Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.122
- Πόντοι
- 446
Ειμαι και απο τα δυο μαλλον, κοριτσι μου κολλησε το «παρατσουκλι»Γιατί να μην σε πιστεύω...και εγώ άλλωστε της ίδιας σχολής είμαι. Το brutal κάπου με μπέρδεψε...
Ειμαι και απο τα δυο μαλλον, κοριτσι μου κολλησε το «παρατσουκλι»Γιατί να μην σε πιστεύω...και εγώ άλλωστε της ίδιας σχολής είμαι. Το brutal κάπου με μπέρδεψε...
Καλή είναι αλλα κλέβει λιγάκι
δηλαδή?Καλή είναι αλλα κλέβει λιγάκι
Μονο 2-3 αγαπητικοι διαφωνουν σε αυτό.Συμφωνώ
Και εμεναΕν τω μεταξύ συνεχίζει να στέλνει μηνύματα αν θέλω να βρεθώ μαζί της απόψε. Σε απάντηση πώς άδειασα για σήμερα, στο μυαλό μου τη φαντάζομαι να στραβώνει
Ή έχει αναδουλειές;
Χαχαχαχα είναι πάγια τακτική! Τώρα ποιος ξέρει τι παίζει ίσως να μην υπάρχουν τόσα ραντεβού!Εν τω μεταξύ συνεχίζει να στέλνει μηνύματα αν θέλω να βρεθώ μαζί της απόψε. Σε απάντηση πώς άδειασα για σήμερα, στο μυαλό μου τη φαντάζομαι να στραβώνει
Ή έχει αναδουλειές;
Για να σε βοηθησω λιγο να σκεφτεις τι εννοω: όταν κάποιος ή κάποια δεν ενδιαφερεται για την προσωπικη του υγεία (πχ Αριαδνη) σημαίνει ότι δεν ενδοαφέρεται λαι για την υγεία των πελατων του.Δε καταλαβα ρε παιδιά σορυ ο κροκαλας τα εχει βαλει με την Αριάδνη τόσο καιρο γιατί έμαθε ότι είναι τραβελι?
Ποιος του το είπε?
ΑαααααΓια να σε βοηθησω λιγο να σκεφτεις τι εννοω: όταν κάποιος ή κάποια δεν ενδιαφερεται για την προσωπικη του υγεία (πχ Αριαδνη) σημαίνει ότι δεν ενδοαφέρεται λαι για την υγεία των πελατων του.
Λοιπον,αφου η Αριαδνη γαμιεται καθημερινα εδω κ τοσους μηνες, σημαίνει ότι είτε παιρνει χαπια για να κόψει την περίοδο της ή γαμιέται με περίοδο και βαζει ειδικλες σφήνες στο μουνί για να μην τρέχει το αίμα και αυτός ίσως είναι ο λόγος που κόβει ταχύτητα κ κλέβει στο σεξ.
Επίσης εννοείται ότι και covid να κολλησει θα κανει ραντεβού αφού το χρημα είναι πάνω απ'όλα.
Ελπλοζω να σε βοήθησα αγαπουλη.
Για να σε βοηθησω λιγο να σκεφτεις τι εννοω: όταν κάποιος ή κάποια δεν ενδιαφερεται για την προσωπικη του υγεία (πχ Αριαδνη) σημαίνει ότι δεν ενδοαφέρεται λαι για την υγεία των πελατων του.
Λοιπον,αφου η Αριαδνη γαμιεται καθημερινα εδω κ τοσους μηνες, σημαίνει ότι είτε παιρνει χαπια για να κόψει την περίοδο της ή γαμιέται με περίοδο και βαζει ειδικλες σφήνες στο μουνί για να μην τρέχει το αίμα και αυτός ίσως είναι ο λόγος που κόβει ταχύτητα κ κλέβει στο σεξ.
Επίσης εννοείται ότι και covid να κολλησει θα κανει ραντεβού αφού το χρημα είναι πάνω απ'όλα.
Σε χρόνο δεν κλέβει.
