρω.
Ενω ειναι ισως ο μονος που εκφραζει συναισθηματα με παθος και θαρρος, μας λεει την μιση μονο ιστορια του και ετσι χανει το οποιο δικιο ενδεχομενως εχει.
Γιατι δεν μπορει να γινει πιστευτο οτι ολο αυτο το παθος οφειλεται στις καθυστερησεις της Αριαδνης