Τύπε μου όταν κλείνεις ραντεβού 17 Νοεμβρίου με μπλοκαρισμένο το κέντρο της Αθήνας πρέπει να πάρεις και τα ρίσκα σου .
Και σε μένα άργησε αλλά τα καταφέραμε και βρεθήκαμε .
Εσένα στο ακύρωσε το ραντεβού ή απλά ήσουν στην αναμονή ?
Τύπε μου δεν ειμαι παιδάκι.
Έκλεισα το ραντεβού στο Μοσχατο για αυτον τον λογο. Συνεννοηθήκαμε απο την προηγούμενη για να μην αργήσει και ειπαμε και για το κλειστό κέντρο, άρα το γνωριζε. Στις 14:00 ειχαμε ραντεβου. Στις 13:30 μου είπε οτι ειναι κολλημένη στην κίνηση και οτι έρχεται. Καθε μισή ώρα που της εστελνα μνμ, μου έλεγε συγνώμη έχει κίνηση, έρχομαι. Στις 14:30 ομως ηταν στο ραντεβου με τον φίλο που έβαλε και την φωτογραφία. Μέχρι τις 16:00 που έφυγα θα ειχε έρθει και με τα πόδια. Έγινα σαφής;
Επίσης, το ειπα και στην ίδια, δεν με ενοχλησε οτι δεν ήρθε. Άνθρωποι ήμαστε, μπορεί να συμβεί. Οχι ομως κοροϊδία. Η ιδια μου ειπε (πολύ αργότερα, το βράδυ) ότι δεν ειχε σημειώσει το ραντεβου στην αντζέντα της. Να το δεχτώ. Και πάλι όμως θα μπορούσε απο την αρχη να είναι ειλικρινής και να το ακυρώσει.
Μόνο αυτό.
Και όπως είπα και στην ίδια θα έχει ακόμα μια ευκαιρία επειδή όσοι την εχουν συναντήσει λένε πως είναι ωραίος χαρακτήρας.
Δεν είμαι πιτσιρικάς (εντάξει, δε είμαι και παππούς) και η ειλικρίνεια και ο σεβασμός μετράνε.