Σε στήσιμο την έχω πιάσει και γω σε κάποιο από τα πρώτα ραντεβού αλλά είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα.
Πόσα ακόμα τρομερά και φοβερά θα γραφτούν;
Καταρχην γιατι λες τα αυτονοητα?Για να σε βοηθησω λιγο να σκεφτεις τι εννοω: όταν κάποιος ή κάποια δεν ενδιαφερεται για την προσωπικη του υγεία (πχ Αριαδνη) σημαίνει ότι δεν ενδοαφέρεται λαι για την υγεία των πελατων του.
με πειθώ στην περίπτωση μαςΔιορθωνεται; Με πειθω ή με «μηχανικα» μεσα;
Τι εννοεις μα εφαγα πορτα φιλε? Στα 37 μου δεν εχω αναγκη να ερωτευτω μια βιζιτα για να φαω πορτα.Να υποθεσω οτι ειτε τελικα κρατηθηκες παροτι φανηκε καποια στιγμη να λυγιζεις, ειτε εφαγες πορτα απο την Αριαδνη, σωστα;
Ευτυχώς που υπαρχεισ και εσύ και τους ανοιγεισ τα μάτια γλυκέ μου! Εσύ που η αντίληψη σου είναι πάνω του μέσου όρου και οι καλοί σου τρόποι καθωσ και η σεβαστικοτητα σου είναι παροιμιώδης διαφωτίσε και τουσ υπόλοιπουσ ...σε φιλώ γλυκά και να εχεισ μια όμορφη μέρα ελπίζω να κανεισ και κάτι δημιουργικό ...Για να σε βοηθησω λιγο να σκεφτεις τι εννοω: όταν κάποιος ή κάποια δεν ενδιαφερεται για την προσωπικη του υγεία (πχ Αριαδνη) σημαίνει ότι δεν ενδοαφέρεται λαι για την υγεία των πελατων του.
Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι εννοω.Τι εννοεις μα εφαγα πορτα φιλε? Στα 37 μου δεν εχω αναγκη να ερωτευτω μια βιζιτα για να φαω πορτα.
Οχι κραξιμο απλα ρε εσυ, γιατι τα διαστρευλωνεις? Απλα εμεις οι αντρες οταν πληγωνομαστε δεν παρακαλαμε (οπως σωστα εχει πει ο Ζαζοπουλος)..Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι εννοω.
Μετα απο κραξιμο μηνων
Απλα ελεγε θα ζησει μακρια της αλλα εκανε λαθος, καποια στιγμη προσφατα «χαρηκες» με μια φωτο τησ Αριαδνης και δηλωσες οτι θα την ξανασυναντησεις.
Τελικα μαλλον θελει αλλα κατι τον κραταειΕπειδη λοιπον υποθετω οτι κατι τετοιο δεν συνεβη - αλλιως θα ειχες κουλαρει - αναρωτιεμαι εαν τελικα διστασες ή η Αριαδνη σου κραταει μουτρα και σε απερριψε
Οχι κραξιμο απλα ρε εσυ, γιατι τα διαστρευλωνεις? Απλα εμεις οι αντρες οταν πληγωνομαστε δεν παρακαλαμε (οπως σωστα εχει πει ο Ζαζοπουλος)..
Απλα ελεγε θα ζησει μακρια της αλλα εκανε λαθος
Τελικα μαλλον θελει αλλα κατι τον κραταει
Γιατι δεν ρωτας την ιδια εαν προσπαθησα να την συναντησω κ εφαγα πορτα?????Μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι εννοω.
Μετα απο κραξιμο μηνων, καποια στιγμη προσφατα «χαρηκες» με μια φωτο τησ Αριαδνης και δηλωσες οτι θα την ξανασυναντησεις.
Επειδη λοιπον υποθετω οτι κατι τετοιο δεν συνεβη - αλλιως θα ειχες κουλαρει - αναρωτιεμαι εαν τελικα διστασες ή η Αριαδνη σου κραταει μουτρα και σε απερριψε